• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurşun Kalem Okuma Grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi rast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar. akşam eşimin sabotajına maruz kaldım:1::1:bir inat uğruna kapattı bilgisayarımı.:19: ama ben kazandım:65::65:

:)))) inşallah. nedir bu gün için planlarınız. benim için hep aynı. iş ev. iş:ssz:

bu aralar ben kendime tatil ilan ettim, öğrenciliğimin son demlerini yaşıyorum ve hiç okula gidesim yok yani yine okulu kırdım:8::8: muhtemelen temizlik yaparım birazda ütü, bu ütü olayı ne sıkıcıdır ya:1:

bu aralar ben kendime tatil ilan ettim, öğrenciliğimin son demlerini yaşıyorum ve hiç okula gidesim yok yani yine okulu kırdım:8::8: muhtemelen temizlik yaparım birazda ütü, bu ütü olayı ne sıkıcıdır ya:1:

aynen. tv karşısında yapmayı dene . o zaman daha zevkli oluyo

Söz dalaşının hakim olduğu bir devirde, cümleleri konuşturan müellif kimselerin yazmış olduğu eserleri bir nebze ucundan başlayarak okumak ve kendi aramızda analiz etmek amacıyla böyle bir grup açmış bulunmaktayım. Şuan katılımın bir hayli az olacağından şüphem yok. Umarım gün geçtikçe katılım artar ve yine umarım gün geçtikçe okuyan okuduğunu anlayan ve anladığından bir şeyler yakalayabilen yakaladığını karşı tarafa anlatabilen insan sayısı artar. Nitekim okumak da en az uyumak yemek yemek kadar ihtiyaç duyulan, ihtiyaç duyulması gereken bir eylemdir. Bir klasik cümle olan "Kitap okumaya vaktim yok." cümlesini yerle bir etmeye başlamak için iyi bir adım olduğunun inancı içerisindeyim.
Sözü uzatmayı seven biri olarak -bu konuda özürlerimi iletiyor- bir an önce faaliyete geçmek için çalışmalara başlamak istiyorum.
Ben kitap kurduyum ya da Rast'ın sunacağı bomba kitaplarla iyi bir grup arkadaşı olurum diyebilen herkesi düşünmeyi bırakıp bir adım ötesine yani gruba katılmaya davet ediyorum.
Saygı ve sevgilerimle...

Grubun amacı yukarıda ifade edilmiş ama görüyorum ki sohbet almış başını gidiyor ?

Back