Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Selam sekerler
Dun aksam ugrayamadim regl oldum belim kopuyor
Ama yuruyus yaptim bir yarim saat:))
Merhaba hanımlar bir soru sormak istiyorum. Ben squat yaparken nefes nefese kalıyorum ve kesintisiz enn fazla 100 squat hareketi yapabiliyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz, setler halinde mi dinlenerekmi??

Merhaba hanımlar bir soru sormak istiyorum. Ben squat yaparken nefes nefese kalıyorum ve kesintisiz enn fazla 100 squat hareketi yapabiliyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz, setler halinde mi dinlenerekmi??
merhaba
ben küçük dinlenme araları veriyorum mutlaka ve nefesini düzenlemelisin çok fazla nefes nefese kalmak da iyi değil sanırım

Merhaba canim:)
Kendi adima ben setler halinde yapiyorum,obur turlu cok zorlaniyorum..
Bence fazla yuklenme kendine setlere bol 10 dk baska egzersizler yap cok yormadan kendini.

İyi geceler hanımlar :)
Misafirm vardı uğrayamadım, dönüşte hepinizi tek tek öpeceğim
Ayrıca bugun hiçbirşey yapmadım, aksine hamur işi abur cubur ne varsa gömdüm
Hocaya bak hizaya girooho sen boyle yaarsan kanka bende bir tepsi su boregi yirim baganee
Zaten canim cekiyodu bahanesi olsun

45 dakika %15 eğimde ,yani en son eğim oluyor, yürüdüm 461 kalori yaktım, sanırım eğimli olduğu için bayağı terledim ve kalori yaktım. tavsiye ederim sizlere de
ne kadar yürürseniz yürüyün ama eğiminizi arttırın, faydasını göreceksiniz

Disipline Girmis BirKadin madonna bebeğim nerelere gittin

Kızlar merhaba dün giremedim önceki günde giremedim düğündü misafirdi derken spor da yapamadım ama bugün sabah akşam iki kere yapıcam da Disipline Girmis BirKadin nerede yaaaa neden ban yedi ki off
selam kizlar geldim burdayim
Benimde misafirim vardi yapamadim spor iki gun ama dun aksam kosmaya basladik esimle, devam edicez insallah
Siz napiyosunuz bakalim

Ripped in 30 2/5
1 saat Super Callanetics
yapıldı :)
kızlar bir de şöyle bir video buldum, yorumlarda işe yaradığını söylemişler, içinde squat yok ama yine de baya etkili gözüküyor :
haftada üç gün birer gün ara verilerek yapılması tavsiye edilmiş bir de bunu ekledim ben programa :)
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…