- 15 Ekim 2016
- 22.624
- 129.867
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Modanoxanim bugun sguat 35 mekik 20 vede yarim saat yurudum:)))Rica ederm canım ne demek, amin cümlemizden
Tamamdır canımModanoxanim bugun sguat 35 mekik 20 vede yarim saat yurudum:)))
Modanoxanim bugun sguat 35 mekik 20 vede yarim saat yurudumRica ederm canım ne demek, amin cümlemizden
Tamam tatlim incelerim boyle guzel bir etkinlik yaptiginin icin cok teskkur canimTamamdır canım, eline koluna ayağına sağlık bak bu forumda iki konu daha açtım.
Egzersizlerle ilgili. İstersen incele sana daha kolay gelen birşeyler bulursun belki
Ahhh ahhh bende yüzmeyi bilmek öyle çok istiyorum kiiiBende çok seviyorum suyu o yüzden çok istiyorum inşallah gerçekleşir evet ben bu beslenme işe sağlığıma az çok kavuştum önerilerin içinde çok sağol Allah razı olsun
ne olmus ki reklamdaKonu dışı olduğu için atılır mıyım acaba ya da ban yer miyim bilmiyorum ama Ülker'in 1 nisan reklamını izleyeniniz war mı ?
Gunaydin hatunlar
Ne habersiniz bakalim
Benim azcuk hertarafim agriyodabiraz kahve molasi,ev temizligi cocuklarla dans
Ogleden sonra baslarim maratona insallah:)
Bexy baalimmmm cokk mikemmelll gorunuyosun yine yikiliyosunn
Ne habersin kiz gorusmeyelisendemi fit olacan valla tam yerine dustun beybisi
Aksam yatmadan yapıcam 50 adet squat 50 adet mekikBenim var
Akşama gelme de görüşürüz
Burdaa benn niçin yokummmmmmmm !!!!!!Selam
Direk konuya geciyorum.
Yürüyüş daha sık yapmakla birlikte , diger egzersizleri hep erteledim durdum.
Ama nedense buraya hergün gelip yaptiklarimi yazmak , psikolojik olarak bir sorumluluk gibi gelir ve aliskanlik edinene kadar isime yarar diye düşünüyorum.
Kilo problemim hic olmadi cok sükür, Amacim yürüyüslerimi zamanla arttirmak, 30 günlük squat programini tamamlamak, sıkı bacak ve kalca
Burda hep beraber hem squat hem de diger aktiviteleri yapiyoruz.
(Kilo verme,yürüyüş, göbek eritme, sıkılasma vb)
Disipline Girmis BirKadin
• Boy 1,54
• Kilo 50
• Squat başlama tarihi 06.04.2017
@Koremanya
• Boy 1,65
• Kilo 54
•Squat baslama tarihi 07.04.2017
@naneelimoonn
• Boy 1,62
• Kilo 60
• Squat baslama tarihi 07.04.2017
@My SouL
• Boy 1,62
•Kilo 52,5
•Squat baslama tarihi 10.04.0217.
@chocolate19
• Boy 1,55
• Kilo 58
• Squat başlama tarihi 07.04.2017
@sabine
•Boy 1,58
•Kilo 52
•Squat başlama tarihi 07.04.2017
@Ayln1107
•Boy 1,69
•Kilo 64
•Squat başlama tarihi 07.04.2017
M e g g
•Boy 1,68
•kilo 63
•squat başlama tarihi 10.04.2017
@_heidi_
•boy 1,81
•kilo 62
@Gizyy
•boy 1,60
•kilo 52
•squat başlama tarihi 08.04.2017
@pinkgeranium
•Boy 1,77
•kilo 66
@CocoChanelmademoiselle
•Boy 1,56
•Kilo 68
Hedef 15 kilo
Visne27
•Boy 1,70
•Kilo 60
•Squat baslama tarihi 09.04.2017
Beyaz Hatun
•Boy 1,65
•kilo 54
•Squat başlama tarihi 08.04.2017
@HerTurkAskerDogar
•boy 1,65
•kilo 50
•squat başlama tarihi
@miyav_su
•boy 1,62
•kilo 74,100 gr
Her akşam gün içinde yaptığımız aktiviteleri bildiriyoruz kızlar
Sıkı bir arka bölge, ince ve düzgün bir bel, sütun gibi bacaklar ve selülitten kurtulmayı kim istemez? Bu antrenman sistemi bunun için tescilli. Bir çok instagram fenomeni fitnessçı kadın programı hesaplarından paylaşıyor ve bunu uyguladıklarını kendileri beyan ediyor. Vücudu biçimlendirici etkisinin yanı sıra aynı zamanda yüksek kalori yaktıran bir antrenman olduğu için yağlarınızdan da kurtulmanızı sağlayacak bir egzersiz. Görüntülerden yalnızca bir bacak çalıştırma hareketi gibi anlaşılabilir fakat karnınızdan bacaklarınıza, arka adalelerden kollarınıza vücudun çoğunluğunu çalıştıran en temel hareketlerden birisidir. 30 günlük bu meydan okumaya sizde katılın sonuçlara inanamayacaksınız. Genelde aşağıdaki resim bile çoğu kişiyi antrenmana başlatmaya yetiyor.
