Kürt birini sevmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin için savaşmamış koşmuş gitmiş başkasıyla nişanlanmış.
Öyle filmlerdeki gibi büyük bir aşkınız yokmuş olsaydı savaşırdı pes etmezdi bırakmazdı.
:)
Değmez.
Klasik erkek.
Sen olmayınca başkası olmuş.
Hiçte öyle özel falan değilsin onun için o yüzden romanlar diziler filmler gibi sanma
Bak hayatına

Allahım sana geliyorum. IQm düşecek diye tedirginlikle okudum ahsjsjjsj

hiç kendi hayatımı böyle tanımlamak aklıma gelmemişti

Sahiplenici diye illa bir kişiyi mi sahiplenmesi gerekiyor. Ortalama 70-75 yıllık ömründe mümkün olduğu kadar sahiplenici olmuş işte adam. Nişanlısıyla birlikteyken de başkalarını sahiplenir, evlenir hoop başkasını sahiplenir.

Adam Allah için anasını bacısını sahiplenmiş bak, bakıcı lazımmış hemen bulmuş.

Kürt’le evlenicem illa diye tutturmak senin hayalindeki kişi profili bir kurt değil bir maço sahiplensin(kıskansın) boşanmasın( süründürsün) orta Anadolu bu macolarla dolu çok üzülme not: bir Kürt’le evliyim. Ve son derece modern.

Yalnız bu saydığınız özelliklerin Kürt olmakla ne alakası var onu anlayamadım ben doğuda görev yapıyorum bu kültürde biriyle anlasamayacağımı biliyorum. Bulunduğum ildeki kurt erkeklerin çoğu 20-21 yaşında evlenip 6 çocuk yapıyor karısını eve kapatıp kendisi metreslerle geziyor yani doğu kültüründen diye iyi olacak bir şey yok batı kültüründen diyede kötü olacak bir şey yok.

İyice abarttın ya onlar okumayan tipler batıda da okumayan tipler hep kumar uyusturucu alkol batağının içine dalıp tonla borç yapıp ailesinin evine haciz getirten tipler
Orda görev yapıp hiç mi okumuş elinde mesleği olan erkek tanımadın bak büyük konuşma

Ay Allah korusun büyük konuşmuyorum Abartmıyorum valla bu dediklerinin hepsi okumuş tipler çoğu öğretmen hatta okumamış olanla zaten sosyal ortamda karşılaşmam çok düşük bir ihtimal, iyilerini de tanıdım ama daha az diğerlerine oranla onda bir falan tabiki her yerin iyisi de kötüsü de vardır ben konu sahibi doğulu birini istiyor diye örnek verdim

Ya bi tahminde bulunacağım Şanlıurfa dasiniz dimi Mardin Diyarbakır Elazığ ve Tunceli’de yaşadım 21 yaşında evlenen okumuşu duymadım hiç ya ama bak Urfa’da duydum

Çevremde farklı memleketten insanlar var. Kimisi eşine hiç değer vermiyor kardeşine bakıyorsun eşini el üstünde tutuyor. Kuzenine bakıyorsun karısını dövüyor. Bu memleket değil insan olma meselesi.

Ailemin onay vermediği bir evlilik bende yapmazdım bu arada. Geçerli bir nedenleri varsa tabiki.

Yahu bu hep dizi kültürü,neyse bir şey demiyorum.
Asmalı Konuklar şunlar bunlar derken.

konudan bağımsız ama asmalı konak nevşehir'de geçiyordu sanki :) bu arada ben de kürtle evleneceğim diye tutturan türk kadınları anlamıyorum, bunda biraz da "kürtler yatakta iyi" şehir efsanesinin payı var gibi geliyor

bu özelliklerin kürt olmakla ne ilgisi var? böyle bir karakterde insana denk gelmişsin sadece. ben de aynı böyleyim ama kadınım yani. bilemedim acaba erkek miyim sksksksksk.

lütfen insanları kürt türk diye ayırmayın. karakterine bakarak karar verin. babanız gibi ilkel kafaların sözüyle hareket etmeyin. adam artık nişanlanmış yeni bir hayat yoluna girmiş siz de kendi yolunuza bakın. 8 milyar insan yaşıyor gezegende başka bir sıcakkanlı kürt daha mutlaka denk gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…