sogan suyunu denemelisin gerçekten mucize.....
Allah yardımcımız olsun canım inşallah!!! 9 mayıs benim de canım...İnşallah regl olmazsın, olmayız, hayırlısı inşallah...
sogan suyunu denemelisin gerçekten mucize.....
canım benim ALLAH sizden de razı olsun bu ayki halini şu anda daha iyi anlıyorum canım benim kendimi çok kötü hissediyorum anlaşılan dünya da ki sınavlarım daha bitmediCanım Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah evlatlarımızı. Çok zor ama sabretmeliyiz, inşallah mükafatını alırız...
kız bu ay hepimiz patlatmayalım bide bombaları teker teker offffff ne güzel olur yaa yazarız artık hamileyimmmmmmmmmmm
elossa cım canım ben regl oldum inşallah temizlenince söz verdiğim gibi okurum canım salavatlarını rabbim şimdiden kabul etsin hım mesajını aldım bu arada zaten tahmin etmiştim canım
havercim canım benim üzme kendini lütfenn Allah bi yerden alırsa bi yerden veririr..bide baktın öbür ay sen bombayı patlatırsın elitiye bellimi olur ki ben senden bekliyorum da haberin olsun..6 gün yada 5 gün sonuçta tutnmuş umutlu ol gene tutunacak Allahın izniyle sen çalışmalara devam et yumurtlama günlerinde kaç ay geçti düşükten sonra ??
tamam cnm benim sana 100 adet yazdım ben 100 eksik okurum olurmu
daha da arkadaş bulucam sanırım çok uzatmadan bitmesini istiyorum..
katılmak isteyen arkadaşalrım olursa bana yazarlarsada sevinirim
şimdiden Allah kabul etsin
canım benim ALLAH sizden de razı olsun bu ayki halini şu anda daha iyi anlıyorum canım benim kendimi çok kötü hissediyorum anlaşılan dünya da ki sınavlarım daha bitmediCanım Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah evlatlarımızı. Çok zor ama sabretmeliyiz, inşallah mükafatını alırız...
inşallah alırız canım yaa hayırlısı rabbimden bugün kan vermeye gidecektim sağlık ocağına eğer dün olmasaydım
canım benim senin de bildiğin üzere üzülmemek hiiiiiiiiiiççç elde değil hemde ne üzülmek yani bazen de korkuyorum bizim bu üzülmemiz ALLAHA isyan gibi oluyor diye sonuçta bu canı veren ALLAH ol deyince kim engel olabilir ki!!!!! canım benim bu ayla birlikte düşüğümün üstünden 5 ay geçmiş oldu evet düşükten sonra hemen kalıyorlarmış ama ben kalamadım eşim doktorla konuşmuş stresten demiş hatta bide ona stres yapmasın sınavları geçene kadar korunun demiş yani hamilemiyim değil miyim stresi sonuçta ben öğrenciyim ve zor bi bölümde okuyorum sınavlarım falan çok stresli geçiyor gerçekten de ne yapalım canım bu ay çok çalışayım falan diyorum ama aklıma vermeyince mabud neylesin sultan mahmut hikayesi geliyor
benimde kürtajın üstünden 3 ay geçti.evet hep kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyo diyo inşallah bizimkide çok uzamaz.her ay acaba bu sefer oldumu diye düşünmek insanı bitiriyo
canım benim senin de bildiğin üzere üzülmemek hiiiiiiiiiiççç elde değil hemde ne üzülmek yani bazen de korkuyorum bizim bu üzülmemiz ALLAHA isyan gibi oluyor diye sonuçta bu canı veren ALLAH ol deyince kim engel olabilir ki!!!!! canım benim bu ayla birlikte düşüğümün üstünden 5 ay geçmiş oldu evet düşükten sonra hemen kalıyorlarmış ama ben kalamadım eşim doktorla konuşmuş stresten demiş hatta bide ona stres yapmasın sınavları geçene kadar korunun demiş yani hamilemiyim değil miyim stresi sonuçta ben öğrenciyim ve zor bi bölümde okuyorum sınavlarım falan çok stresli geçiyor gerçekten de ne yapalım canım bu ay çok çalışayım falan diyorum ama aklıma vermeyince mabud neylesin sultan mahmut hikayesi geliyor
tamam tatlım yaz sen inşallah okuyacağım bende temizlendikten sonra ali imran süresinin 26 ve 27. ayetleri var dilek için okunuyor hergün 41 adet okumak suretiyle 41 günü tamamlamak gerekiyor inşallah onu başlamayı düşünüyorum ALLAHIM şimdiden kabul etsin bide ferahlık için fetih suresini okuyacağım çok sıkıntılı günler yaşıyorum çünkü