Tabi ki bu hareketleri uygularken beslenmenizi de düzene sokarsanız çok çok daha iyi sonuç alırsınız ayrıca kendinizi fazla zorlamamalısınız. Her hangi bir sorun veya zorlama hissederseniz sayıları azaltıp form tuttuktan sonra 30 günlük döngüye girerseniz daha iyi olur ama acı yoksa sonuç da yok. Tabi ki ileri seviye zorlamalardan bahsetmiyoruz böyle durumlarda direkt olarak doktorunuza görünmenizde fayda var. İlk zamanlar hamsanız bacaklarınız ağrıyabilir. Bu sebeple bu bir meydan okuma. Pes etmeyin ve 30 günü tamamlayın pişman olmayacaksınız.
Eki Görüntüle 1979092
Eki Görüntüle 1979093
Vay çok iyi , ayıptır söylemesi kızlar yapmıyor ilk gün 5050 squat tamamdır
Nefes nefese kaldım
Yarın yanına ek spor koyucam
Rica ederim canım ne demek, motive olabiliyorsan ne güzel, çok mutlu olurumModanoxanim bugun sguat 35 mekik 20 vede yarim saat yurudum
Tamam tatlim incelerim boyle guzel bir etkinlik yaptiginin icin cok teskkur canim
Yapıp yapmadığını akşam görücezAksam yatmadan yapıcam 50 adet squat 50 adet mekik
Yazdın mı ki ölçüleriniBurdaa benn niçin yokummmmmmmm !!!!!!
Öğrenirsin neden öğrenmeyesin. Ben de tam anlamıyla dört dörtlük yüzmüyorum. Denizde açılamam mesela korkum var yenemiyorumAhhh ahhh bende yüzmeyi bilmek öyle çok istiyorum kiiiBende mayıs gibi inşallah kursa gidip öğrenmek istiyorum da öğrenebilirmiyiz ki artık bilmiyorum demek istemiyoruuuum kendimi çok cahal hissediyorum
Kuzucum ben zaten 30 dan baslamıstimVay çok iyi , ayıptır söylemesi kızlar yapmıyor ilk gün 50
Ben bugun 70 deyimlanaz: bölerek yapıcam mecbur
Rica ederim canım ne demek, motive olabiliyorsan ne güzel, çok mutlu olurum
Yapıp yapmadığını akşam görücez
Yazdın mı ki ölçülerini
Tamam ekledimKuzucum ben zaten 30 dan baslamıstimara ara yapiyordum
Boy 1.65 kilo 57-58 emin olamiyorum
Hedef 50gobus gitcek can simidi gitcek popo das olcak D
Ay kuzum hiç sorma deniz korkusu bende de var altta ne olduğunu bilmediğimde içim ürperiyor sankim okyanustayımÖğrenirsin neden öğrenmeyesin. Ben de tam anlamıyla dört dörtlük yüzmüyorum. Denizde açılamam mesela korkum var yenemiyorumama boğulmuyorum en azından boynuma kadar olan yerlerde yüzüyorum
Havuzda daha kolay oluyor tabi, orda boyunu geçen yerede gitsen iki kulaçla kenardasın
Allh allaaaahhh tey tey teyBu sınav haftası bitsin, gümbür gümbür geliyorum
TamammmBu sınav haftası bitsin, gümbür gümbür geliyorum
Ay kuzum hiç sorma deniz korkusu bende de var altta ne olduğunu bilmediğimde içim ürperiyor sankim okyanustayımah bi ayaklarım yere değmeden suda klabilsem sırt üstü biraz kalabiliyorum ama kulaç atamıyorummmm bu yaştan sonra öğrenirim dimiiii nişanlandım bu yaz malum ekşınlı geçer deniz de yüzmem lazımm
Ay tamam heyecanlandım zaten 3 hafta sürüyormuş kurs öğrendikten sonrada sitenin havuzundan çıkmam dahaaTamammm
altta balık yengeç olsa sen onlara yaklaşmadan onlar senden kaçıyor zaten korkma. Öğrenirsin ders al , bol bol havuzda yüz yaza kadar