- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #3.061
Tamam canım sen nasıl dersenay bana hersey lazım hepsini yaparım hiç sıkıntı yok
ama gerçekten çok hamım
önce 1 hafta yürüyüşle bi açılayım derim ben en azından kendi adıma, çünkü bende çoluk yok çocuk yok marttan beri paso yatıyorum yani yatmaktan bir ara her yerime kramp giriyordu o derece
senin hareketliliğin ne durumda?
Anladım kuzum belkide ondandirhiç hatırlamıyorum ki ne yapıyordum, ama o sıralar Hipertiroidiydim ben. zaten kilo veriyordum sporla iyice zayıflamayayım diye yememe pek dikkat etmiyordum açıkçası
Dogru diyorsun herkes biraz kilo aldiHaha canım bu pandemi de kilo alamayan
Hepimiz oyleyiz ben biraz göbek yaptım aslında pilatese başladım karışık takılıyorum
hanki fidyoTamam canım sen nasıl dersen
Benim durum iyi bi hamlik yok gün içinde mutlaka yürüyüş yapıyorum
Chlodanda bu videoyu yapıyorum 2 haftalik bir program
BAsen bacakları çalıştırıyor çok faydasini gören olmuş
izlerken bacaklarıma ağrılar girdi
hanki fidyo
okey o zaman, yarın sabah 9da dersim var ders sonrası hemen
İlk yaptığım gün popoma iğne sapliyodular sanki hareketli olmama rağmen tutuldumizlerken bacaklarıma ağrılar girdi
koydum canım
Tamamdır kaptan sen hamligini at atabildigimiz kadar adım atarız bugünden başlayalım bende yüklü adım programı zaten
yapar mıyım yavİlk yaptığım gün popoma iğne sapliyodular sanki hareketli olmama rağmen tutuldum
Aman diyim sakin ben gibi pat diye abanmasonra bana soversin dbdbdb
Dogru diyorsun herkes biraz kilo aldi
Hem kilo alsinlar takimlar nasil devam edecek
Ne guzel baslamissin spora canim bende baslayayim diyorum bir bakmisim aksam olmus gun bitmis )))
Zbzbzb artık sık kullanılan programlara eklencekEki Görüntüle 2746514 hepsi duruyor ama hiç açmam
Aslında genelde 8-9 da uyaniyorum ama vakit bulamıyorum
Hiç deme canım öğlen de uyansan zaten akşam
Hadi bağaalimyapar mıyım yav
squattan ağzım yandı benim dan diye başlamam hiçbir şeye artık
Eline bi telefonu al kk ye gir bildirimlere bak saat uçmuşAslında genelde 8-9 da uyaniyorum ama vakit bulamıyorum
Sorma yaa gecmisi oku ,menuleri takip et derken saatler geciyor :))))Eline bi telefonu al kk ye gir bildirimlere bak saat uçmuş
Zor anam hayat zor hele bize daha zorSorma yaa gecmisi oku ,menuleri takip et derken saatler geciyor :))))
Arada gel ozletme kendiniIyi aksamlar diliyorum sizlere bol sporlu gunleriniz olsun