çok heyecanlı olduğum için hızlıca okuyorum bazen tam olarak anllamıyorum o yüzdensen ikincisinide yapayimmi değermi gibisinden sormuşun evrenim şimdi jeton düştü senin adetin 1 2 gün geçiyomu normalde?? benim hiç geçmez mesla hatta erken bile gelir ama senin geçtiğine göre hamilelikte olabilir keşke sabahı bekleseydin test yapmak için çünkü ilk idrarla çok net çıkıyo.. ama ben olsam içimde kalır bence sabahda yap kafan rahat olsun:) yaparmışsın testi 1 saat sonrada adet olurmuşsun amma olur demi benim hep öyle oluyo genelde sanki inadına yapıyo kırmızılar testlerimiz boşa gitsin diye
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasin böyle bi acıyı çok kötü bi durumcanım evet ben 87 liyim 2 sene önce evlendim ben aynı zamanda okuyorum evlenince bırakmadım okulu keşke sende bırakmasaydın bu ve başka türlü durumlar da okul ilaç gibi geliyor.. Kızlar bu akşam kötü bi haber aldım maalesef ben nişanlanalidan beri hamile kalmaya çalışan eltim hamile kalmış 2. Çocuğu yeni düşük yaptım bu olay üstüne bu olaya daha çok sevinmiştir sanırım nasıl tepki vereceğimi falan bilmiyorum lütfen bana bi yol gösterin bide kocası akşam size geliriz belki diyo müjdeye koşuyo heralde ben yeni bebeğimi kaybettim daha duyarlı olmaları gerekmez mi? Yoksa ben mi abartıyorum.. Benim hamle olduğumu öğrenincee onun olmuyo diye sevinemeyen kaynanam da artık neresine kına yakar bilmiyorum
[/QUOTE]Canım bence sıkma canını, sen üzülürsen eşin de üzülür. Bu sizin ikinizin imtihanı, biz bu imtihandan nasıl geçeriz diye düşün. Sen ve şin bir yolda gidiyorsunuz, ele ele verin, yoldaki taşlara, dikenlere takılma. Kötü insanlara takılıp eşinle aranızın bozulmasına izin verme. Misafir kutsaldır, evine gelen misafire güler yüzlü ol. Annem bize hep tembihler, evinize gelen çok kötü birisi olsa bile surat asmayın der. Emin ol ben hep faydasını gördüm, eşimin gözünde değerim arttı.
Ayyy selbucum yaa benim duygularimi yazmışsın sanki kız demi bu çekememezlik neyse kız valla benim onun yaptıkları hic umrumda degil ama o beni acayip taklit ediyor çok sinir oluyorum ya ben başta ablam gibi davrandım ama tek taraflı olmuyor artık bende bezdim kendi haline biraktim evrimin dediği gibi kocamın hatırına iste ne yapalım:) benim eltim o hamileliği benden üstün olduğunu yada olacağını düşündüğü için çok istiyordum hic de umrumda olmaz canım ya herkesin evladı kendine benim olsada olmasa da onu bi fayda veya zarar sağlamaz kızlar size bana destek oluncanım benim bencede gelmemeleri lazım senin zaten canın sıkkın sanki nispet yapar gibi neden geliyolarkielti değilmi işte illaki insanın canını sıkacak benimkide böyle aynısı.Ama şuda varki evine gelenede gelme diyemessin kocanın hatırına hiç bişey deme boşver.Sen Allaha sığın sadece sen inşallah yakın zamanda hamile kalırsında güzel haberi sizde onlara verirsiniz....akşam gelirlersede sakın surat yapma hatta çok mutlu olki seni üzülüyo zannetmesinler gayet pozitif ol çatlasın eltiii benim çok sevdiğim bi arkadaşım var hep şöyle der kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş hakkaten doğru yaa kocalarımız ayrı ama yinede kimse kimseyi çekemiyo bu nedir arkadaş yaaa
kızlar anlayamadım kötü haber eltinin hamilelik haberimi?