hımm untmadan kızlar birde bişey öğrendim bu soğan suyunun düşüklere falan neden olduğunu yazıyorlar yaa aklım çok karıştı bende hamileliğimden önce içmiştim ve şu dönemlerde de ara ara içiyorum benim reglim hiç şaşmazdı çok üzensüzleşti yaa ondan mı kaynaklanıyor acaba hımm birde bu çamaşır suyuna falan asla yaklaşılmaması gerektiğini söyledi arkadaşım arkadaşıma bu konularda bilgili ablası söylemiş bana iletmesi için bende baya uğraştım çamaşır suyuyla hatta tuvalete döktüm sonra da gittim oturdum içerde hissetmedim ama çıkınca bi müddet nfes alamadım neyse gelecek ay bende bu konuya daha dikkat etmeliyim ama bu soğan suyunu ne yapacağız bilmiyorum yaabu ay bende uygulamayı düşünüyordum tekrardan:18::18:
hımm untmadan kızlar birde bişey öğrendim bu soğan suyunun düşüklere falan neden olduğunu yazıyorlar yaa aklım çok karıştı bende hamileliğimden önce içmiştim ve şu dönemlerde de ara ara içiyorum benim reglim hiç şaşmazdı çok üzensüzleşti yaa ondan mı kaynaklanıyor acaba hımm birde bu çamaşır suyuna falan asla yaklaşılmaması gerektiğini söyledi arkadaşım arkadaşıma bu konularda bilgili ablası söylemiş bana iletmesi için bende baya uğraştım çamaşır suyuyla hatta tuvalete döktüm sonra da gittim oturdum içerde hissetmedim ama çıkınca bi müddet nfes alamadım neyse gelecek ay bende bu konuya daha dikkat etmeliyim ama bu soğan suyunu ne yapacağız bilmiyorum yaabu ay bende uygulamayı düşünüyordum tekrardan:18::18:
canım aslında ders çalışırken kafanın dağılması lazım ama demekki atamıyosun aklından dışardan söylemesi kolay tabicanım benim senin de bildiğin üzere üzülmemek hiiiiiiiiiiççç elde değil hemde ne üzülmek yani bazen de korkuyorum bizim bu üzülmemiz ALLAHA isyan gibi oluyor diye sonuçta bu canı veren ALLAH ol deyince kim engel olabilir ki!!!!! canım benim bu ayla birlikte düşüğümün üstünden 5 ay geçmiş oldu evet düşükten sonra hemen kalıyorlarmış ama ben kalamadım eşim doktorla konuşmuş stresten demiş hatta bide ona stres yapmasın sınavları geçene kadar korunun demiş yani hamilemiyim değil miyim stresi sonuçta ben öğrenciyim ve zor bi bölümde okuyorum sınavlarım falan çok stresli geçiyor gerçekten de ne yapalım canım bu ay çok çalışayım falan diyorum ama aklıma vermeyince mabud neylesin sultan mahmut hikayesi geliyor
benimde kürtajın üstünden 3 ay geçti.evet hep kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyo diyo inşallah bizimkide çok uzamaz.her ay acaba bu sefer oldumu diye düşünmek insanı bitiriyodüşükten sonra 1 sene içinde kalınıyo tatlım benim eşimin arkadaşı ve karısı 4 sene bebek hasreti çektiler daha sonra 2 düşük yaptı bikaç ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi bebişi 1 yaşında doğum gününü kutladık.tabi herkzde aynı olacak diye bişey yok ama doktorlar hamile kalanlar hiç kalamayanlara nazaran spermi yumurtaya daha çabuk ulaşıyomuş.sizinkide öyle olur inşallahhh. offff walla biz çok takıyoruz yaaaa bazen çok sıkılıyorum kendimden yeterrr herşeyi unutmak istiyorummm
benimde kürtajın üstünden 3 ay geçti.evet hep kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyo diyo inşallah bizimkide çok uzamaz.her ay acaba bu sefer oldumu diye düşünmek insanı bitiriyo
valla herkes bişey diyor canım yaa kime inanacağımı da şaşırdım artık açıkçası bilmiyorum bu ay ben regl olduğumu görünce çok üzüldüm nerdeyse tekrar düşük yapmış kadar üzüldüm bilmiyorum öle diyorlar ama benim kardeşim de düşük yaptı oda kolay kalmamıştı düşükten sonra bu hemen kalanlar kim bilmiyorum yaa puuffff
Canımsın Allah yar ve yardımcın olsun yardımcımız olsun inşallah..
