canım benim yaaa senin adına çok üzüldüm ama sen asla pes etme soğan kürü müthiş işe yarıyor seni şuanda o kadar iyi anlıyorum ki geçen ay ben kendimi resmen hamile zannettim kan testi verdim baktım 0.00 o kadar üzüldüm ki sana anlatamam tatlım yaa ben hala inanamıyorum testte başka yüksek bi rakam arıyorum eşime de demiştim hatta ben büyük bi ihtimalle hamileyim diye nasıl utandığımı anlatamam tatlım bu arada daha erkenmiş 1 buçuk sene senelerce bekleyenler var vakti zamanı var emekki ne yapalım bizim imtihanımız da buymuş....
hadi yaaaboşver üzülme sakın hakkında hayırlısı olsun.zaten biz ne kadar üstüne düşersek o kadar olmuyo.ama nasıl unutabilirizki bazen pskoloğa gitmek istiyorum soracam nasıl unutabilrim bi yolu varmı diye ama doktor çalış kendine bi iş bul diyecek bi uğraş bul diyecek gittiğimde boşa gidecek biliyorum ah bi hamile kalabilsek ne güzel olacak kafamız biraz rahatlayacak hepimizin kürle ilaçla uğraşmayacaz ilaç içsek bile bebğimiz için içecez.ama evrimcim gene şanslısın ya kan verdikten sonra adet olsaydın o daha kötü olurdu boşuna kan vermiş olurdun bak en azından zahmetsizce oldu.ben aşıla yapıldıktan sonra 2. kan vermeye giitim dönüşte kırmızılar gelmişti hiiç unutmam yolda ağlaya ağlaya gelmiştim
Canlarım sağolun ya, şimdi daha iyiyim. Varlığınız moral oluyor, çok samimisiniz. İnşallah bir dahaki aya diyorum, sizlerden iyi haberler bekliyorum kuzucuklar. Ben bu ay düşünmemeye çalışacağım, her ay bu günlerde söylediğim gibi şimdi söylemek kolay da, adete birkaç gün kala kalp pıt pıt pıt o an için atıyorSelbum yolda gelirken ağlamışsın ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki, haverim, selbum, Rabbim bize ızdıraplarımızın mükafatını verir inşallah, inci gibi güzel ahlaklı evlatlar verir inşallah!!!
canım nasrettin hoca evin damından düşmüş gelmişler ne oldu hocam ne oldu hocam bişeyin var mı falan bana damdan düşüni çağırın demiş tabi adam akıllı ordakiler ancak ne olmuş diye meerakından sorar ne anlar adamın ne hissettiğinden onun gibi bizde damdan düşenler toplandık birbirimize destek olmaya çalışıyoruz canım sabret ve ALLAHA dua et hemde şu girdiğimiz günler o kadar kıymatli peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği günler her ilde ilçede kutlu doğum programları oluyor ve o kadar samimi içten duygulu geçiyor ki gidebiliyorsan buralara git ve içinin en coştuğu anda ALLAH dua et resulunun hürmetine diye canım RABBİM verecektir o kadar kalpten inaanıyorum ki buna demekki zamanı var bu ay geröekten de aklına getirme yumurtlama tarihine bile bakma ben geçen ay öle yaptım kafam o kadar rahattı ki ALLAHA teslim oldum RABBİM senin bildiğin vardır diye herşey ALLAHTAN bizleri yoktan var etmedi mi ne problemin olursa olsun rabbim seni görür bilir onun sevgilisi hürmetine ondan isteyince neden vermesin ki???? selbucum bu mesajım aynen sana da iletmek istiyorum benim içim o kadar güzel duygularla dolu ki şu anda az önce peygamberimii konuştuk hocamızla insan onun hayatına bakınca neden geldiğini nereye gittiğini daha iyi anlıyor...
haver87 merhaba,ne güzel yazmışsın ellerine kollarına gözlerine sağlık canım..
Dilerim bizlerde yakın zamanda bebişlerimizle kucaklarımızı dolduracağız..