evet canım aynen öyle eltin yok sanırımyada var ama melek gibi
ya bu eltiler hiç sevilmiyo
atalarımız demiş zaten kuma gemisi yüzer de elti gemisi yzümez diye. elti eltinin düşmanı olurmuş. ablamdan biliyorm. eltisinin birisi akrabamız olmasına rağmen ablamı çekemezdi.
evrimcim sabah test yaptınmı ??
hayır tatlım tabi ki öyle bişey yok kötü olan olayları kimin nasıl değerlendirdiği kötü olan şuki bizimkinin hamile kalmasından çok benim bebeğimi kaynettğim sıralarda hamile kalması daha bi hoşuna gitmiştir neyse göreceğiz bakalım tepkisini sende elti yok heralde tatlım bende maaşallah 3 tane:kızlar anlayamadım kötü haber eltinin hamilelik haberimi?
kızlar görümceler elitiye nazaran iyi oluyolar ben kendi adıma konuşuyim benim görümcem iyi Allah razı olsun bana ablalaık yapıyo çok samimi olmak istemiyorum çünkü ozaman cılkı çıkıyo ve sorunlar yaşıyoruz ama genel anlamda eltimden yüz kat iyi ama elitiyle olmuyo beni sinir edecek lafları inadına söylüyo fesat işte. amannn onlarımı kafamıza takacaz sallayın gittisin Allah herkezin gönlüne göre versin benim şuan tek derdim bebeğime kavuşmak .çok istiyorum çooooooook .Allahım hepimize en kısa zamanda anneliği tadrırsın inşalahhhh hap içmekten doktora gitmekten her ay lacaba oldumu demekten ve ağlamaktan usandım artık.ama sabrediyorum çünkü biliyorumki verende Allah alanda.sabredelim Allah mükafatımızı verrir inşallaahhh
Canım sabah da test yaptım negatif çıktı, ama hala regl olmadım. İnternetten baktım bazen ilk 5 hafta beta-hcg 17'nin üzerine çıkmadığı için idrar testinde görünmeyebilirmiş. O yüzden ümidimi kaybetmedim. Yarın sabaha da adet olmazsam kocişi ikna edip kan testi yaptıracağım, bakalım.
Senden ne haber, genetik test işini halledebildin mi?
canımmmm hiç üzülme daha olmamışsın bak inşallah hamişsindir benim de idrar da çıkmamıştı kaç defa yaptımsa çıkmamıştı en son kanda çıkmıştı tatlım belki senin ki de öle olur RABBİME emanet olun selbucum seni de çok öpüyorum
ayyyyyyyyy gece yarısını geçince iyice beynim sulandı heralde evrim genetik testi sormuşsun yok bi yere gitmedik ege ünversitesine gitcez ama hevesim kırıldı bi kere korkuyorum ordan da yapmıyoruz diyecekler diye.özelde yaptırsam 700 tl napacağımı bilmiyorum.zaten bişey geldimi üst üste gelir geçen yeşilyurt araştırma hastanesine gittiğimizde arabayı park ettik hastanenin yanına gittik sormaya içeriye genetik test yapıyolarmı diye sabahın köründe ceza yediktrafik cezası hemide 72 tl zaten işimiz yapmadılar canımız sıkkın çıktık hastaneden bide cezayı görünce artık nutkum tutldu hiç konuşamadım ama içimden dedimki kızım çok ağır sınanıyosun sabret mukafatın çok güzel olacak Allah tarafından dedim......bu kadarmı üst üste gelir
Canım bence de sabret. Sabretmeliyiz. Gerçekten ben de bugün çok ciddi bir imtihanda olduğumu düşündüm. İşle alakalı ciddi sorunlarım var benim de. Çok ciddi haksızlıklara uğraım, hala da uğruyorum. Ama bebişim olsun, bunları unuturum diyordum. Derken sabah kırmızıları gördüm. Çok üzüldüm, hiç böyle olmazdı, tam üç gün gecikti. Psikolojik desem zaten 1.5 yıldır hergün bekliyorum, soğan kürü yaptım, belki de ondandır. Ağlayamadım bile.
