iskender palada ben çok zorlanıyorum ya. Iki kitabını okudum anam ağladı
Okudum canım:)
Harika bir plan gerçekten, tebrik ederim.
Kitap önerisine gelince acaba İskender Pala okuyamaz mıyız bir tane?
Sadece fikir:)
Fakat listeye alınırsa bir tane, tarih hakkında da güzel bir kitap okumuş oluruz
katrei matem ve babilde ölüm istanbulda aşk. Zorluktan ziyade çok ağdalı bir dili var. Edebiyatı fazla parçalıyoevet onun kitapları biraz ağır gidiyor, haklısın.
Ama işte çok güzel:)
hangisini okudun kuşum sen???
bu ay iki roman haricinde bir ekleme yapmayı düşünmüyorum, hatta kesinlikle düşünmüyorum.
Sonraki zaman diliminde göndermiş olduğunuz 5 kitaplık liste içerisinden karışık bir şekilde ilerleyeceğim.
katrei matem ve babilde ölüm istanbulda aşk. Zorluktan ziyade çok ağdalı bir dili var. Edebiyatı fazla parçalıyo
UUUUU PATRON ÇOK KARARLI
aminHiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Evet, gerçekten kararlıyım. Okuduğunuzda bana hak vereceğinizi düşünüyorum.
Yarın öğle saatlerinde resmi olarak başlatmış bulunacağım okuma grubunun ilk ayını.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, keyifli okumalar...
İlk hangi kitabı okuyalım diye bir soru sorulur mu bilmem. Ama cevabını da bilmiyorum. Benim için fark etmez. Ama Jodi Picoult'nun romanları ağırdır, etkisi biraz uzun sürebilir, şok etkisi yaratabilir. O yüzden sakin sakin Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna kitabını okuyup sonra Picoult'ya geçin derim ben. Ama pek de önemli değil sıralama bana göre.
Hiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Evet, gerçekten kararlıyım. Okuduğunuzda bana hak vereceğinizi düşünüyorum.
Yarın öğle saatlerinde resmi olarak başlatmış bulunacağım okuma grubunun ilk ayını.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, keyifli okumalar...
İlk hangi kitabı okuyalım diye bir soru sorulur mu bilmem. Ama cevabını da bilmiyorum. Benim için fark etmez. Ama Jodi Picoult'nun romanları ağırdır, etkisi biraz uzun sürebilir, şok etkisi yaratabilir. O yüzden sakin sakin Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna kitabını okuyup sonra Picoult'ya geçin derim ben. Ama pek de önemli değil sıralama bana göre.
Picoult'un kitabı kaç sayfa rast?
internetten araştırırsam özetini de okurum diye sana soruyorum.
bence de Kürk Mantolu Madonna'dan başlayalım.
Picoult'un kitabı kaç sayfa rast?
internetten araştırırsam özetini de okurum diye sana soruyorum.
bence de Kürk Mantolu Madonna'dan başlayalım.
bende bi yer açtım özeti çıktı karışma hemen gözlerimi kapattım görmeyim diye
Ben geçen beni 3-5 ay idare edecek kitaplarımı aldım Rast arada benim okuduklarıma denk gelirseniz katılayım yorumlara
450 sayfa da iyimiş yani, en yakın zamanda almak lazım. :44:
Aynı fikirdeyim. Kitabın ayrı bir akıcılığı ayrı bir tarzı ayrı bir dili var ama... aması işte.
Bir an önce başlayın derim. Bitirmesi geceli gündüzlü iki günümü almıştı. O zamanlar ne kadar ihtiyaçları kısıtladıysam artık :)
iki gün mü? maşallah valla sana. bakalım ben ne kadar sürede bitireceğim. tabi önce almam lazım.
Aynen. Ama ayrı bir yeri vardır Picoult'nun bende.Her kitabı Picoult'nun kitabı gibi okumam.
Picoult da olsa ne kadar kendini kaptırarak okumuşsun, geceli - gündüzlü. çok değişik birşey sendeki bu kitap aşkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?