Kürkçü Dükkanımdan Kopamiyorum

Yok hahahhahahaa ( sen şok)
Valla aşk meşk olarak evlenmedim ben. İnanmıyorum sonsuz bir aşka. Bari dedim mantıken bana uyanla evleneyim onu da beceremedim
İlişki atölyesi var çok sevdiğim iki terapistin, bir gün evlenecek olursam önce ona gidip ayarları duzeltircem:)

Farklı kutuplar birbirini çeker, kendine bile itiraf edemiyorsun ama sen o adama bal gibi aşıksın. Akışına bırak...

Stres değil bence heyecan, adrenalin ve endorfin salgıliyorsun Demek ki undeniable bir seksüel çekim var aranızda Öyle olunca mantık devre dışı kalıyor ilkel beyne bağlanıyoruz Bir de kapanmamış meseleler arkaplanda kafayı meşgul eder. Kararsızsın çünkü yürütebileceğinize dair inancın var ama onunla önceki deneyimlerin de ihtiyatlı olmayı öğütlüyor. Bir tarafın yani ya umudun ya da tedbirin daha ağır basması gerekiyor.

çok uzun olmuş, hepsini okumadım.

şunu demeye geldim, bir yerde yarım kalmışlık varsa, insanın içinde ukde kalıyor. beyin yarım kalan, tamamlanmamış şeylere takılır. bazen yarım bırakılan bir iş, bazen yarım bırakılan bir kitap bazen de yarım kalan bir ilişki. araya bişeyler bişeyler girdikçe uzamış da uzamış, yarım kaldığı için haliyle hala hayatında, zihninde ve kalbinde yer ediyor. bazen biz bunu sanki çok çok aşığız, hayatımızın aşkı falan sanıyoruz ama bu bir yanılgı bence. benim de hayatımda ne zaman bana gerçekten bişeyler hissettiren ama tam anlamıyla yaşanmayan bir flört, ilişki olsa benzer hisleri yaşıyorum. tekrar deneme imkanı varsa deneyip o içteki yarım kalmışlık ateşini söndürünce geçer diye düşünüyorum.

İlişki atölyesi var çok sevdiğim iki terapistin, bir gün evlenecek olursam önce ona gidip ayarları duzeltircem:)
Şartmış biliyor musun ? Geçmişinde ki yaraları şimdi çıkıyor. İlk kez eşim birine güvendiğini söyledi. İlk kez sırtını birine dayadığını. Tahmin et o biri kim djjdjd

Kendi adıma adı konmamış, adamın kendini ortaya koymadığı çetrefilli şeyleri sevmem. Önündeki maçlara bak , sana herif mi yok derim

Aman sal be dostum kavga yok gürültü yok keyifli,kelebekli bir ilişki işte daha ne olacak. Herkes sanki %100 uyumlu olunca mı birlikte oluyor? Yüreğinin götürdüğü yere git

Şartmış biliyor musun ? Geçmişinde ki yaraları şimdi çıkıyor. İlk kez eşim birine güvendiğini söyledi. İlk kez sırtını birine dayadığını. Tahmin et o biri kim djjdjd
Ahahah ben öyle diyorum tektaş, balayı vs yerine sağlam bir atölyeden geçmeyi tercih ediyorum

Ahahah ben öyle diyorum tektaş, balayı vs yerine sağlam bir atölyeden geçmeyi tercih ediyorum
Benim hatam tek taş ,beştaş , tamtur ve pırlanta st tercihi oldu yani djjdjd balayı da güzeldi hak ettiğimi yaşıyorum hdjdj

Neden kopamıyorum demişsin
Cevap Basit : iyi sevişiyordur , ten uyumu vardır vs

Farklılıklar sana çekici geliyordur

Hayatında şu an biri yoksa dertte yok
Senin onla ciddi bir beklentin yoksa onun da öyle bir adımı yoksa böyle devam etmenin kopamamanın kime ne zararı var

30 yaşındasın yenGEnC Bu adamla da net şuyuz diyemiyorsun. İkinizinde hayatına başkaları da girmiş. Senin ona zaafın var gibi ama o daha çok sana arkadaşlık besliyor. Türkiye’de de yaşasa seni hep bir kenarda hazır tutmak isteyecek.
Aşk dünyanın en güzel şeyi. Daha tutkulu, net, ayaklarını yerden kesecek biriyle yaşayacaksan güzel. Bu adama harcadığın vakit senin hayatından çalıyor.
Bence tamamen kes iletişimi.