şimdi bişey sormak istiyorum ben
dün Allah kabul etsin 4444 salatı-tefriciye ye başladım ben..ama herkes kısa zamanda bitirmelisin diyor..yani paylaşmalımıyım yoksa kendimmi okumalıyım bilemedim..bilgin varmı senin
sağol canım ALLAH razı olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı bebekler alırız kucaklarımıza hayır canım selatı tefriciyenin çabuk biitir,lmesi diye bişey yok canım ne kadar sirede bitirirsen bitirirsin başkalarına da verebilirsin istersen aynı şey olur tatlım ama illa kendim okumak istiyorum dersen o da sana kalmış bişey canım benim:) güzel dileklerin içi de teşekkür ederim tekrar ALLAHım dularını boşa çıkarmasın iiinnnşallah:) bu arada sana özelden msj atamıyorum canm 100 msj doldurmam gerekiyormuş heralde
çokk sağol canım cümlemizden razı olsun..inşallah artık yaklaşıyoruzdur bebişlere:))
ben bugün araştırdım nette biraz ve hatta buradada bir arkadaş yazmış paylaşmak için..kafama takıldı..Peygamberimiz ayakta beklermiş dua bitene kadar..bende onu öyle bekletmek istemiyorum bir an önce bitirmeliyim çok moralim bozuldu bunu duyunca(
bu arada olsun 100 msj ı birazdan doldururuz az kalmış:)
inşallah doldururuz canım.. yok canım öyle şeylere inanma daha doğrusu mantığına ters gelen hiç birşeye inanma bunlar dine sonradan sokulmak istenen bidatlar ALLAHÜ TEALA kuranı kerimde mealen dediği gibi sizin duanız olmasa rabbim size ne kıymet verirdi de diyor peygamberimize senin çektiğin de çok kıymetli bir dua allahın okuyana karşılığını verdiği bi dua hem uzttıkça ALLAHI anmış olursun hayırlısıyla bitirmeni nasip etsin canım istersen bi 100 tane de ben çekiveririm:)
ayy canımsın çok sevinirim...çorbada tuz misali..
Allah razı olsun senden..
ne için okuyacağımı tahmin etmiş olmalısın.
ama ben seni özelden bilgilendiririm eğer istersen olurmu:)
tabi ki canım ne demek bi faydam olmuş olur hem bende ne zamandır okumuyrdum bende okumuş olurum şu güzel günlerde sen at canm özelden ben hala atamıyorum az kaldı ama:)
canım nasrettin hoca evin damından düşmüş gelmişler ne oldu hocam ne oldu hocam bişeyin var mı falan bana damdan düşüni çağırın demiş tabi adam akıllı ordakiler ancak ne olmuş diye meerakından sorar ne anlar adamın ne hissettiğinden onun gibi bizde damdan düşenler toplandık birbirimize destek olmaya çalışıyoruz canım sabret ve ALLAHA dua et hemde şu girdiğimiz günler o kadar kıymatli peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği günler her ilde ilçede kutlu doğum programları oluyor ve o kadar samimi içten duygulu geçiyor ki gidebiliyorsan buralara git ve içinin en coştuğu anda ALLAH dua et resulunun hürmetine diye canım RABBİM verecektir o kadar kalpten inaanıyorum ki buna demekki zamanı var bu ay geröekten de aklına getirme yumurtlama tarihine bile bakma ben geçen ay öle yaptım kafam o kadar rahattı ki ALLAHA teslim oldum RABBİM senin bildiğin vardır diye herşey ALLAHTAN bizleri yoktan var etmedi mi ne problemin olursa olsun rabbim seni görür bilir onun sevgilisi hürmetine ondan isteyince neden vermesin ki???? selbucum bu mesajım aynen sana da iletmek istiyorum benim içim o kadar güzel duygularla dolu ki şu anda az önce peygamberimii konuştuk hocamızla insan onun hayatına bakınca neden geldiğini nereye gittiğini daha iyi anlıyor...
Canlarım sağolun ya, şimdi daha iyiyim. Varlığınız moral oluyor, çok samimisiniz. İnşallah bir dahaki aya diyorum, sizlerden iyi haberler bekliyorum kuzucuklar. Ben bu ay düşünmemeye çalışacağım, her ay bu günlerde söylediğim gibi şimdi söylemek kolay da, adete birkaç gün kala kalp pıt pıt pıt o an için atıyorSelbum yolda gelirken ağlamışsın ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki, haverim, selbum, Rabbim bize ızdıraplarımızın mükafatını verir inşallah, inci gibi güzel ahlaklı evlatlar verir inşallah!!!
sende sağol kader arkadaşım benim :) hakkımızda hayırlısı olsun.kafaya takmamayı istiyorum demişsin ama biraz zor bu kadar çook isterken kafaya takmamak çok zor ben şahsen yapamadım hiç bir ay kafaya takmadan yatağa giremedim ancak adetim bittiikten sonraki günler önemsemiyorum oda zaten henüz yumurtlamadığım için.ama yumurtlama günleri sırf çocuk için yatağa giriyorumAllahım kafamız rahat olarak ne zaman o yatağa girecem ben tez vakiitte olur inş.diğer ay bat tarihin ne zaman benim 11 mayıs inşallah olmam
Arkadaşlar 1.5 yıldır bebek sahibi olamıyoruz. 20 gün önce öğrendik ki eşimde infertilite var ve ilaçlarının yanısıra keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Ben de çok büyük bir problem yok ama ben de bugün soğan kürüne başladım. Merak ettiğim bu kürleri kullanıp hamile kalanların hikayeleri. Bizlerle paylaşır mısınız? Ne kadar süre bebek sahibi olamadınız, rahatsızlığınız ne idi ve ne kadar sürede şifa buldunuz, meleğinize kavuştunuz. Hadi bizlere umut olun...
