- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.461
bu videoyu izle Canım
Tamam bundan sonra bu harekete başlıyorum ben. Az önce baktım, twister ićin bi alete ihtiyac var galiba onu şimdi bulamam. sagol canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu videoyu izle Canım
HobareyyyyTey teyy teyyy
Sopayı evdeki oklara ile yaparsın canım Twister bu belediyenin parklarda yaptığı var ya oralarda var bir bakTamam bundan sonra bu harekete başlıyorum ben. Az önce baktım, twister ićin bi alete ihtiyac var galiba onu şimdi bulamam. sagol canim
Bizim buralarda pek yok ondan canim.Sopayı evdeki oklara ile yaparsın canım Twister bu belediyenin parklarda yaptığı var ya oralarda var bir bak
Anladım Canım tamam o dallar ile olur süper olur 100 ile başla haftalık sayıyı arttır ve git ben 3bin yapıyorum salondaBizim buralarda pek yok ondan canim.
Evdeki oklavalar da hep kısa aksi gibi.
Neyse yakınlarda ağaclik alan var. Kopmuş dal felan bulurum ben
Bir günde mi?Anladım Canım tamam o dallar ile olur süper olur 100 ile başla haftalık sayıyı arttır ve git ben 3bin yapıyorum salonda
Evet canım ama sen hemen 3bin filan yap 1 hafta ile artır rakamlarıBir günde mi?
Belki inanmazsın ama 38 beden pantolon oluyor alt göbeğimden fermuar kapanmıyor ama 36 -38 beden elbise oluyor çünkü belim ince alt göbeğim malesef erimiyor çünkü boyun fıtığım varBir günde mi?
Tamam canım.Evet canım ama sen hemen 3bin filan yap 1 hafta ile artır rakamları
Boyun fıgını tetiklemeden başka hareketler yok mu acabaBelki inanmazsın ama 38 beden pantolon oluyor alt göbeğimden fermuar kapanmıyor ama 36 -38 beden elbise oluyor çünkü belim ince alt göbeğim malesef erimiyor çünkü boyun fıtığım var
Senin güzelliğin yeter:))Tamam canım.
Bakalım etkisi olacakmı?
Dümdüz bir belim var, hic kavis yok.
Annem dururken babama cekmişim
Gören gözlerin guzelliği olmasın o?Senin güzelliğin yeter:))
Yok yok direkt senin güzelliğinin gözlerimdeki yansıması:))Gören gözlerin guzelliği olmasın o?
Canımsın.Yok yok direkt senin güzelliğinin gözlerimdeki yansıması:))
Canımsın.
O senin ve kalbinin güzelligi
Günaydıınn :)) sende hala kurt varmı yaEtiketle tabikisi
Dugune giden oynar agabizde dokeydik kurtlari hani fena olmazdi
Nasilsin bakalim kuzum?
Kuzum crunch yarım mekik. Mekikte daha çok bacaklara yaklaşıyosun tam kalkmaya çalışıyosun. Crunchta ise sırtını daha düz tutup göğüs kafesini bacaklarına yaklaştırmaya çalışıyosun ve doğal olarak tam kalkamıyosun üst karın kasları daha çok sıkışıp çalışmış oluyoKuzucum teşekkür ederimm makarna zaten sevmiyorum allahtan ama arada bi şu günlere katıldım beni mahfetti desem yeridir mecbur pasta börek yiyorum ama sonraki günler destekliyorum. Birde diyorumki ramazana kadar böyle yerim sonrasında zaten yemem heralde diye düşünüyorummm
Hemşerim bende seni çook öpüyorum ama anacım şu crunch nedir bi anlamayan ben miyimm anlatıver hele bana
Günaydıııınnn hayırlı kandiller mutlu pazarlar hepimizeKuzum crunch yarım mekik. Mekikte daha çok bacaklara yaklaşıyosun tam kalkmaya çalışıyosun. Crunchta ise sırtını daha düz tutup göğüs kafesini bacaklarına yaklaştırmaya çalışıyosun ve doğal olarak tam kalkamıyosun üst karın kasları daha çok sıkışıp çalışmış oluyo