Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Modanoxanim bugun sguat 35 mekik 20 vede yarim saat yurudum:)))
Tamamdır canım , eline koluna ayağına sağlık bak bu forumda iki konu daha açtım.
Egzersizlerle ilgili. İstersen incele sana daha kolay gelen birşeyler bulursun belki

Bende çok seviyorum suyu o yüzden çok istiyorum inşallah gerçekleşir evet ben bu beslenme işe sağlığıma az çok kavuştum önerilerin içinde çok sağol Allah razı olsun
Ahhh ahhh bende yüzmeyi bilmek öyle çok istiyorum kiii Bende mayıs gibi inşallah kursa gidip öğrenmek istiyorum da öğrenebilirmiyiz ki artık bilmiyorum demek istemiyoruuuum kendimi çok cahal hissediyorum

Çiçeğimmmmm ♡
Iyiyim cok sukur nasıl olayım hersey aynı ev bebiş ders :))
Sen nasilsın ballı kaymagım iyi misin özledim vallahi seni :*

Bensiz olur mu hiççç nasil vercem dogum kilolarını ben

Burdaa benn niçin yokummmmmmmm !!!!!!

50 squat tamamdır
Nefes nefese kaldım
Yarın yanına ek spor koyucam
Vay çok iyi , ayıptır söylemesi kızlar yapmıyor ilk gün 50
Ben bugun 70 deyim bölerek yapıcam mecbur
Modanoxanim bugun sguat 35 mekik 20 vede yarim saat yurudum

Tamam tatlim incelerim boyle guzel bir etkinlik yaptiginin icin cok teskkur canim
Rica ederim canım ne demek, motive olabiliyorsan ne güzel, çok mutlu olurum

Aksam yatmadan yapıcam 50 adet squat 50 adet mekik
Yapıp yapmadığını akşam görücez

Burdaa benn niçin yokummmmmmmm !!!!!!
Yazdın mı ki ölçülerini

Ahhh ahhh bende yüzmeyi bilmek öyle çok istiyorum kiii Bende mayıs gibi inşallah kursa gidip öğrenmek istiyorum da öğrenebilirmiyiz ki artık bilmiyorum demek istemiyoruuuum kendimi çok cahal hissediyorum
Öğrenirsin neden öğrenmeyesin. Ben de tam anlamıyla dört dörtlük yüzmüyorum. Denizde açılamam mesela korkum var yenemiyorum ama boğulmuyorum en azından boynuma kadar olan yerlerde yüzüyorum
Havuzda daha kolay oluyor tabi, orda boyunu geçen yerede gitsen iki kulaçla kenardasın

Kuzucum ben zaten 30 dan baslamıstim ara ara yapiyordum
Boy 1.65 kilo 57-58 emin olamiyorum
Hedef 50 gobus gitcek can simidi gitcek popo das olcak D

Ay kuzum hiç sorma deniz korkusu bende de var altta ne olduğunu bilmediğimde içim ürperiyor sankim okyanustayım ah bi ayaklarım yere değmeden suda klabilsem sırt üstü biraz kalabiliyorum ama kulaç atamıyorummmm bu yaştan sonra öğrenirim dimiiii nişanlandım bu yaz malum ekşınlı geçer deniz de yüzmem lazımm

Bu sınav haftası bitsin, gümbür gümbür geliyorum
Tamammm

altta balık yengeç olsa sen onlara yaklaşmadan onlar senden kaçıyor zaten korkma. Öğrenirsin ders al , bol bol havuzda yüz yaza kadar

Tamammm

altta balık yengeç olsa sen onlara yaklaşmadan onlar senden kaçıyor zaten korkma. Öğrenirsin ders al , bol bol havuzda yüz yaza kadar
Ay tamam heyecanlandım zaten 3 hafta sürüyormuş kurs öğrendikten sonrada sitenin havuzundan çıkmam dahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…