- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #3.021
bugün spor yapıldıAnamm:)bana bildirim gelmedi ya la,bir girip yazayim dedim baktim yazmisin sen coktan
Cok gecmis olsun canim,yapariz sen bir iyileste benimde ihtiyacim var valla biraz hareketlenmeye:))
Ooo masallah ayaklanmissin:)bugün spor yapıldı
sabahları biraz aç karnına istiyorum tam yağ yakımı
1 mil leslie
3 dk karın egzersizi yaptım
akşama devam ederim
ee had inşallah dyeyim o zaman bekliyorum :)Ooo masallah ayaklanmissin:)
Dun aksam lahmacun yapmistim cocuklar cok istedi,bende bir yedim bir yedim hic sormaa
Az once onlara isittim,yine yedimnormalde bu kadar istahli degilimdir haa ama cok sevdigim yemekler olunca olcuyu kaciriyorum boyle
Birazdan benim buyuk oglanla yuruyuse cikacaz ne kadar yuruyebilirsek artik bu sicakta
Leslie yi bende yapiyordum bi aralar nasil guzel alismistimtekrar basliyacam ama taktim kafaya ben
Yuruduk baya:)simdi dinleniyoruz bir kahve icem dedim,sonra eve dogru tekrar yuruyecez iyi oldu ama acildim biraz:)ee had inşallah dyeyim o zaman bekliyorum :)
Aynen baslayalim:)Hadi bi daha baslayalimm
vay sessiz sessiz başladın heAynen baslayalim:)
Ben carsamba squata basladim 20 ile simdilik bayadir yapmadim hamlanmisimardindan 1 saat yuruyusumu yaptim:)yaa ama unuttum buraya yazmayi Disipline Girmis BirKadin kizacak bana
Dun de adet oldum afedersin cok karnim agriyorbitene kadar katilamicam,sen de ufaktan basla insan gercekten cok hafifliyor:)
Basladim da buraya yazmayi unuttumvay sessiz sessiz başladın he
bir iki gün ben de yapamadım evde değildim. bugün plates ve karın bölgesel devam edicem :)
İstedikten sonra yorgunluk kalmaz.ben yapamıyorum yaa, aşırı yoruluyorum
isteyerek çok başladım ama bilmiyorum ya galiba çalıştırdığı bölgedeki kaslarım zayıf, ondan çok yoruluyorum biraz sabır gerekli galibaİstedikten sonra yorgunluk kalmaz.
4 senedir yapıyorum. Sabır önemli.isteyerek çok başladım ama bilmiyorum ya galiba çalıştırdığı bölgedeki kaslarım zayıf, ondan çok yoruluyorum biraz sabır gerekli galiba
Yapalım vallaha suppper olurkimse benle spor yapmayacak mı yov
bizi bir ramazan vurdu topik dağıldı, 2,5 ay çok iyi gitmiştik halbuki..Yapalım vallaha suppper olur
Benimde bi squat topigim vardı oda gayet iyiydi ama ara verdim herkeste dagilmis
Uzun süre squat yaptım etkisini çok gördüm yeniden başlamak istiyodum bende
Hani ya hani ya geldiiimki sen gormuyon
ay heyecanlandım birileri gelinceHani ya hani ya geldiiimki sen gormuyon