- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
selam benimde yumurtalama porblemim var incir + havuç kürü yapıyorum 4 gün kaldı bitmesine
iyi geleceğine hiç şüphem yok.
keşke bende yapabilsem ama yapamıyorum yaaa
merhaba, eşimde varikosel vardı, macun keçiboynuzu kürü kullandık 2 ay boyunca sabah akşam yedi içti, daha buna gnc arginmax isimli vitamin ekledik 3 hafta sonra hamile kaldığımı öğrendim, bizim hareket hız ve morfoloji sorunumuz vardı küre başlamadan önce, başladıktan sonra bu sorunlar bitti çok şükür[/QUselam canım umarım ordasındır ve umarım bana cevap yazarsın:) benimde eşimde hareket sorunu var dr çok yavaş olduğunu söyledi bizde keçiboynuzu kürüne başladık ama ne kadar devam edecek bilmiyorum ayrıca macun demişsin o nasıl yapılıyor? doktorlar bize direk tüp bebek yapın diyorlar ama biz doğal yoldan olması için ne yapılması gerekiyorsa önce onları yapmak istiyoruz... sen bu süre zarfında bişey yaptın mı peki? bu arada hamileymişsin canım çok sevindim darısı tüm bebek isteyenlere.
selam canım umarım ordasındır ve umarım bana cevap yazarsın:) benimde eşimde hareket sorunu var dr çok yavaş olduğunu söyledi bizde keçiboynuzu kürüne başladık ama ne kadar devam edecek bilmiyorum ayrıca macun demişsin o nasıl yapılıyor? doktorlar bize direk tüp bebek yapın diyorlar ama biz doğal yoldan olması için ne yapılması gerekiyorsa önce onları yapmak istiyoruz... sen bu süre zarfında bişey yaptın mı peki? bu arada hamileymişsin canım çok sevindim darısı tüm bebek isteyenlere.
merhaba, eşimde varikosel vardı, macun keçiboynuzu kürü kullandık 2 ay boyunca sabah akşam yedi içti, daha buna gnc arginmax isimli vitamin ekledik 3 hafta sonra hamile kaldığımı öğrendim, bizim hareket hız ve morfoloji sorunumuz vardı küre başlamadan önce, başladıktan sonra bu sorunlar bitti çok şükür
canım bu kür aktarlarda hazır olarak satılan keçiboynuzu macunu mu. internetten araştırdım keçiboynuzunu suda kaynatıp içileni var. hangisi daha iyi olur ki bana yardım edin lütfen((
bende bu küre başlamak istiyorum. ama benin eşim sürekli evde olmuyo. 2 gün içirsem 10 gün içemicek. o yüzden başlayamıyorum malesefCanım Saraçoğlunun en çok tavsiye ettiği, keçiboynuzunu alıp suda kaynatarak kendi yaptığın.Biz yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz.
bende bu küre başlamak istiyorum. ama benin eşim sürekli evde olmuyo. 2 gün içirsem 10 gün içemicek. o yüzden başlayamıyorum malesef
kızlarrrrrrr özledim sizi walla ya bağımlılık oldu inanın girmeyince aklım burda kalıyo :)) ama netim yok gündüzleri giremiyorum akşam eşim geldikten sonra onun telefonu modem görevi yapıyo ancak öyle giriyorum.yarın doktoro gidicem kan değerlerime baktırıcam çok halsizim yorgunum tüp bebekde belki bundan olmadı bide tam o sıra nezle oldum:2: sanki sırasıydı iyice vücut direncim düşmüştübu ayda lekelenmelerim başladı yine olmadı galibaa olsun Rabbimden gelen herşeye razıyım şükürler olsunnnn.sizler nasılsınız neler yaptınız ??? varmı bu ay bi bomba patlatacak hatunnnnn
Canım geçmiş olsun, dediğin gibi herşeyde bir hikmet vardır, şükretmek gerek. Ben de hava değişiminden grip oldum, yurkunamoyordum bile boğazımın ağrısında. İlaç da alamadım gebe falan olurum diye ama yine kırmızıları görürüm bu ay gibi geliyor:-( Hayırlısı, Allah yardımcımız olsun, dediğin gibi şüküler olsun...
aman evrim keşke hastalığı çekeceğine içseydin bi nurofen ben içtim 2 kere .benim akrabam bilmeden hamile kalmıştı o kadar ağır astım ilaçları içiyoduki o ay anlatamam şükürler olsun bebeği sağlıklı doğdu hiç bir sorunu yok herşey Allahtan anlayacağın.insan korkuyo tabi bi zarar olurmu diye ama ben kurcalamıyom artık olırsa herşekilde olur zaten. o kırmızıları görmesek şaşarım zaten ahh inşallah bidaha 9 ay görmeyiz şu kırmızılarıı
İnşallah kırmızıları görmez ve bebiş haberini alırız canım!!!
Cesaret edemedim ilaç içmeye, kış çayı (kök zencefil, zerdeçal, karanfil vs.) yapıp içtim, bolca da dinlendim, geçti canım.
haklısın anne olmadan fedakarlığa başlıyo insan hastalığı çektin ama yinede ilaç içmedin..ben artık eskisi kadar dikkat etmediğimden içiyorum önceden çok özenirdim sıkıldım artık olcağı varsa olur diyenlerdenim artık :)))) aslında içmemek en iyisi.bu ay yumurtlama günllerimde eşimde bende hastaydık yumurtlama testi falan yapmadım o yüzden.bu yaza hamile gireriz inşallah.hamile kıyafetleri alırız kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?