- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 31
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Ay canıııım çok mutlu oldum şuan ailemden birini bulmuşçasınaAhh canım hemşehrimm :))
Malesef 10 ay önce çıktım güzel adana mdan:)) sen adana da misinAy canıııım çok mutlu oldum şuan ailemden birini bulmuşçasınaadana da mısın şuan yoksa başka diyarlara gelin mi gittin
Bu saatlerde söylesen daha iyi aslında heidi ya krışıyor arayaBen bildirmiştim raporu öğlen :)tekrar etmeme gerek var mi
Oooooooo squata başlamışızBir saat yürüyüş 55 tane squat
Yaşasın hiç yorulmadım
Tamam canım bu saatte söylerim evet 50 =)ilk günümdüBu saatlerde söylesen daha iyi aslında heidi ya krışıyor araya
Ama 50 squattı dimi?
Tamam canım, ben de gideyim ufaktan bakim neler yapıcamTamam canım bu saatte söylerim evet 50 =)ilk günümdü
Kolay gelsinn=)))Tamam canım, ben de gideyim ufaktan bakim neler yapıcam
Squat 70
Eki Görüntüle 1980417
Daha sadece yürüyüşümü
VallamiYetişirsin yetişirsiiiin ben totomu kaldırıyorsam sen bu azimle hayli hayli kaldırırsın güzelim
Ayyy canım benim nereye gelin gttin bakimMalesef 10 ay önce çıktım güzel adana mdan:)) sen adana da misin
Fazla uzağa değil Gaziantep e geldim ama yine de memleketten çıkmak kötü=) İnşallah çıkmazsin canım=)Ayyy canım benim nereye gelin gttin bakim
Ben adanadayım canım inşallah da tatil dışında hiç çıkmam buradan
Bu yaz plajda viktorya sikrıt estireceuuuğğğVallami
Iyi gaz veriyosunuz varyaa bu gazla manken bilem olurummsürümüde alirim arkamaa heyyt bee kimse tutamaz
Bende 4 cocuk varda ondan sürü dedim kafalar karismasin
Haa antep iyidir ya en azından kültürler yakın yemekler güzeeel sevindim adına canım karadeniz tarafına gitsen çok zorlanırdın ama salça yoook kebap yook şırdan yok baharat yokFazla uzağa değil Gaziantep e geldim ama yine de memleketten çıkmak kötü=) İnşallah çıkmazsin canım=)
Olurugg caanimm neyimiz eksikBu yaz plajda viktorya sikrıt estireceuuuğğğ
Ahh o adanin kebabi yokmuuHaa antep iyidir ya en azından kültürler yakın yemekler güzeeel sevindim adına canım karadeniz tarafına gitsen çok zorlanırdın ama salça yoook kebap yook şırdan yok baharat yok
Ay aynen ya orda aç ölürdüm galiba=)))Haa antep iyidir ya en azından kültürler yakın yemekler güzeeel sevindim adına canım karadeniz tarafına gitsen çok zorlanırdın ama salça yoook kebap yook şırdan yok baharat yok
Benim bacaklar sizliyii koreKızlar bacaklarinız ne durumda? :)
A sende k.maraş mi=)) çok yakın bize=)Ahh o adanin kebabi yokmuubide salgam suyu pehh
Gurbette de hic biseyin tadi yok yaw
Kizlar bende size yakinimdondurma diyarindan
Ama gurbetteyim fransa'da ah ahh
Aynen hemseri sayilirikA sende k.maraş mi=)) çok yakın bize=)
Benim bacaklar sizliyii kore