• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Hayır canım uygulamıyorum.
Benim kilo vermemem lazım çünkü.
Sabahları yediğin ekmek sıkıntı olmaz, çünkü gün boyu onu eritiyorsun. Zaten kahvaltıyı sağlam yapmak lazım. Ama tabiki esmer ekmek, tam buğday ekmeği vs yersen daha iyi :KK66:
Sporunu düzenli yapıp porsiyonlarını küçük tuttuğun sürece bence istediğin herşeyi ye.vücudu aç bırakmak doğru değil zaten.
Ama genelde sağlıklı beslenmeye çalış. Kahvaltıdan yumurtanı eksik etme mesela.
Makarna hepimiz çok seviyoruz,onun yerine yine kepekli makarna tercih edebilirsin.
Sebze bol tüket. Haftada en az 3 kez.
Ve tabikide bol suu :)

Kuzucum teşekkür ederimm makarna zaten sevmiyorum allahtan ama arada bi şu günlere katıldım beni mahfetti desem yeridir :eek: mecbur pasta börek yiyorum ama sonraki günler destekliyorum. Birde diyorumki ramazana kadar böyle yerim sonrasında zaten yemem heralde diye düşünüyorummm :dondurma:

Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin iyi eğlenceler :halay::KK15:

70 squat
30 crunch
25dk ip atlama:spor:

naneelimoonn naneelimoonn seni etiketlemden duramıyorum artık:rapci: kürksüz düğüne gitti bizde bi göbek atıp gelsek iyiydi ama neyse artık.

Beyaz Hatun Beyaz Hatun hemşerim senide öpüyorum:KK15:

Koremanya Koremanya Miyav_su Miyav_su
:KK200::KK200::KK200:

Hemşerim bende seni çook öpüyorum ama anacım şu crunch nedir bi anlamayan ben miyimm anlatıver hele bana :KK50:

Hayırlı geceler canlar ben gelmişeeemmm.
Sizi özledim 2 gün ayriliktan sonra geldim.
Nasilsiniz bakalım?
Hoşgeldiiin canııım bizde seni özledik fıstık :KK60: Sporla uğraşıyorum ama arada kaçamaklar yaparak devam ettirmeye çalışıyorum sen neşer yapıyorsun bakalııımmm :süslü:

Hoşgeldiiin canııım bizde seni özledik fıstık :KK60: Sporla uğraşıyorum ama arada kaçamaklar yaparak devam ettirmeye çalışıyorum sen neşer yapıyorsun bakalııımmm :süslü:
Ben de iyim canım. Cocuklardan vakit buldukca ben de yapmaya calısiyorum. Bugun dinlenme günümdü.

Faydasini gördün mü squat'ın?

Ben de iyim canım. Cocuklardan vakit buldukca ben de yapmaya calısiyorum. Bugun dinlenme günümdü.

Faydasini gördün mü squat'ın?
Vallahi canım popomu çok sıkı hissediyorum ve yatsılığı gitmiş gibi ne yalan söyliyim ama ben 100 yapmıyorum artık 50-60-70 o gün nasıl kendimi hissediyorsam o şekilde yapıyorum karına ağırlık verdiğim için. Birde squatta kollarımı öne uzatmaktan orası daha çok ağrıyor

Vallahi canım popomu çok sıkı hissediyorum ve yatsılığı gitmiş gibi ne yalan söyliyim ama ben 100 yapmıyorum artık 50-60-70 o gün nasıl kendimi hissediyorsam o şekilde yapıyorum karına ağırlık verdiğim için. Birde squatta kollarımı öne uzatmaktan orası daha çok ağrıyor
Evet o kol uzatma hareketi beni de cok yoruyor. Hatta egilip kalkmaktan daha fazla ağri veriyor.

Benim bacaklar taş gibi oldu. Popom neden toplanmadı diye düşünürken bir de baktım benim popom yokmuş:bicak:
Evet kalça kısmım yok benim:dondurma:

İyiyiz Canım sen nasılsın neler yaptın

Ben de iyim canım ne yapayım. Bir kac gün girmeyim dedim ama dayanamadım.:KK53:
Miyavım bana bel incelten hareketler önerirmisin? Belin arka kısımları en zor eritilen bölüm galiba.:KK51:

Arkadaşlar squatı bir kaç aydır çalışan var mı?
Bir kaç öncesi-sonrası fotoğrafında üst ön bacakta kaslar gördüm de:KK70: Böyle bir şey olur mu acaba?
Bir de merak ettiğim büyük popolular yaparsa ne olur? Sonra devasa bir popoyla gezmeyelim:KK70:
henüz biz ay tamamlamadık ama etkisini de görmedik değil :)
Birde o senin dediklerin squatı ağırlıkla yapınca oluyormuş

Evet o kol uzatma hareketi beni de cok yoruyor. Hatta egilip kalkmaktan daha fazla ağri veriyor.

Benim bacaklar taş gibi oldu. Popom neden toplanmadı diye düşünürken bir de baktım benim popom yokmuş:bicak:
Evet kalça kısmım yok benim:dondurma:

Ben de iyim canım ne yapayım. Bir kac gün girmeyim dedim ama dayanamadım.:KK53:
Miyavım bana bel incelten hareketler önerirmisin? Belin arka kısımları en zor eritilen bölüm galiba.:KK51:
Canım Twister ve sopa hareketi var ama sopa hareketi Harika hemde basit

Back