- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.630
- 528
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.401
Valla canım ben baya hirslandim çünkü 68 kiloya düştüm ve artık sıkılaşmam lazım bacaklar ve göbek özellikle. 84 den düşünce haliyle bir bicimsizlik oldu vücutta.Var tabi canim ne demek
Bizim kizlar bu ara tembellesti
Ben de adonis olmaya basladi , yan cizgilerim belirginlesti yani , sen bakiver internetten buraya attirma simdi resmini banaValla canım ben baya hirslandim çünkü 68 kiloya düştüm ve artık sıkılaşmam lazım bacaklar ve göbek özellikle. 84 den düşünce haliyle bir bicimsizlik oldu vücutta.
Hergün 40 dk yürüyüş yapıyorum ama sizin bu hareketlerden bana şart.
Adonise mi bakicam geçmişi okuyamadım ne kaçırdım benBen de adonis olmaya basladi , yan cizgilerim belirginlesti yani , sen bakiver internetten buraya attirma simdi resmini bana
Bacak iyi saglam bir hareket bulmam lazim. gobek hareketim ise yaradi kesinlikle cunku
6 bin adım canım squat a sabit sayıyla pazartesi başlıyorum geri.
Hangi hareketi yapıyordun bana da de çabuk:))Ben de adonis olmaya basladi , yan cizgilerim belirginlesti yani , sen bakiver internetten buraya attirma simdi resmini bana
Bacak iyi saglam bir hareket bulmam lazim. gobek hareketim ise yaradi kesinlikle cunku
Dur geliyorum :)Adonise mi bakicam geçmişi okuyamadım ne kaçırdım ben
Aaa kanka bak ayip oliyii
Su 4 dakikalik karin kasi egzersizi var ya , yan konuda onuHangi hareketi yapıyordun bana da de çabuk:))
ahahahhah bebegim bir de sen , haklisin. Hemde sizin cocuklariniz var . Bravo vallaAaa kanka bak ayip oliyiibende duzenli yapiyorum ama sporumu o kadar coluk cocukla ugrasiyom bide
Hihh50 squat
Hihh50 sumo squat
Al sana hihh25 mekik
Ne yapak daha olekmiyeterr yaaa yeterr
ELLERINE saglik bacim hamaratli moddonam bende hafta ici baslicam bahar temizligine3 cam sil, tulunu perdesini yika as. Mutfagi a dan z ye temizle (bir tek buzdolabi kaldi)
Halilari yikamaya verdim
Heryeri cektim supurdum.
Dolaplarimi duzelttim ,
Daha isim var
Tesekkur ederim kankamSu 4 dakikalik karin kasi egzersizi var ya , yan konuda onu
Ve o videodaki son hareket cok etkili
Bir de crunch
ahahahhah bebegim bir de sen , haklisin. Hemde sizin cocuklariniz var . Bravo valla
Bak sen nelerde yapmis
Kolay gelsin simdiden ❤ELLERINE saglik bacim hamaratli moddonam bende hafta ici baslicam bahar temizligine
o zaman renkTesekkur ederim kankam
Yaw madalya falan isin sakasi,burdaki herkes kendi capinda yapiyor sporunu ee herkesinde isi gucu var neticede:))
Bu basari hepimizin
O zamaaannn daannnss
Haftasonu tatili diyelim o zaman :)Sadece 1 mile yapabildim leslieee ☺
Ayyu canim benim cok tesekkur ediyorum bebeklerle elimden geldigince yapiyorum iste yanliz biraz citayi yukseltsem daha iyi olucak
Sen bebeklerle gayet iyisin bence :)Ayyu canim benim cok tesekkur ediyorum bebeklerle elimden geldigince yapiyorum iste yanliz biraz citayi yukseltsem daha iyi olucak
Oğlum uyusa çocuk ayağımdan indirdikten sonra en fazla uarım saat uyuyor ☺Haftasonu tatili diyelim o zaman :)
Ya ben o govel ordegi baska bir yerde daha gormustum diyorumOğlum uyusa çocuk ayağımdan indirdikten sonra en fazla uarım saat uyuyor ☺
Gerçi altı günde 75.6ya düşmüşüm 78 den
Buarada probiyotikim ben nick değişebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?