walla havercim bu kürlerin faydasınıda gören var hiç fayda görmeyen var hatta zararını gören var !! ben yeni öğrendim sperm sayısı ve kalitesi düşük olan erkeklerde keçiboynuzu kürü yapılıyo ama şunu kimse bilmiyo FSH hormonu yüksek olan erkekler kesinlikle içemezmiş dahada yükseltirmiş ben bunu bilmiyodum geçen sene birsürü içirdim eşime hata yaptım :18::18: birde yine saraçoğunun dereotu kürünü uyguladım onu da prolaktini yüksek olanlar içmemesi gerekiyomuş çok yükseltiyomuş ki benim zaten prolaktinle ilgili çok sıkıntılarım var geçen ay bu kürü yaptım bilmeyerek prolaktinim çok yükselmiş ilaç içmek zorunda kaldım..yani anlayacağın belki soğan kürü de sana yaramadı ters tepki yaptı bence adetinide kesmiş zaten
evrimim aynı şey senin içinde geçerli bi yeri yapıyim derken bi yeri yıkmayın kendinize çok dikkat edin.bu kürlerin faydası olduğu kadar zararıda var.bizler anne adaylarıyız kendimize dikkat etmemiz lazım demi yahuuuu:2:
Canım çok çok haklısın, biz zaten bu ay bir dr.a gideceğiz, ürologun eşime verdiği ilaçlar bitmek üzere, bitsin yeni bir spermogram yaptırıp dr.a gitmeyi düşünüyoruz, hayırlısı bakalım inşallah. Çok öptüm canikom...