- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.441
Etiketle tabikisiDisipline Girmis BirKadin iyi eğlenceler
70 squat
30 crunch
25dk ip atlama
naneelimoonn seni etiketlemden duramıyorum artık kürksüz düğüne gitti bizde bi göbek atıp gelsek iyiydi ama neyse artık.
Beyaz Hatun hemşerim senide öpüyorum
Koremanya Miyav_su
Hayır canım uygulamıyorum.
Benim kilo vermemem lazım çünkü.
Sabahları yediğin ekmek sıkıntı olmaz, çünkü gün boyu onu eritiyorsun. Zaten kahvaltıyı sağlam yapmak lazım. Ama tabiki esmer ekmek, tam buğday ekmeği vs yersen daha iyi
Sporunu düzenli yapıp porsiyonlarını küçük tuttuğun sürece bence istediğin herşeyi ye.vücudu aç bırakmak doğru değil zaten.
Ama genelde sağlıklı beslenmeye çalış. Kahvaltıdan yumurtanı eksik etme mesela.
Makarna hepimiz çok seviyoruz,onun yerine yine kepekli makarna tercih edebilirsin.
Sebze bol tüket. Haftada en az 3 kez.
Ve tabikide bol suu :)
Disipline Girmis BirKadin iyi eğlenceler
70 squat
30 crunch
25dk ip atlama
naneelimoonn seni etiketlemden duramıyorum artık kürksüz düğüne gitti bizde bi göbek atıp gelsek iyiydi ama neyse artık.
Beyaz Hatun hemşerim senide öpüyorum
Koremanya Miyav_su
Hoşgeldiiin canııım bizde seni özledik fıstıkHayırlı geceler canlar ben gelmişeeemmm.
Sizi özledim 2 gün ayriliktan sonra geldim.
Nasilsiniz bakalım?
Ben de iyim canım. Cocuklardan vakit buldukca ben de yapmaya calısiyorum. Bugun dinlenme günümdü.Hoşgeldiiin canııım bizde seni özledik fıstıkSporla uğraşıyorum ama arada kaçamaklar yaparak devam ettirmeye çalışıyorum sen neşer yapıyorsun bakalııımmm
Vallahi canım popomu çok sıkı hissediyorum ve yatsılığı gitmiş gibi ne yalan söyliyim ama ben 100 yapmıyorum artık 50-60-70 o gün nasıl kendimi hissediyorsam o şekilde yapıyorum karına ağırlık verdiğim için. Birde squatta kollarımı öne uzatmaktan orası daha çok ağrıyorBen de iyim canım. Cocuklardan vakit buldukca ben de yapmaya calısiyorum. Bugun dinlenme günümdü.
Faydasini gördün mü squat'ın?
İyiyiz Canım sen nasılsın neler yaptınHayırlı geceler canlar ben gelmişeeemmm.
Sizi özledim 2 gün ayriliktan sonra geldim.
Nasilsiniz bakalım?
Evet o kol uzatma hareketi beni de cok yoruyor. Hatta egilip kalkmaktan daha fazla ağri veriyor.Vallahi canım popomu çok sıkı hissediyorum ve yatsılığı gitmiş gibi ne yalan söyliyim ama ben 100 yapmıyorum artık 50-60-70 o gün nasıl kendimi hissediyorsam o şekilde yapıyorum karına ağırlık verdiğim için. Birde squatta kollarımı öne uzatmaktan orası daha çok ağrıyor
İyiyiz Canım sen nasılsın neler yaptın
henüz biz ay tamamlamadık ama etkisini de görmedik değil :)Arkadaşlar squatı bir kaç aydır çalışan var mı?
Bir kaç öncesi-sonrası fotoğrafında üst ön bacakta kaslar gördüm deBöyle bir şey olur mu acaba?
Bir de merak ettiğim büyük popolular yaparsa ne olur? Sonra devasa bir popoyla gezmeyelim
Canım Twister ve sopa hareketi var ama sopa hareketi Harika hemde basitEvet o kol uzatma hareketi beni de cok yoruyor. Hatta egilip kalkmaktan daha fazla ağri veriyor.
Benim bacaklar taş gibi oldu. Popom neden toplanmadı diye düşünürken bir de baktım benim popom yokmuş
Evet kalça kısmım yok benim
Ben de iyim canım ne yapayım. Bir kac gün girmeyim dedim ama dayanamadım.
Miyavım bana bel incelten hareketler önerirmisin? Belin arka kısımları en zor eritilen bölüm galiba.
Tamam yarın ilk bos vaktimde başlayscagim canımCanım Twister ve sopa hareketi var ama sopa hareketi Harika hemde basit
Tey teyy teyyySelamlar iyi geceler , halay başınız geldi
Tamam yarın ilk bos vaktimde başlayscagim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?