- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 31
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.661
Ouuuuu sahalara muhteşem dönüş yapmışsınız hanımefendiii1 mil leslie
Attığım videodaki göğüs egzersizi
8 dk bacak egzersizi
4 dakikalık karın egzersizi
8.000 adım
Üstümdeki ölü toprağını attım şükür
Aynen tatlim emziriyom :)))ikiz olunca ikiside birer taraftan cekistiryor benim gogusler fisana yol aldiCanım küçültme değilde dikleştiriyor
Harikasın
kız sen daha emziriyorsun :)
Gecmiz olsun canımSelam hanimlar uzun zamandir yazmadigim icin ozur dilerimsaglik problemleriyle ve baska seylerle ilgileniyorum surekli.. buraya yazamadim ama sporlarimi aksatmadim her gun 5 fazla sqyatima devam ettimm
Hadi inşaallahKizlaaar sonunda kendimi kaldirabildim ve spora basladim.diyette beraberinde.67.7 ile basladim.gün gün yazicam buraya neler yapip kac kg verdiğimi. Yaklaşık 50 dk koşu bandında 100 kalori yaktim.devami gelecek insallah :)))
Eki Görüntüle 1988085
Verirsin canım takma kafana.aahh ah yemesi cok güzel ama vermesiiiiii cok çetrefilli1 buçuk haftadır hiiç spor yapamadım üstelik misafir gelmeler misafirliğe gitmeler derken verdiğim kiloları geri aldım
Ya ben ne ara bu kadar zor kilo verir oldum bilmiyorum. Eskiden daha çok yerdim ama tika basa halimle 48 den yukarı çıkmazdım. 2 senede evrim geçirdim.Verirsin canım takma kafana.aahh ah yemesi cok güzel ama vermesiiiiii cok çetrefilli
Bende yiyip kilo almayanlardandim.taaki evlenip eve tıkılana kadar.surekli olarak yaptığımız bi aktivite yok.çalıştığımız bi iş yok. Belki ödem vardır detoks uygula youtube da çok guZel detoks tarifleri videolari var.yesil cay ic surekli.birde aksam yemegini en geç 6 da ye.verirsin insallah.zaten beyaz ekmeği ve sekeri de kestin mi bittiYa ben ne ara bu kadar zor kilo verir oldum bilmiyorum. Eskiden daha çok yerdim ama tika basa halimle 48 den yukarı çıkmazdım. 2 senede evrim geçirdim.
Emziriyorum o detokslar benim sütümü kesiyor. Seker 10 senedir kullanmıyorum. Bir donem oğlumun allerjisi yüzünden sadece ekmek pirinç ve patates yedim bu yüzden yerleşti kilolarBende yiyip kilo almayanlardandim.taaki evlenip eve tıkılana kadar.surekli olarak yaptığımız bi aktivite yok.çalıştığımız bi iş yok. Belki ödem vardır detoks uygula youtube da çok guZel detoks tarifleri videolari var.yesil cay ic surekli.birde aksam yemegini en geç 6 da ye.verirsin insallah.zaten beyaz ekmeği ve sekeri de kestin mi bitti
Karbonhidrat yağ yapiyor vucutta.o zaman sen diyette yapamazsin. Emzirme dönemin bitince basla bence. Süt icin beslenmen lazimEmziriyorum o detokslar benim sütümü kesiyor. Seker 10 senedir kullanmıyorum. Bir donem oğlumun allerjisi yüzünden sadece ekmek pirinç ve patates yedim bu yüzden yerleşti kilolar
Alerjiyi atlattik ama diyet yapınca bildiğin bayılacak gibi oluyorumKarbonhidrat yağ yapiyor vucutta.o zaman sen diyette yapamazsin. Emzirme dönemin bitince basla bence. Süt icin beslenmen lazim
Çünkü emziriyorsun.zaten yediklerinin vitamini süte gidiyor.birde diyet yaparsan olmaz.emzirme dönemin bittiginde basla sen.spor yapabilirsin ama diyet yapamazsinAlerjiyi atlattik ama diyet yapınca bildiğin bayılacak gibi oluyorum
3 mile strong walk leslie canım bugünün hasılatı ☺Teşekkür ederm canım toparladım şükür :)