• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Ya ben o govel ordegi baska bir yerde daha gormustum diyorum :KK70:
Ama sanki bu da mi degildi neyse geldin ya :)
:KK53: bu eskinin nicki şifreyi unutmuştum onu açmıştım. Hatırlayınca kapattırdım. Neyse neyse kavuştuk :KK45:

Siz siz olun ısınmadan squat denemeyin. Şuan ölüyorum. Oturamıyorum , kalkamıyorum :D

Hanımlar bir şey soracağım. Bu squat daha çok bacakları mı çalıştırır? Bacaklarınız kaslandı mı?

Siz siz olun ısınmadan squat denemeyin. Şuan ölüyorum. Oturamıyorum , kalkamıyorum :KK70:

Hanımlar bir şey soracağım. Bu squat daha çok bacakları mı çalıştırır? Bacaklarınız kaslandı mı?

Ya bu acıdan kurtulmanın bir yolu var mı?
Bacaklarım dirileşti benim.tam sıkılaşmadı henüz.ama daha diri duruyor şimdi.
3 gün yapıp 1 gün dinleniyorsunuz ya. O dinlenme günü çok iyi geliyor. Ve ondan sonra ilk zamanlardaki gibi ağrı yapmıyor.

Gunaydinn dün yazamadim özür dilerim. Dün o kadar moralim bozuktu ki 1 kutu cips yedim ve uyudum hep :KK43: Ama yinede hicbir sey yapmamis olmamak icin 45 squat yaptım
Olsun, moraller iyi olsun açık kapatılır:KK19:

Gördüm seni hamburgerciii :) Beyaz Hatun Beyaz Hatun
Mesajlarınızı okuyordum kız :KK45:

Bibiğimm bugün iki kere bir öğlen bir de gece 4 dklık egzersizi yapıcamm :KK51:

Ama sana sorularım var yaa sen bu karın egzersizlerini yaparken aynı zamanda bi diyet veya yeme düzeni uyguluyor musun ? Ben sabahları bir tek ekmek yiyorum vazgeçemiyorum :olamaz: Bir de misafirliğe gidince orda tatlı yiyorum engel olamıyorum :oops:

Mesajlarınızı okuyordum kız :KK45:

Bibiğimm bugün iki kere bir öğlen bir de gece 4 dklık egzersizi yapıcamm :KK51:

Ama sana sorularım var yaa sen bu karın egzersizlerini yaparken aynı zamanda bi diyet veya yeme düzeni uyguluyor musun ? Ben sabahları bir tek ekmek yiyorum vazgeçemiyorum :olamaz: Bir de misafirliğe gidince orda tatlı yiyorum engel olamıyorum :oops:
Hayır canım uygulamıyorum.
Benim kilo vermemem lazım çünkü.
Sabahları yediğin ekmek sıkıntı olmaz, çünkü gün boyu onu eritiyorsun. Zaten kahvaltıyı sağlam yapmak lazım. Ama tabiki esmer ekmek, tam buğday ekmeği vs yersen daha iyi ;)
Sporunu düzenli yapıp porsiyonlarını küçük tuttuğun sürece bence istediğin herşeyi ye.vücudu aç bırakmak doğru değil zaten.
Ama genelde sağlıklı beslenmeye çalış. Kahvaltıdan yumurtanı eksik etme mesela.
Makarna hepimiz çok seviyoruz,onun yerine yine kepekli makarna tercih edebilirsin.
Sebze bol tüket. Haftada en az 3 kez.
Ve tabikide bol suu :)

Arkadaşlar squatı bir kaç aydır çalışan var mı?
Bir kaç öncesi-sonrası fotoğrafında üst ön bacakta kaslar gördüm de:D Böyle bir şey olur mu acaba?
Bir de merak ettiğim büyük popolular yaparsa ne olur? Sonra devasa bir popoyla gezmeyelim:D

Back