- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Aynen fransa daymissin biz yine yakınlardayiz oraya gelin mi gittin sen=)Aynen hemseri sayilirik
Ama ben orda yokum iste sorun bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen fransa daymissin biz yine yakınlardayiz oraya gelin mi gittin sen=)Aynen hemseri sayilirik
Bacaklarimi bukerken cok fena aynenBugün iyi cok şükür benimkiler.
Dün yürürken bacaklarim titriyordu hele de merdiven inmek bir ölümdü
Gelin geldim evet 15 sene oldu benim,her senede olmasada geliyorum memlekete:))Aynen fransa daymissin biz yine yakınlardayiz oraya gelin mi gittin sen=)
Alışıyor tabi insan. :)Bacaklarimi bukerken cok fena aynen
Alisiriz ya birakmak yok devamm
Pes etmek yok yaza damgamizi vuracagizzAlışıyor tabi insan. :)
Bugün dinlenme günümdü yarın kaldigim yerden devam
Ayy baya da olmuş=) zorlandın mi çokkk gittiğindeGelin geldim evet 15 sene oldu benim,her senede olmasada geliyorum memlekete:))
Aynen ilk 3 senem gercekten cok zordu ama sonra zamanla alistim canim:)Ayy baya da olmuş=) zorlandın mi çokkk gittiğinde
Cok yuklenme kendine yavrum dikkat etSquata son 1 dk
Nasıl bir karın egzersizi yaptıysam sankin reflüm varmış gibi yanıyorum
Olsun canımm kalplerimiz bir uzakta da olsan bak sana memleket rüzgarı estiriyoruzAynen hemseri sayilirik
Bacaklarım fenaaa karnımda öyle ne zaman geçecek bu ama bugün 55 squatı hiç ara vermeden yapabildimKızlar bacaklarinız ne durumda? :)
Allah razi olsun canlarimOlsun canımm kalplerimiz bir uzakta da olsan bak sana memleket rüzgarı estiriyoruz
Helall bee yuruuuu1 mil leslie
2,7 km yürüyüş
70 squat
8 dakika bacak egzersizi
4 dakika karın egzersizi
1 dakika tam plank
Canım 3 gün yapıp 1 gün dinleniyorsun ya , inan bana o gün çok güzel toparlanıyorsun. Ben bugün bacak konusunda çok iyiyim.Bacaklarım fenaaa karnımda öyle ne zaman geçecek bu ama bugün 55 squatı hiç ara vermeden yapabildim
Canım hangi karın egzersizini yaptın ? Ben 34 mekik çekmiştim ya onu 75 e tamamladım ama nasıl gel bide bana soorSquata son 1 dk
Nasıl bir karın egzersizi yaptıysam sankin reflüm varmış gibi yanıyorum
Herşeyi güzel de şu plank berbatHelall bee yuruuuu
Ay hadi inşallah yarın da yapıp ertesi gün dinlenicemmmCanım 3 gün yapıp 1 gün dinleniyorsun ya , inan bana o gün çok güzel toparlanıyorsun. Ben bugün bacak konusunda çok iyiyim.
Çok zorlama kendini canımCanım hangi karın egzersizini yaptın ? Ben 34 mekik çekmiştim ya onu 75 e tamamladım ama nasıl gel bide bana soor
Acaba çok yüklendim diye mi yapamadım mekikte çok zorlandım. Çünkü öncesinde plank yaptım, yan karın çalıştım, bir kaç karın egzersizi daha yaptım en son mekiğe geçince belim kalkmadı artık pes etmiştim ama vicdanım el vermedi 75 yaptımm