- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.681
45 dk yürüyüş Disipline Girmis BirKadin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar bir soru sormak istiyorum. Ben squat yaparken nefes nefese kalıyorum ve kesintisiz enn fazla 100 squat hareketi yapabiliyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz, setler halinde mi dinlenerekmi??Selam sekerler
Dun aksam ugrayamadim regl oldum belim kopuyor
Ama yuruyus yaptim bir yarim saat:))
merhabaMerhaba hanımlar bir soru sormak istiyorum. Ben squat yaparken nefes nefese kalıyorum ve kesintisiz enn fazla 100 squat hareketi yapabiliyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz, setler halinde mi dinlenerekmi??
Merhaba canim:)Merhaba hanımlar bir soru sormak istiyorum. Ben squat yaparken nefes nefese kalıyorum ve kesintisiz enn fazla 100 squat hareketi yapabiliyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz, setler halinde mi dinlenerekmi??
Hocaya bak hizaya girooho sen boyle yaarsan kanka bende bir tepsi su boregi yirim baganeeİyi geceler hanımlar :)
Misafirm vardı uğrayamadım, dönüşte hepinizi tek tek öpeceğim
Ayrıca bugun hiçbirşey yapmadım, aksine hamur işi abur cubur ne varsa gömdüm
Ban mı yemişKizlar bu kurksuz niye ban yemis bilen varmi
45 dakika %15 eğimde ,yani en son eğim oluyor, yürüdüm 461 kalori yaktım, sanırım eğimli olduğu için bayağı terledim ve kalori yaktım. tavsiye ederim sizlere de
ne kadar yürürseniz yürüyün ama eğiminizi arttırın, faydasını göreceksiniz
Disipline Girmis BirKadin madonna bebeğim nerelere gittin
selam kizlar geldim burdayimKızlar merhaba dün giremedim önceki günde giremedim düğündü misafirdi derken spor da yapamadım ama bugün sabah akşam iki kere yapıcam da Disipline Girmis BirKadin nerede yaaaa neden ban yedi ki off
Merhaba canim:)
Kendi adima ben setler halinde yapiyorum,obur turlu cok zorlaniyorum..
Bence fazla yuklenme kendine setlere bol 10 dk baska egzersizler yap cok yormadan kendini.
geldim kiiiiKizlar bu kurksuz niye ban yemis bilen varmi
Ban mı yemiş
vayy koşu demek takdir ettim vallahi ve hoş geldin gitme bi dahaselam kizlar geldim burdayim
Benimde misafirim vardi yapamadim spor iki gun ama dun aksam kosmaya basladik esimle, devam edicez insallah
Siz napiyosunuz bakalim
Söz veremicimvayy koşu demek takdir ettim vallahi ve hoş geldin gitme bi daha