Kürt birini sevmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kürt olunca ne oluyor gerçekten anlamıyorum. Bizi bi salınn artık ya🤣 ülkede ne olsa bizden biliniyor. Kaç haftadır Kürt Kürt. Canı sıkılan bize sarıyor. Üstelik biz Arap Suriyeli falan değiliz. Burası bizim vatanımız. İyi, oğlan kurtulmuş sizin ailenizin zihniyetinden, onun adına sevindirici.

Ben de rahatsız oldum açıkçası, bu burda açılan en az 2.konu Kürt aşağı, Kürt yukarı basbayağı ayrımcılık var.

Neden ikna yoluna gitsin ki? Sizi Türk olduğunuz için istemeyen ailenin kapısına gidip ikna mı edersiniz? Ben Türküm ama iyi bir Türküm mü diyeceksiniz? Çok iyi yapmış.
Siz konuyu okudunuz mu? Güzelleme yapmış şöyle sahiplenir böyle yapar diye. O da gitmiş aninda baska kadına. İyi de yapmış zaten.
Kürtler sahiplenir dediğinde neden Türkler sahiplenmiyor mu dediniz mi? Olayı o noktaya taşımayın. Ben adama yaptığı güzellemeye dayanarak yazdım.

çapkın olmayan ve çalışkan olanı bulursan Kürt erkekleri tadından yenmez. çünkü çoğu zengin olacak niteliktedir gözü kara ve mert olurlar ve sahiplenicidirler. ama ailesinin ağzına bakan ve çapkın birine denk gelirsen dünyan kararır çünkü boşanmak zordur onlarda çeker de çekersin.
konuya gelince kimseyi evlenmeden tanıyamazsın. ama babanızın sadece ırka takılması korkunç

Merhaba kizlar,

Kürt birini sevdim, evleneceğim kişinin doğu kültüründen olmasını istemiştim hep. Sahiplenici eşine eşitsz ayağına para gözüyle bakmayan her yarışmada bosanmaya gitmeyen sadık sıcak kanlı bir insandı hayalim ve dileğim gibi biri karşıma çıktı. Birbirimizi uzun süre tanıdık durumu aileme tasidigimda geçerli bir nedeni olmadan babam engel oldu . Biz sevdiğimle ayrıldık ve şuan kendisi nişanlı. Tam benim hayalimdeki kişiydi karakteri ve yapısı olarak. Babamın davranışını kestiremedigim için ni yola gitmiştim ve böyle yapıda bir insanla hayatını birlestirmek istiyordum. Şu an o kadar mutsuz ve umutsuzum ki doğru kişiyle evlenme engel oldukları için bir daha başkasıyla farklı kültürden biriyle mutlu olamayacagimi düşünüyorum. Çok mutsuzum. Bu durum da nasip işi mıdır? Tavsiyeye ihtiyacım var..
Öyle sandığınız gibi biri olsaydı ayrılır ayrılmaz pat diye nişanlanmazdı herhalde.

özcan’ın ağrılı tarafı mı kalmış ya hu😁
şaka yaptım dizide baskın maçoydu seymen ağam doğru😁
O da doğru..
Ağa'nın elinde manikür,ayağında pedikür,cilt bakımı desen o biçim..
Metroseksuelligin dibine vurmuş bir adam oldu Seymen agam.
Millete delikanlılık dersi veren ağır kitle şimdi küpe takmaktan saç uzatmaya,cilt bakımından eflatun gömleklere kadar her şeyi giyer oldu.🤣🤣
Skinny Jean giyip elinde tespih sallayan yeni akim.

Dogru kisi olsaydi ne babanin sozuyle ayrilirdin ne de o suan nisanli olmus olurdu. Hayirlisi olmus bosver

E ben ona Cevap verdim ama sen görmedin galiba 🤣
İstersen Katmandu'da çek.
Özcan Ağrı'lı olay o zaten 🤣
O yüzden dizi etkisi.

Özcan deyince aklıma bu haberin gelmesi normal mi? :KK70:

Özcan deyince aklıma bu haberin gelmesi normal mi? :KK70:
Konu sahibi İsrail'liyse neden olmasın 🤗

Merhaba kizlar,

Kürt birini sevdim, evleneceğim kişinin doğu kültüründen olmasını istemiştim hep. Sahiplenici eşine eşitsz ayağına para gözüyle bakmayan her yarışmada bosanmaya gitmeyen sadık sıcak kanlı bir insandı hayalim ve dileğim gibi biri karşıma çıktı. Birbirimizi uzun süre tanıdık durumu aileme tasidigimda geçerli bir nedeni olmadan babam engel oldu . Biz sevdiğimle ayrıldık ve şuan kendisi nişanlı. Tam benim hayalimdeki kişiydi karakteri ve yapısı olarak. Babamın davranışını kestiremedigim için ni yola gitmiştim ve böyle yapıda bir insanla hayatını birlestirmek istiyordum. Şu an o kadar mutsuz ve umutsuzum ki doğru kişiyle evlenme engel oldukları için bir daha başkasıyla farklı kültürden biriyle mutlu olamayacagimi düşünüyorum. Çok mutsuzum. Bu durum da nasip işi mıdır? Tavsiyeye ihtiyacım var..
Nasip kısmet diyoruz ama bazen insan kaderini kendi belirliyor içine bu kadar sinen biriyse vazgecmeseyin babanı ikna etmeue calissaydin keşke tanıdıkça fikri degisirdi belki

Merhaba kizlar,

Bir kulturle evlenecegim diyen ilk siz olabilirsiniz. Insan insana asik olur ya bu saydigin ozellikler Türkiye ortaminda vardir ozellikle de daha disariya kapali kesimlerde

Merhaba kizlar,

Ben de yabanci ile evlendim. Esim Irakli ve ailem ilk basta cok karsi cikti ama sabrettik ve Allaha sukur 5 yil oldu okadar mutluyuz ki yani Allah herkesin kalbine gore versin. Sen de sabret mutlaka mutlu olacagin biri ile evlenirsin kaderinde ne varsa onu yasarsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X