• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Kuzucum teşekkür ederimm makarna zaten sevmiyorum allahtan ama arada bi şu günlere katıldım beni mahfetti desem yeridir :eek: mecbur pasta börek yiyorum ama sonraki günler destekliyorum. Birde diyorumki ramazana kadar böyle yerim sonrasında zaten yemem heralde diye düşünüyorummm :dondurma:

Hemşerim bende seni çook öpüyorum ama anacım şu crunch nedir bi anlamayan ben miyimm anlatıver hele bana :KK50:
Kuzum crunch yarım mekik. Mekikte daha çok bacaklara yaklaşıyosun tam kalkmaya çalışıyosun. Crunchta ise sırtını daha düz tutup göğüs kafesini bacaklarına yaklaştırmaya çalışıyosun ve doğal olarak tam kalkamıyosun üst karın kasları daha çok sıkışıp çalışmış oluyo

Kuzum crunch yarım mekik. Mekikte daha çok bacaklara yaklaşıyosun tam kalkmaya çalışıyosun. Crunchta ise sırtını daha düz tutup göğüs kafesini bacaklarına yaklaştırmaya çalışıyosun ve doğal olarak tam kalkamıyosun üst karın kasları daha çok sıkışıp çalışmış oluyo
Günaydıııınnn hayırlı kandiller mutlu pazarlar hepimize :KK25:

Tamam kuzum ben onu şey olarak yapıyorum sanırım bu dizlerime kadar olan yeri koltuğa atıyorum kendimi de belimi yani yere yatırıyorum o şekilde kalkmaya çalışıyorum felaket etkiliyor zaten teşekkür ederiiim :KK60:

Back