Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Kuzucum teşekkür ederimm makarna zaten sevmiyorum allahtan ama arada bi şu günlere katıldım beni mahfetti desem yeridir mecbur pasta börek yiyorum ama sonraki günler destekliyorum. Birde diyorumki ramazana kadar böyle yerim sonrasında zaten yemem heralde diye düşünüyorummm

Hemşerim bende seni çook öpüyorum ama anacım şu crunch nedir bi anlamayan ben miyimm anlatıver hele bana

Hayırlı geceler canlar ben gelmişeeemmm.
Sizi özledim 2 gün ayriliktan sonra geldim.
Nasilsiniz bakalım?
Hoşgeldiiin canııım bizde seni özledik fıstık Sporla uğraşıyorum ama arada kaçamaklar yaparak devam ettirmeye çalışıyorum sen neşer yapıyorsun bakalııımmm

Hoşgeldiiin canııım bizde seni özledik fıstık Sporla uğraşıyorum ama arada kaçamaklar yaparak devam ettirmeye çalışıyorum sen neşer yapıyorsun bakalııımmm
Ben de iyim canım. Cocuklardan vakit buldukca ben de yapmaya calısiyorum. Bugun dinlenme günümdü.

Faydasini gördün mü squat'ın?

Ben de iyim canım. Cocuklardan vakit buldukca ben de yapmaya calısiyorum. Bugun dinlenme günümdü.

Faydasini gördün mü squat'ın?
Vallahi canım popomu çok sıkı hissediyorum ve yatsılığı gitmiş gibi ne yalan söyliyim ama ben 100 yapmıyorum artık 50-60-70 o gün nasıl kendimi hissediyorsam o şekilde yapıyorum karına ağırlık verdiğim için. Birde squatta kollarımı öne uzatmaktan orası daha çok ağrıyor

Evet o kol uzatma hareketi beni de cok yoruyor. Hatta egilip kalkmaktan daha fazla ağri veriyor.

Benim bacaklar taş gibi oldu. Popom neden toplanmadı diye düşünürken bir de baktım benim popom yokmuş
Evet kalça kısmım yok benim

İyiyiz Canım sen nasılsın neler yaptın

Ben de iyim canım ne yapayım. Bir kac gün girmeyim dedim ama dayanamadım.
Miyavım bana bel incelten hareketler önerirmisin? Belin arka kısımları en zor eritilen bölüm galiba.

henüz biz ay tamamlamadık ama etkisini de görmedik değil :)
Birde o senin dediklerin squatı ağırlıkla yapınca oluyormuş

Canım Twister ve sopa hareketi var ama sopa hareketi Harika hemde basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…