Dualarında bana da yer açarsan çok sevinirim
Allah kabul etsin canım..
canım benim ben sana 125 tane okudum rabbim kabul etsin güzel bi işe başlamışsın canım RABBİM haırlı evlatlar nasip etsin
Canım ben de bu ay soğan kürünü uyguladığımda adetim 3 gün gecikti ve de 6-7 gün süren yoğun kanamam sadece 3 gün sürdü, kanama miktarı da yarıdan bile az. Soğan küründen olabilir. Genelde soğan kürü uygulayanlarda gecikme olmuş ve kanamada azlık. Benim bir de adetten bir hafta önce kasıklarım aşırı derecede ağrıdı.
bilmiyorum ki canım soğan mı yapıyor bu etkiyi inşallah o değildir ben soğana çok güvenmiştim baksana saraçoğlu da demiş çok fazla kullanımında rahim ağzında incelme yapar diye bilmiyorum ben hala muallaktayım ama bu ay doktora gideceğim hiç bişeyi kafama göre yapmayacağım tekrar bakılsın hormonlarıma falan gerekirse eşimin spermlerine falan da çünkü daha önce hiç bakılmadı ona da bakalım RABBİMDEN hayırlısı
walla havercim bu kürlerin faydasınıda gören var hiç fayda görmeyen var hatta zararını gören var !! ben yeni öğrendim sperm sayısı ve kalitesi düşük olan erkeklerde keçiboynuzu kürü yapılıyo ama şunu kimse bilmiyo FSH hormonu yüksek olan erkekler kesinlikle içemezmiş dahada yükseltirmiş ben bunu bilmiyodum geçen sene birsürü içirdim eşime hata yaptım :18::18: birde yine saraçoğunun dereotu kürünü uyguladım onu da prolaktini yüksek olanlar içmemesi gerekiyomuş çok yükseltiyomuş ki benim zaten prolaktinle ilgili çok sıkıntılarım var geçen ay bu kürü yaptım bilmeyerek prolaktinim çok yükselmiş ilaç içmek zorunda kaldım..yani anlayacağın belki soğan kürü de sana yaramadı ters tepki yaptı bence adetinide kesmiş zaten
canım bilemiyoruz ki bize nasıl etki yapacağını gerçi diğer kullanılan ilaçlar da öyle yaa bi tarafı yapıyorsa bi taraftan zarar veriyor hayırlısı ALLAHTAN ben bu ay baya geciktim ve reglim de çok sancılı geçti sancılı ve yoğun ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım acaba üşüttüm mü diye düşündüm ama pek hatırlayamadım öle aman aman bi üşüdüğüm günü bende bu ay gideceğim doktora tekrar bakılsın hormonlarıma falan
canım aslında ders çalışırken kafanın dağılması lazım ama demekki atamıyosun aklından dışardan söylemesi kolay tabidüşükten sonra 1 sene içinde kalınıyo tatlım benim eşimin arkadaşı ve karısı 4 sene bebek hasreti çektiler daha sonra 2 düşük yaptı bikaç ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi bebişi 1 yaşında doğum gününü kutladık.tabi herkzde aynı olacak diye bişey yok ama doktorlar hamile kalanlar hiç kalamayanlara nazaran spermi yumurtaya daha çabuk ulaşıyomuş.sizinkide öyle olur inşallahhh. offff walla biz çok takıyoruz yaaaa bazen çok sıkılıyorum kendimden yeterrr herşeyi unutmak istiyorummm
canım ders çalışırken kafan ordan dağılıyor ama vizeler finaller çok çektiriyor baya stres oluyorum yani not ortalamamı falan da düşünmek zorundayım anlayacağın tatlım benim işim çoookkk zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?