Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu yok, muhabbet konak değil,Özcan Deniz Agri'li ya..konudan bağımsız ama asmalı konak nevşehir'de geçiyordu sanki :) bu arada ben de kürtle evleneceğim diye tutturan türk kadınları anlamıyorum, bunda biraz da "kürtler yatakta iyi" şehir efsanesinin payı var gibi geliyor
Urfa buranın yanında İzmir daha dogudayim.Ya bi tahminde bulunacağım Şanlıurfa dasiniz dimi Mardin Diyarbakır Elazığ ve Tunceli’de yaşadım 21 yaşında evlenen okumuşu duymadım hiç ya ama bak Urfa’da duydum
Oha öyle kadın mi varmışkonudan bağımsız ama asmalı konak nevşehir'de geçiyordu sanki :) bu arada ben de kürtle evleneceğim diye tutturan türk kadınları anlamıyorum, bunda biraz da "kürtler yatakta iyi" şehir efsanesinin payı var gibi geliyor
Oha öyle kadın mi varmış
Doğulu irkeklerin bol etli yemek kültüründen kaynaklı libido yüksekliği olduğu için yani tamamen efsane değil aslında ama çok fazla da erken boşalma hikayesi var ya, tek başına yeterli olmuyor.konudan bağımsız ama asmalı konak nevşehir'de geçiyordu sanki :) bu arada ben de kürtle evleneceğim diye tutturan türk kadınları anlamıyorum, bunda biraz da "kürtler yatakta iyi" şehir efsanesinin payı var gibi geliyor
Koz libido yüksekliği bol etli yemekten mi oluyormuş? Gözümün önüne çizgili pijamalı atletli mangalci dayılar geldi ncjxjjx bagdastiramadim nxjxjxjDoğulu irkeklerin bol etli yemek kültüründen kaynaklı libido yüksekliği olduğu için yani tamamen efsane değil aslında ama çok fazla da erken boşalma hikayesi var ya, tek başına yeterli olmuyor.
Aşko yemek kültürünün etkisi var, hiç yok denemez.Koz libido yüksekliği bol etli yemekten mi oluyormuş? Gözümün önüne çizgili pijamalı atletli mangalci dayılar geldi ncjxjjx bagdastiramadim nxjxjxj
Var bence de komsumdan biliyorum. Kadın kaçacak delik arıyor adam her gece et yiyo demek ondanmisAşko yemek kültürünün etkisi var, hiç yok denemez.
Urfa daha dogudaysa Cin'de misin? JxjxjhxhUrfa buranın yanında İzmir daha dogudayim.
Doğulu irkeklerin bol etli yemek kültüründen kaynaklı libido yüksekliği olduğu için yani tamamen efsane değil aslında ama çok fazla da erken boşalma hikayesi var ya, tek başına yeterli olmuyor.
Espiri anlayışın beni bitiriyorUrfa daha dogudaysa Cin'de misin? Jxjxjhxh
yani babanın engel olmasından daha önemli sorunun adamın ayrılınca hemen başkasıyla nişanlanması. Demek ki siz çok da şart değilmişsiniz onun için, evleneyim de x kişisi olur, y kişisi olur farketmez tarzında bir düşünce yapısı var anladığım kadarıyla. Salın gitsin.Merhaba kizlar,
Kürt birini sevdim, evleneceğim kişinin doğu kültüründen olmasını istemiştim hep. Sahiplenici eşine eşitsz ayağına para gözüyle bakmayan her yarışmada bosanmaya gitmeyen sadık sıcak kanlı bir insandı hayalim ve dileğim gibi biri karşıma çıktı. Birbirimizi uzun süre tanıdık durumu aileme tasidigimda geçerli bir nedeni olmadan babam engel oldu . Biz sevdiğimle ayrıldık ve şuan kendisi nişanlı. Tam benim hayalimdeki kişiydi karakteri ve yapısı olarak. Babamın davranışını kestiremedigim için ni yola gitmiştim ve böyle yapıda bir insanla hayatını birlestirmek istiyordum. Şu an o kadar mutsuz ve umutsuzum ki doğru kişiyle evlenme engel oldukları için bir daha başkasıyla farklı kültürden biriyle mutlu olamayacagimi düşünüyorum. Çok mutsuzum. Bu durum da nasip işi mıdır? Tavsiyeye ihtiyacım var..
Ayrildigimizdan 3 ay sonra ama sürekli bana mesaj atıyordu mesaj attığı dönemde nisanlanmis