Benim hatam tek taş ,beştaş , tamtur ve pırlanta st tercihi oldu yani djjdjd balayı da güzeldi hak ettiğimi yaşıyorum hdjdj
Sen her şeyin en iyisine layıksın:) terapi ile de çözersiniz, çift terapisine başladınız mı ? Süreç nasıl gidiyor . Bir de Stan tatkin ile gottmanin kitaplarına bir göz atabilirsin

Daha once hic uzun zaman yanyana vakit gecirdiniz mi yoksa genelde uzaktan uzaga miydi iliskiniz?

Sen her şeyin en iyisine layıksın:) terapi ile de çözersiniz, çift terapisine başladınız mı ? Süreç nasıl gidiyor . Bir de Stan tatkin ile gottmanin kitaplarına bir göz atabilirsin
Boşanma kararı alınca korkudan başladı resmen. Kavgalar yerini tartışmaya bıraktı. En azından artık küsmüyor. Artık top onda.

Esinizi aynı tutkuyla sevmediğinizi cikardim ben bu yazıdan. Aklınıza gekince midenize yumruk yemiş gibi olmanız, doğum günlerinizde, eski sevgilinizin de evli olmasına rağmen, size mama hediyesi göndermesi. Bunu hiç atlamamasi. Sizin ki bitmemiş ki, başka şekillerde devam ediyor.

Eminim adam, kendi karısının doğum gününü bile hatırlamıyordur. Böyle insanlar neden evlenir ki?

Eşime olan sevgimle gençlik tutkusu kıyas bile kabul etmez. Hissettiğim şeyin evliliğimle alakası bile yok, eşim için çok mücadele verdim ben, inanılmaz emek üzerine kurulu bir evliliğim var, bunları yazmadan tanı koymadan bir düşünseydiniz keşke. 2kg kedi mamasıyla sizin dünyanızda ilişki olabiliyorsa bilemem bizim oralarda olmuyoradamı 10 yıldır görmemişim, sesini bile duymamışım , orada anlatılmak istenen adamın bencilliği ve egosu idi sonraki mesajları okuduysanız yazmıştım, bilirim çıkar çünkü kk da sizin gibiler, iyi ki bunu yaşamışım ve öyle evlenmişim çünkü bu sayede evliliğimin, sevilmenin değerini daha iyi anlayanlardanım, ilaveten konu sahibesi ben değilim, yoruma yorum yapmanız gerekli değil yani, iyi forumlar dilerim

İyi forumlar.

Di mi ya, çok gıcık :)
Bir keresinde ben seviyorum diye çadır tatili yapmıştı. Üstelik bütün planları bana yüklediğinden rahatsız olduğum için tüm organizasyonu vs o yapmıştı ve baştan söz aldığım için tek bir eleştiri cumlesi bile kurmamisti (eşlik etmemin iki şartı buydu). Ve her şey coook güzel geçti,ama bu sefer de ben kendi hayatıma çok adapte olamadım. Hemen sonrasında kendi başıma çıktığım tatilde 'ay burada olsaydı' moduna girdim, yediğim yemekte 'ayy ne severdi yese' moduna. Böyle böyle tatilimden de bir şey anlamadim 'bari yanına gideyim' dedim, "bu mevsim çok kötü, yağmurdan çamurdan dışarı çıkamazsın. Ya hemen gel kış gelmeden ya kar mevsimi gelince" falan dedi, hemen gidemedim tabii iş güç vs , kar mevsiminde de zaten coktan 'hayatima biri girdi,konusmayalim' konuşmasını yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…