Kürt birini sevmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok çirkin. Ailenizin bakışı da çok çirkin. Adam kendine hayat kurmuş artık lafını da

Sitenin kullanım amacına uygun olarak spesifik olarak bir adam değil de yaşanan bu durumum hakkında verebilecek tavsiye olanlardan tabsiye istedim. Yine de dönüşünüz için tesekkurler

Etnik kokenle ne alakası var türk olup böyle olan da çok yani

Yarı yolda bırakman iyi olmamıs.Kader değilmiş diyelim belki de karşına daha iyi biri çıkar bilemeyiz

Neden babanızı suçluyorsunuz ? 5 Kasım 2022'de Kaynana ve görünmceyle yaşanır mi diye sormuştunuz.

6 Kasım 2022'de de Sevgilim istemezsen ailemle yaşamayız diyor inanmalı mıyım? diye sormuştunuz.

Babanızın ve ailenizin, ilişkinize karşı çıkma sebebi; aynı evde yaşamanızı onaylamamaları ve sizin üzülmenizi istememelerinden olamaz mı ?

26 Aralık 2022'de de Kaçmalı mıyım artık! demiştiniz.

26 yaşındaymışsınız. Bu adamla 4 yıl boyunca görüşmüşsünüz. Aileniz karşı da olsa; adam, ailenizle tanışmak için hiçbir adım atmamış. Bu mu sahip çıkan adam ? Adamla Aralık ayında ayrıldığınızı varsayıyorum. Adam, 5 ayda birini bulup; nişanlanmış bile. Bu mu sahiplenici adam ?

Seni o kadar çok sevmiş ki ayrılır ayrılmaz NİŞANLANMIŞ?! Karakteristik yapıların ne kültürle, ne lazlıkla, ne kürtlükle, nede inançla alakası yoktur!
Sahipleniciymiş adam 4 yıl boyunca eğlenmiş seninle, 5 ayda başkasına da yüzük takmış.
Sevdiğiniz adamın gözünde zerre değer görmemişsiniz ve hayatına devam etmiş. Tavsiyem kendi hayatınıza yön vermeniz olur!

Ayrildigimizdan 3 ay sonra ama sürekli bana mesaj atıyordu mesaj attığı dönemde nisanlanmis
Haydaaaaaa baban haklıymış iyi yapmış adama sevmemiş zaten 3.ayda nişan nedir? Adam mutlu yoluna bakıyor sende dert etme üzülme babanı öp ailenle güzel yaşa. Seven adama bak hemen nişan yapmış pes! Sil göz yaşını unut. Ve her Kürt istediğin gibi olmuyor. Her ırkın iyisi kötüsü var hayal kurmayın.

Tee eskiden ben küçükken "Gurbet Kadını" diye bir dizi vardı Show Tv'de.. İzler izler aşiret gelini olmalıyım derdim. Sonra Doğu'dan bir çocuğa vuruldum! 16 yaşımda.. Birlikte Ferdi Tayfur dinlerdik. Baba "Yaktı Beni" dedikçe bu da bana yaktın beni derdi..
Yandım ki ne yandım...
Çok diziye kaptırma kendini aman diyim

Ayy konunun başlığı dışında okuyamadım. Kürt Türk Rum Amerikan Fransız Bulgar Alman..... Bunlar hep insan.

26 yaşında ve hala bekar olduğunuz için evde kaldığınızdan bahsetmişsiniz ve bu adam da kardeşleriyle annesiyle beraber yaşamayı düşünüyormuş. Mümkünse siz kendinizle ilgili ciddi kararlar almayın zaten. Ailenizin müdahalesi iyi olmuş.

Bir tanıdığım da 6 yıllık kürt sevgilisinden babası istemiyor diye ayrılmıştı. Yahu siz bilmiyor musunuz ailenizin huyunu suyunu? Hiç üzülmemiştim ben bu insana aksine çocuğa üzüldüm hakkını helal etmese haklı

Ayrildigimizdan 3 ay sonra ama sürekli bana mesaj atıyordu mesaj attığı dönemde nisanlanmis

Ne büyük aşkmiş babanızı dinleyin eminim sorun sadece ırk değildir büyüklerin tecrübesini yabana atmayın

Ben de tam bu uyuzun kitabını söyleyecektim, neyse ki tavsiye edilmiş. Çekilebilirim shsjsjjs

Arka kapağına baksana sanki konu sahibinin hayatını özeti

Ben Diyarbakırlıyım Gülşah” dedi sanki işlediği bir kabahati dile getirir gibi. “Sense Balıkesirli!” diyerek şaşkınlığımı ikiye katladı. Adımla hitap edişi, memleketimi bilişi? Bu nasıl işti?
Adımı biliyorsun, memleketimi de? Ama ben henüz söylememiştim.”

“O gece bir tek sen âşık olmadın Gülşah.”
“Peki, madem sadece ben âşık olmadıysam, neden olmaz diyorsun?”

Çünkü biz seninle ülkenin batısıyla doğusuyuz, çünkü biz farklı kültürlerin çocuklarıyız. Çünkü biz bitmeyen bir kavganın bitmeye mahkûm aşkıyız. Olmaz Gülşah, olmaz.”

Bu kitapta Diyarbakırlı yakışıklı Şahin ile Balıkesirli güzeller güzeli Gülşah’ın İzmir Ege Üniversitesi’nde tanışmalarıyla başlayıp yıllarca süren gerçek bir aşk hikâyesini okuyacaksınız.
Gülşah ve Şahin ülkemizde yaşanmış binlercesinden sadece biri.
Gülşah’ın sevgiyle harmanlanmış anılarında yolculuk ederken bu aşka imreneceksiniz. Onlarla beraber ağlayacak ve belki de sinirlenip isyan edeceksiniz.
Bu aşkın içinde kendinizden, çevrenizden mutlaka bir şeyler bulacaksınız.
Çünkü bu kitap biraz sen, biraz ben, biraz da öteki. Bir Türkiye mozaiği…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…