- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.742
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Hahah tamamdır:) hiç sıkıntı yok zira kızlar 10 dan önce yazmıyor
Kıvırmayalım squatta tatil gününBugün benim tatil günüm
madonna benim baslama tarihimi ayın 7si yapsana o ilk gün 20 yapmıstim galiba ben onu saymıyorum bebişim.Kıvırmayalım squatta tatil günün
Yalnız şaka maka bacaklarım çok rahat demek ki boşuna bu arayı koymuyorlar.şimdi peşpeşe 40 squat yaparım yorulmadan
Kilomu aldın ?madonna benim baslama tarihimi ayın 7si yapsana o ilk gün 20 yapmıstim galiba ben onu saymıyorum bebişim.
Bir de kilomu 54 yap
Her şekilde tatil diyorsun yaniÖp beni öp :)
Evdeki netim bozuk diğer netide bitirmişim :)
Sadece cumartesi yapabildim pazar sadece evde yattım
Doğum günüsüüün kutluu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun inşallah:)Bugün doğum günüm benim
tam 54 degil 54e yakın :)Kilomu aldın ?
Ee canının her çektiğini yapıp yersen öyle olur
Çokk teşekkür ederimmmDoğum günüsüüün kutluu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun inşallah:)
Bende 52.5 kiloyumtam 54 degil 54e yakın :)
ama 53 de degil o yüzden 54 yaz dedim
Rica ederim canımm:)Çokk teşekkür ederimmm
Ayyy canım benimm cok teşekkür ederimmmMy SouL koc kadını
Kankamın kankası :)
Dogum günun kutlu olsun nice mutlu yıllara...
Yeni yaşın mutluluk,saglık,huzur getirsin
Her şekilde tatil diyorsun yani
Evet canım
Canım ne istiyorsan onu yap, biz motive olmak için açtık burayı. Herkes kendisi için ne uygunsa onu yapıyor. Çoğunluk squat yaptığı için başlık öyleEvet canımben sukuat yapamıyorum çünkü salona gidiyorum ya orada makineli sukuat var onun yerine leg press yapsam olur mu canım sukuat yerine tutmaz ama Oda kalça hareketi
Disipline Girmis BirKadin canım boyun 1.62 cm kilom 74.100 gr lütfen gram olarak yazalım çünkü ben gram gram veriyorum