gelmez mi canım bi problem varsa üstüne başka ne gelecek ki diye bekler oldum ama gerçekten de öyle herşey bazen çok üst üste geliyor ama merak etme canım onların arkasından da rabbim nasıl bi ferahlık verecek diye bakıyorum gerçekten de rabbim büyük o kadar güzel şeyleri de ist iste veriyor zaten o zorluklar olsa kim nimetin kıymetini bilirdi ki!!!!!hıımmm tatlım gerçekten çok uçuk fiyatmış bende bu testlerden yaptırdım istanbulda da 2 hastanede yapıyorlarmış biri kartal eğitim araştırma diğeri ise numune mi demişlerdi neyse onu tam öğrenirim burda bize de çok fena rakamlar çıkartmışlardı kartala gittim ben sağolsun dr hanım çok ilgilendi baya bilgili biri de bence benden bir sürü genetikle iilgili test istedi bir kuruş da para vermedik olmazsa burda bi tanıdığın falan varsa gel sende bi görün zaten bi günde bütün işini hallediyorlar günü birlik de yapabilirsiniz hiç gerek yok o kadar para vermeye ki zaten o paraya da bi iki test ancak yaparlar sen bi düşün tatlımayyyyyyyyy gece yarısını geçince iyice beynim sulandı heralde evrim genetik testi sormuşsun yok bi yere gitmedik ege ünversitesine gitcez ama hevesim kırıldı bi kere korkuyorum ordan da yapmıyoruz diyecekler diye.özelde yaptırsam 700 tl napacağımı bilmiyorum.zaten bişey geldimi üst üste gelir geçen yeşilyurt araştırma hastanesine gittiğimizde arabayı park ettik hastanenin yanına gittik sormaya içeriye genetik test yapıyolarmı diye sabahın köründe ceza yediktrafik cezası hemide 72 tl zaten işimiz yapmadılar canımız sıkkın çıktık hastaneden bide cezayı görünce artık nutkum tutldu hiç konuşamadım ama içimden dedimki kızım çok ağır sınanıyosun sabret mukafatın çok güzel olacak Allah tarafından dedim......bu kadarmı üst üste gelir
tatlım ben istanbuldayım gerçekten de burda sizlerle tanışmak çok güzel nede olsa herkes birvirinin derdinden anlıyor burda:)havercim unuttum yazmayıbende seni çoook öpüyorum ne güzel bişey birbirimize destek vermek değilmii....insan bu dertte yanlız olmadığını anlıyo hangi şehirdesin sen ? izmirden kimsecik yok sanursam:44:
haver87 canım benim bu kadar düşünceli insan kötü olamaz sen kötü değilsin ama karşı taraf anladığım kadarıyla düşüncesiz ve densizz.elbetteki sana şu günlerde gelmemesi gerekiyo sonuna kadar haklısın bence..neyse boşver ne halleri varsa görsünler kafana takmaya değmez..sen neler yapıyosun şuan kür falan uyguluyomusun ??
Canım bence de sabret. Sabretmeliyiz. Gerçekten ben de bugün çok ciddi bir imtihanda olduğumu düşündüm. İşle alakalı ciddi sorunlarım var benim de. Çok ciddi haksızlıklara uğraım, hala da uğruyorum. Ama bebişim olsun, bunları unuturum diyordum. Derken sabah kırmızıları gördüm. Çok üzüldüm, hiç böyle olmazdı, tam üç gün gecikti. Psikolojik desem zaten 1.5 yıldır hergün bekliyorum, soğan kürü yaptım, belki de ondandır. Ağlayamadım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?