Kürt birini sevmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugünde birinin babası sırf ırkımızdan dolayı istememiş bizi.. peffff bsey sorcam siz ne zmn ayrıldnz da bu adam hemen nisanlanmış? Kendiside bi cacık değilmiş gbi geldi yakın zamanda ayrıldysanız

Öyle demeyin ben de kürdüm ☺️

Tanıdığım ev cevval kadın Kürttü diyebilirim. Ben lisedeyken annemin arkadaşlık ettiği bir komşuydu bu hanım. Bizim alt komşuyu da kocası dövüyordu adam üstelik hakimmiş. Bir gün alttaki kadın canhıraş çığlıklar atarken, bütün apartman da mal gibi dinlerken, annem kadını adamın elinden almaya karar verdi. Çıktık kapıya aşağı iniyorduk baktık bu Kürt hanım abla elinde bir döküm tava adama bir girişti bir girişti :halay: Hakim makim dinlemeden girdi acaip dayak attı o rezile iyi de yaptı.

Adam nişanlanmış.

Hayallerden çıkın biraz gerçeğe dönün.

Olan mükemmeldir.

Ne içiyorsunuz bilmiyorum ki. Bizim soframıza gelene ırkın ne diye sorulmaz. Kürde türke aleviye çerkeze aşık oldum denilmez. İnsan insandır. Konu başlığı bile beni irrite etti.

Ben de rahatsız oldum kaç gündür aynı başlıklar Kürt aşağı Kürt yukarı ... gerçekten çok rahatsız edici seçim zamanı provokasyon gibi konular. İnsan insandır kardeşim Kürt ne ola ki ne malca bir insanları sınıflandırma şekli.

Tanıdığım ev cevval kadın Kürttü diyebilirim. Ben lisedeyken annemin arkadaşlık ettiği bir komşuydu bu hanım. Bizim alt komşuyu da kocası dövüyordu adam üstelik hakimmiş. Bir gün alttaki kadın canhıraş çığlıklar atarken, bütün apartman da mal gibi dinlerken, annem kadını adamın elinden almaya karar verdi. Çıktık kapıya aşağı iniyorduk baktık bu Kürt hanım abla elinde bir döküm tava adama bir girişti bir girişti :halay: Hakim makim dinlemeden girdi acaip dayak attı o rezile iyi de yaptı.
Aha bu ben olabilirim 😂😂

Hüdapar seçilirse bekar kadınları sahiplendirecekmiş, siz de Kürt bir delikanlya sahiplendirilmek için başvurursunuz :halay: Şaka bir yana bu adam nişanlanmış artık sen başka Kürdolara yelken aç.
Bahsettiğiniz konular şaka malzemesi olamayacak kadar ciddi konular.

:KK57:
LEvent gültekinin hikayesi gibi konu
Tanımayanlar için adam bu
indir.jpeg
Gazeteci levent bey gençken güzel bir türk kızına aşık oluyor
Gidip babasından istiyor
Babası ben kürde kız vermem diyor
Hayatımın dönüm noktasıdır diye anlatır levent bey
Hayırlısı olsun hakkınızda
Ama levent gültekin gibiyse bırakmayaydın iyiydi🤣🤣🤣🤣

Ne içiyorsunuz bilmiyorum ki. Bizim soframıza gelene ırkın ne diye sorulmaz. Kürde türke aleviye çerkeze aşık oldum denilmez. İnsan insandır. Konu başlığı bile beni irrite etti.
Ne içiyorsunuz derken? Konu başlıği bir tanımlama amacında girildi herhangi olumsuz bir yazı yada farklı bir şey aramayın altında. Bu herhangi bir ırk da olabilir konum hakkında detay verdim sadece

Ne içiyorsunuz derken? Konu başlıği bir tanımlama amacında girildi herhangi olumsuz bir yazı yada farklı bir şey aramayın altında. Bu herhangi bir ırk da olabilir konum hakkında detay verdim sadece
Çok çirkin. Ailenizin bakışı da çok çirkin. Adam kendine hayat kurmuş artık lafını da etmeyin bence.

Merhaba kizlar,

Kürt birini sevdim, evleneceğim kişinin doğu kültüründen olmasını istemiştim hep. Sahiplenici eşine eşitsz ayağına para gözüyle bakmayan her yarışmada bosanmaya gitmeyen sadık sıcak kanlı bir insandı hayalim ve dileğim gibi biri karşıma çıktı. Birbirimizi uzun süre tanıdık durumu aileme tasidigimda geçerli bir nedeni olmadan babam engel oldu . Biz sevdiğimle ayrıldık ve şuan kendisi nişanlı. Tam benim hayalimdeki kişiydi karakteri ve yapısı olarak. Babamın davranışını kestiremedigim için ni yola gitmiştim ve böyle yapıda bir insanla hayatını birlestirmek istiyordum. Şu an o kadar mutsuz ve umutsuzum ki doğru kişiyle evlenme engel oldukları için bir daha başkasıyla farklı kültürden biriyle mutlu olamayacagimi düşünüyorum. Çok mutsuzum. Bu durum da nasip işi mıdır? Tavsiyeye ihtiyacım var..
Sizin sorununuz, sevdiğiniz insanın arkasında/yanında duramamak, ailenizi memnun etmeye çalışmak. Bunun etnik kimlikle ilgisi yok.
Bakın siz ilk yarışmada adamdan ayrılmışsınız, o da başka yarışmacılarla devam etmiş.

Ayrildigimizdan 3 ay sonra ama sürekli bana mesaj atıyordu mesaj attığı dönemde nisanlanmis
Eee, bu adam mı iyi, düzgün. Ayrılık acısını atlatmadan (çektiyse tabi) birini bulup o arada şize yalvarıp bir yandan da nişan hayali kurmuş ve siz bu adam için mi üzüldünüz? Babanızdan Allah razı olsun o zaman. Adamda karakter bile yok ki. Size mesaj attığı dönemde nişanşandıysa o kızı da aldatmış oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X