selam kızlar normalde sabahtan girip bişeyler yazıyordum ama bugün elim hiç bi işe gitmedi bu sabah bende kırmızıları gördüm ve hiç olmadığı kadar aşırı ağrım var hiç gecikmeyen reglim 3 aydır gecikiyor ilk ay 1 gün gecikti 2. ay 3 gün bu ay tam acaba derken eşimle de konuşmuşken sabah geldi sabahtan beri nereye bastığımı bilmiyorum bu yazıları da size ağlar vaziyette yazıyorum o kadar yalnız o kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi elti hanımın haberini duyduktan sonra bi umut gibi olmuştu bu bana ama malesef bu sabah bütün umutlarım yıkıldı selbucum hamile kaldım ama onunsadece 6 gün yaşayabildim hatta 5 gün sonra da kaybettim zaten ve ondan sonra da durumum bu inan bana bişeye sahip olup kaybetmek daha zor ama ALLAHIM daha büyük acılar göstermesin sevdiklerime sağlık huzur uzun ömür versin bize de güç kuvvet nasip etsinyazdıkların çok güzel şeyler canım benimm..her zaman takvalı insanlara bayılırım çünkü aklın yolu birdir.dediğin gibi dua ederek rabbimize yalvarark bu mübarek günlerde kutlu doğum haftasında sevgili peygamberimizi araya koyarak onun yüzü suyu hürmeti hatırına yalvaracaz.her dileğin bi vakti zamanı varmış sabırla bekleyecez.sabredenin mukafatı mutlaka verilirmiş.Yolumuz çok zorlu maddi ve manevi zorluklarla dolu ama ne yapalım başa gelen çekilir heleki rabbimden gelmişse.ama sen bi kere hamile kalmışsın haver bi kere hamile kalanlar hiç kalmayanlara nazaran çok çabuk hamile olabiliyolar.ben senden çok umutluyum o yüzden.bak ben hiç hamile kalamadım 4 senedir eğer hamile kalsam rahim açılırmış ikinci kolaylaşırmış.
sende sağol kader arkadaşım benim :) hakkımızda hayırlısı olsun.kafaya takmamayı istiyorum demişsin ama biraz zor bu kadar çook isterken kafaya takmamak çok zor ben şahsen yapamadım hiç bir ay kafaya takmadan yatağa giremedim ancak adetim bittiikten sonraki günler önemsemiyorum oda zaten henüz yumurtlamadığım için.ama yumurtlama günleri sırf çocuk için yatağa giriyorumAllahım kafamız rahat olarak ne zaman o yatağa girecem ben tez vakiitte olur inş.diğer ay bat tarihin ne zaman benim 11 mayıs inşallah olmam
canım benim ALLAH sizden de razı olsun bu ayki halini şu anda daha iyi anlıyorum canım benim kendimi çok kötü hissediyorum anlaşılan dünya da ki sınavlarım daha bitmediHaverim çok haklısın, Allah razı olsun canım güzel sözlerin için...
KIZLAR BU HAFTA BİLİYOSUNUZ KUTLU DOĞUM HAFTASI (14-20 NİSAN) BU HAFTA BOL BOL SALAVAT-I ŞERİF GÖNDERELİM PEYGAMBER EFENDİMİZE BU SALAVATLAR YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİMİZ BİZE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAHHHH..
[h=2]Salavat-ı Şerifenin Fazileti[/h] [h=4]Okunuşu: Allahumme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi seyidina Muhammed[/h] "Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Bana salâvat okuyan bir mü'min yoktur ki ona melekler rahmet duası etmemiş olsun. Bu, bana salavat okuduğu müddetçe devam eder. Öyleyse kul bunu, ister az ister çok yapsın..
Rasûlullâh (Aleyhissalâtü Vesselâm) şöyle buyurdu: “Kabrimi bayram yeri haline çevirmeyiniz. Bana Salât-ü Selâm getiriniz. Zira nerede olursanız olun sizin Salât-ü Selâmınız bana ulaşır.”
Canım kurban olsun senin yoluna,
Adı güzel, kendi güzel Muhammed,
Şefâat eyle bu kemter kuluna,
Adı güzel, kendi güzel Muhammed
Mü'min olanların çoktur cefâsı,
Ahirette olur zevk-u sefâsı,
On sekiz bin âlemin Mustafâ'sı,
Adı güzel, kendi güzel ...
sogan suyunu denemelisin gerçekten mucize.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?