Kürlerden şifa bulanlar

Selbu, naber, nasılsın?

iyiyim canım hamdolsun sen nasılsın ? neler yapıyosun kür falan uyguluyomusun. biz ege ünviversitesinde tedaviye başlamayı düşünüyoruz tekrardan bi tedaviye başlamak aynı şeyleri yaşama korkusu çok üzüyo beni napacaz bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun .bu arada eşime nesli macun diye bişey var ondan alıp yedirmek istiyorum ama faydası olurmu diye düşünmeden edemiyorum çok kilo aldırıyo bu macunlar ama faydasını görende çok . öyle kararsızlıklar içersindeyim işte.

canım benim sana tam cevap yazıyodum hamile olduğunu öğrendim Allah analı babalı büyütsün kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Çok Teşekkür Ederim Canım Cok cok sağol:):) Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah yoklugunu aratmasın:)

pes diyorum kızlar başka birşey demiyorum...kaç zamandır girememiştim topiğimize bide baktım hala hiç kimse uğrmamış bizim güzelim topiğiimize ayıp ayıp tü size haverim sen neden uğramıyosun buraya bi sorunmu var kuzum . ya kızlar aslında topiğimiz çok uğurludur kaç kişi dualarımızdan hemen sonra hamile kaldı ama şuan inler cinler top oynuyo malesef

havercim ben feysden çıktım buraya girip okursun belki diye yazıyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…