- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.421
Saol bebegim iyiki varsiniz sizin sayenizde boyle duzenli yapiyorumSen bebeklerle gayet iyisin bence :)
Saol bebegim iyiki varsiniz sizin sayenizde boyle duzenli yapiyorum
Ya ben o govel ordegi baska bir yerde daha gormustum diyorum
Ama sanki bu da mi degildi neyse geldin ya :)
Tamamdirbu eskinin nicki şifreyi unutmuştum onu açmıştım. Hatırlayınca kapattırdım. Neyse neyse kavuştuk
Aynen ya:))dusunmedim hic nerdrn aklima geldi bilmiyorumnyazdim oyle hemen meyvelerle ask yasiyorum resmen
Seni meyveci kiz seni bi kiraz bi visne
Karpuzsuyu yap:)Aynen ya:))dusunmedim hic nerdrn aklima geldi bilmiyorumnyazdim oyle hemen meyvelerle ask yasiyorum resmen
Vala o da guzel mis neden yapmadim kiKarpuzsuyu yap:)
:) yaparsınVala o da guzel mis neden yapmadim ki
Siz siz olun ısınmadan squat denemeyin. Şuan ölüyorum. Oturamıyorum , kalkamıyorum
Hanımlar bir şey soracağım. Bu squat daha çok bacakları mı çalıştırır? Bacaklarınız kaslandı mı?
Bacaklarım dirileşti benim.tam sıkılaşmadı henüz.ama daha diri duruyor şimdi.Ya bu acıdan kurtulmanın bir yolu var mı?
Olsun, moraller iyi olsun açık kapatılırGunaydinn dün yazamadim özür dilerim. Dün o kadar moralim bozuktu ki 1 kutu cips yedim ve uyudum hepAma yinede hicbir sey yapmamis olmamak icin 45 squat yaptım
Mesajlarınızı okuyordum kızGördüm seni hamburgerciii :)Beyaz Hatun
Hayır canım uygulamıyorum.Mesajlarınızı okuyordum kız
Bibiğimm bugün iki kere bir öğlen bir de gece 4 dklık egzersizi yapıcamm
Ama sana sorularım var yaa sen bu karın egzersizlerini yaparken aynı zamanda bi diyet veya yeme düzeni uyguluyor musun ? Ben sabahları bir tek ekmek yiyorum vazgeçemiyorumBir de misafirliğe gidince orda tatlı yiyorum engel olamıyorum
Tamam canim emegine saglik, ben de duguneModonnam bugun 30 mekik 60 sguat
Saol canim benim dugunde bol bol doktur :)))Tamam canim emegine saglik, ben de dugune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?