- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.641
iyiz miyavım, sen nasilsin?Sporcu ve fit bayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiz miyavım, sen nasilsin?Sporcu ve fit bayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım
Saglik ocagi kabul etmiyorlarmis canim :/çok önceden sağlık ocağından aile hekimimizden almıştım, hemen vermişti sorun çıkarmamıştı
sporumu yaptim geldimSporcu ve fit bayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım
gule gule kullan canimTamir olmadi yeni aldik
Sagolasin canımSaglik ocagi kabul etmiyorlarmis canim :/
sporumu yaptim geldim
gule gule kullan canim
Ne buldun?Kizlarr yuregim sizlar
Yeni birsey buldum
Süpersin canım bende akşama yapıcam inşallahSaglik ocagi kabul etmiyorlarmis canim :/
sporumu yaptim geldim
gule gule kullan canim
İyiyiz Canım ne olsun yoğun geçiyor dükkan bir yandan malzeme yerleştirme derken akşam baygın oluyorum birde üstüne spor eve gidinceiyiz miyavım, sen nasilsin?
İyiyiz Canım ne olsun yoğun geçiyor dükkan bir yandan malzeme yerleştirme derken akşam baygın oluyorum birde üstüne spor eve gidince
Gogus icin birseyler ararken bunu buldum. Adamin dedikleri cok mantikli , ve yaptim bu hareketleri. Cok iyi hissediyorsunuz kaslari
Aynen iyi oluyor benim içinne güzel işte mışıl mışil uyursun:))
Gogus icin birseyler ararken bunu buldum. Adamin dedikleri cok mantikli , ve yaptim bu hareketleri. Cok iyi hissediyorsunuz kaslari
Misafir hazırlığı çikolatamNapiyonuss
Neler yapıyorsun misafirlere bakimMisafir hazırlığı çikolatam
Sen napıosun
Sagol bebisimsanada gecmis olsun:)Geçmiş olsun kuzum :) ben de senle aynıydım çaktırma
iyi hareket mis canim beim isimi gorurmu bilmem benim gogusler almis basini gitmis
Canım küçültme değilde dikleştiriyorYarın misafirşm gelcek o yüzden bin parçaya bölünmüş haldeyim izleyemiyorum ama bi sorum olcak bu hareket küçültüyomu peki. Eğer öyleyse hiç bulaşmayım ben. Çocuk doğurmasam dümdüz bi kadındım ve geç buldum kaybetmek istemiyorum
HarikasınModonnam 25 mekik cok caliskanim diymi
kız sen daha emziriyorsun :)iyi hareket mis canim beim isimi gorurmu bilmem benim gogusler almis basini gitmis