• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Var tabi canim ne demek :spor:
Bizim kizlar bu ara tembellesti :deli:
Valla canım ben baya hirslandim çünkü 68 kiloya düştüm ve artık sıkılaşmam lazım bacaklar ve göbek özellikle. 84 den düşünce haliyle bir bicimsizlik oldu vücutta.
Hergün 40 dk yürüyüş yapıyorum ama sizin bu hareketlerden bana şart.

Valla canım ben baya hirslandim çünkü 68 kiloya düştüm ve artık sıkılaşmam lazım bacaklar ve göbek özellikle. 84 den düşünce haliyle bir bicimsizlik oldu vücutta.
Hergün 40 dk yürüyüş yapıyorum ama sizin bu hareketlerden bana şart.
Ben de adonis olmaya basladi , yan cizgilerim belirginlesti yani , sen bakiver internetten buraya attirma simdi resmini bana :KK53:
Bacak iyi saglam bir hareket bulmam lazim. gobek hareketim ise yaradi kesinlikle cunku :sampiyon:

Ben de adonis olmaya basladi , yan cizgilerim belirginlesti yani , sen bakiver internetten buraya attirma simdi resmini bana :KK53:
Bacak iyi saglam bir hareket bulmam lazim. gobek hareketim ise yaradi kesinlikle cunku :sampiyon:
Adonise mi bakicam geçmişi okuyamadım ne kaçırdım ben :olamaz::olamaz:

Hangi hareketi yapıyordun bana da de çabuk:))

Hangi hareketi yapıyordun bana da de çabuk:))
Su 4 dakikalik karin kasi egzersizi var ya , yan konuda onu
Ve o videodaki son hareket cok etkili
Bir de crunch ;)
Aaa kanka bak ayip oliyii:duduk:bende duzenli yapiyorum ama sporumu :110:o kadar coluk cocukla ugrasiyom bide:KK46:
Hihh:63:50 squat
Hihh:63:50 sumo squat
Al sana hihh:63:25 mekik
Ne yapak daha olekmi :KK70:yeterr yaaa yeterr:eğlence:
ahahahhah bebegim bir de sen , haklisin. Hemde sizin cocuklariniz var . Bravo valla :sampiyon:
Bak sen nelerde yapmis:KK15:

3 cam sil, tulunu perdesini yika as. Mutfagi a dan z ye temizle (bir tek buzdolabi kaldi)
Halilari yikamaya verdim
Heryeri cektim supurdum.
Dolaplarimi duzelttim , :ruh:
Daha isim var :lülülü:
ELLERINE saglik bacim hamaratli moddonam bende hafta ici baslicam bahar temizligine:KK200::KK19:

Su 4 dakikalik karin kasi egzersizi var ya , yan konuda onu
Ve o videodaki son hareket cok etkili
Bir de crunch :KK66:
ahahahhah bebegim bir de sen , haklisin. Hemde sizin cocuklariniz var . Bravo valla :sampiyon:
Bak sen nelerde yapmis:KK15:
Tesekkur ederim kankam:KK19:
Yaw madalya falan isin sakasi,burdaki herkes kendi capinda yapiyor sporunu ee herkesinde isi gucu var neticede:))
Bu basari hepimizin :KK68:

O zamaaannn daannnss:halay:

ELLERINE saglik bacim hamaratli moddonam bende hafta ici baslicam bahar temizligine:KK200::KK19:
Kolay gelsin simdiden ❤
Tesekkur ederim kankam:KK19:
Yaw madalya falan isin sakasi,burdaki herkes kendi capinda yapiyor sporunu ee herkesinde isi gucu var neticede:))
Bu basari hepimizin :KK68:

O zamaaannn daannnss:halay:
o zaman renk :rolleyes:
0458edb572f40677f9a61ebece92f682.jpg

Haftasonu tatili diyelim o zaman :)
Oğlum uyusa çocuk ayağımdan indirdikten sonra en fazla uarım saat uyuyor ☺
Gerçi altı günde 75.6ya düşmüşüm 78 den
Buarada probiyotikim ben nick değişebilirmisin?

Oğlum uyusa çocuk ayağımdan indirdikten sonra en fazla uarım saat uyuyor ☺
Gerçi altı günde 75.6ya düşmüşüm 78 den
Buarada probiyotikim ben nick değişebilirmisin?
Ya ben o govel ordegi baska bir yerde daha gormustum diyorum :KK70:
Ama sanki bu da mi degildi neyse geldin ya :)

Back