Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Yavruslar uyudunuz mu yav buralarda mısınız :KK69: gitmeyin iki lafın belini kiralim yahu: ) baska anlatacak yokmu spor ve diyet serüvenini anlatacak olan?:KK73:
Simdilik buralardayim ama sizabilirim bi ziftlensem mi acebaa :KK53:

Farkli videolar da var.
Benim denedigim bu degildi. Sadece size gösterme amaclı bu videoyu attım. Bacak ve kol hareketleri süper boks yapıyormuş gibi.
Zaten spor ve boksu karıştırmış.
Evet diyorum ya kafam karıştı izlerken :confused:

Son düzenleme:
Hayır :sopa: yeter bütün gün ziftledigin yatmadan once bunaltma kendini bari.gece cildin kendini yenilesin nefes alsın. Tikanma sabah sabah
Sbaahlari tikanmiyorum ki yav Allaha sukur sabahlari uyandigimda bir sikintim olmuyor

Allah allah ben hep tikanirdim.herkeste farklı oluyor galiba.icmeeeeeeeee :KK4::hasta:
Ucundan kırdım :KK45:
Yalnız bu spor olayı iyi oldu. Yürüyüşe çıkmadan 1 saat önce kesiyorum,1 saat yürüyüş , 1 saatte gelince içmiyorum sayılır. Sporda da aynı şekilde 2 saat kadar içmemiş sayılırım.benim için neredeyse 4 sigara demek bu:mapus:

Ucundan kırdım :KK45:
Yalnız bu spor olayı iyi oldu. Yürüyüşe çıkmadan 1 saat önce kesiyorum,1 saat yürüyüş , 1 saatte gelince içmiyorum sayılır. Sporda da aynı şekilde 2 saat kadar içmemiş sayılırım.benim için neredeyse 4 sigara demek bu:mapus:
Oh ne güzel simdiden azaltmissin,Oruç ta geliyor,insallah o zamana birakirsin sen.o zamaaaannn bizimlesınn :KK70:

Fazla squattandir :KK70: saka bir yana yeni basladiysan olur ağrı kuzum.geçer sonra yapa yapa.bu tür sporlar beni de cok yorar ağrı yapar.
Dün çok iyiydi 50 ile
Bugun 55 ti 25 teyken dedim ki bölmeme gerek yok yaparım bir seferde 30a gelince naptım ben böyle dedim , ama azmettim başardım :KK70:

Üzülme hemen stres yapma ki daha fazla etkilenmesin.humana içiyomusun. Eğer şuan yoksa yarın aldır hemen günlük 2şer bardak içmeye başla.
Bide 1tarçın kabuğu , 1çay kaşığı zencefil ve 1çay kaşığı zerdeçalı 1litre suyla demleyip her gün bitirmeye çalış. Ben dün başladım iştah azaltıp yağ yakımını kolaylaştırıyomuş. Bide süt arttırıcı bi çay tarifi vardı bu saydıklarıma ilave bi kaç şey daha vardı onda yani kısmen süt arttırabilirde diyebiliriz.
Tarçını içiyordum bu yaptığım diyette o da yok o yüzden bıraktım :KK43: gece yarısı bozdum diyeti baygınlık geçirdim sürekli çıkardım :KK43:

X