Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Gün içinde öğlen yarım ekmek arası birşeyler yiyorum.sonra meyve mutlaka yerim.çok su içerimm.aslında düzenli beslenmem yok birgün çok aşırı yiyorum birgün eşim gelene kadar birşey yemiyorum su içmek dışında. Oturup yiyip edeyim yok. Ekmek arası yapar tv karşısına geçer günü tv karşısında bitiririm:))
Bence sende kurt var.bu kadar çok kola içip yiyip yiyip kilo almamak cok guzel birsey ama normal degil sanki yavrum :dondurma:

Bence sende kurt var.bu kadar çok kola içip yiyip yiyip kilo almamak cok guzel birsey ama normal degil sanki yavrum :dondurma:
Hep böyleydi şimdiye kadar çok şikayetçiydim bu durumdan kilo almak için yırtındigimi biliyorum:)ama şimdi memnunum inşallah böyle de devam eder.kilo alırsam ben rahat 100 olurum çünkü bu yemeyle çok rahat ulaşırim.

Gün içinde öğlen yarım ekmek arası birşeyler yiyorum.sonra meyve mutlaka yerim.çok su içerimm.aslında düzenli beslenmem yok birgün çok aşırı yiyorum birgün eşim gelene kadar birşey yemiyorum su içmek dışında. Oturup yiyip edeyim yok. Ekmek arası yapar tv karşısına geçer günü tv karşısında bitiririm:))
Abur cuburun etkileri daha gecmemis o zaman :KK53:

20 yıldır abur cubur yediğimi düşünürsek :)) geçmemiş olma ihtimali var mi bilemedim:KK70: ama bıraktım sayılır kız çok tüketmiyorum artık spor da yaptım mi tamamdir:))
Benim bir arkadasim var bana her gelir bir poset abur cubur , daha onceki aldiklari bitmeden yenisiyle geliyor geldi bigun sok oldu hala bitmemis diye, yok arkadas yemiyorum :KK53:

Sen gün içinde ne yiyorsun.sende almıyormussun kilo=))
Bak mesela bugunu soyleyeyim
Sabah yarim salatalik yarim domates peynir ve kraker yedim
Ekmek yemedim
Gelelim oglene
Bir dolu tabak ispanak
Yanina yarim ekmek hatta fazlasi :KK70:
Aksam da 1 dilim mozaik pasta yedim

Ben herseyi yerim kacmam, ve doyana kadar yerim kismam, kendimi bildim bileli boyleyim

Benim bir arkadasim var bana her gelir bir poset abur cubur , daha onceki aldiklari bitmeden yenisiyle geliyor geldi bigun sok oldu hala bitmemis diye, yok arkadas yemiyorum :KK53:
Ahaha:)) eşimde her alışverişte benden önce koyar arabaya sevdiğim şeyleri. Birkaç gün sonra bitti mi alayım der yok bitmedi çünkü yemiyorum bende:KK70:

Bak mesela bugunu soyleyeyim
Sabah yarim salatalik yarim domates peynir ve kraker yedim
Ekmek yemedim
Gelelim oglene
Bir dolu tabak ispanak
Yanina yarim ekmek hatta fazlasi :KK70:
Aksam da 1 dilim mozaik pasta yedim

Ben herseyi yerim kacmam, ve doyana kadar yerim kismam, kendimi bildim bileli boyleyim
Ben doyana kadar değil ağzımdan çıkana kadar yiyorum :KK70: :KK70: bende daha şunu da yemeyim dediğim birşey olmadı. Ay inşallah metabolizmacigim hep böyle devam etsin

Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin canım kızıma memeyi biraktiriyorum çok yogunum sürekli gezdiriyorum oyun oynuyorum kızımla sürekli koşuşturmacadayım.
Enerjiniz süper okurken bile gaza geldim valla :))
Yani olurmu bilmiyorum ama 1 hafta sonra aranıza katılsam olurmu yoksa düzenli olarak hergün buradayım biliyorsun.
1 haftaya kızım biraz alışmış olur bende biraz kendime vakit ayırırım.

Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin canım kızıma memeyi biraktiriyorum çok yogunum sürekli gezdiriyorum oyun oynuyorum kızımla sürekli koşuşturmacadayım.
Enerjiniz süper okurken bile gaza geldim valla :))
Yani olurmu bilmiyorum ama 1 hafta sonra aranıza katılsam olurmu yoksa düzenli olarak hergün buradayım biliyorsun.
1 haftaya kızım biraz alışmış olur bende biraz kendime vakit ayırırım.
Olur canim neden olmasin , ne zaman katilmak istersen yaz.
:21:
Ne oldu memeyi mi biraktiriyosun :KK64:

Olur canim neden olmasin , ne zaman katilmak istersen yaz.
:21:
Ne oldu memeyi mi biraktiriyosun :KK64:
Tamam canım :KK24:
Diş sorunum var ciddi derecede ilaç kullanmam lazım emzirdigim için kullanamiyorum artık dayanamaz hale geldim :KK43:
Kızımın kilosu boyu ve ayına göre fazla yemeklerden de yiyor çok şükür :nazar::nazar::nazar:
Ben iyi olmazsam onlara bir faydam dokunmuyor ne yazıkki 1 haftadır ruh gibiyim ağrıdan duramiyorum.
Içim el vermese de artık biraktirmaya karar verdim. Dün başladım bakalım hayırlısı :dua:

Tamam canım :KK24:
Diş sorunum var ciddi derecede ilaç kullanmam lazım emzirdigim için kullanamiyorum artık dayanamaz hale geldim :KK43:
Kızımın kilosu boyu ve ayına göre fazla yemeklerden de yiyor çok şükür :nazar::nazar::nazar:
Ben iyi olmazsam onlara bir faydam dokunmuyor ne yazıkki 1 haftadır ruh gibiyim ağrıdan duramiyorum.
Içim el vermese de artık biraktirmaya karar verdim. Dün başladım bakalım hayırlısı :dua:
Ne kadardir emiyor, yani hele ki bir seneyi gectiyse hic uzulme bence, hem dedigin gibi sen iyi olmazsan onlara kim bakacak :KK35:

Vay eglenceli birseye benziyor ama kafam dondu cok karisik :confused:
Ilk 5 hareketleri guzelmis cogaltilip yapilabilir :spor:
Farkli videolar da var.
Benim denedigim bu degildi. Sadece size gösterme amaclı bu videoyu attım. Bacak ve kol hareketleri süper boks yapıyormuş gibi.
Zaten spor ve boksu karıştırmış.

X