Kürkçü Dükkanımdan Kopamiyorum

İnan ki hiç aramıyorum. Hatta çok sıkıldım. Tam olarak şu karikatürdeki gibi hissediyorum.
Tanışmam da hepsiyle farklı farklı yerlerden oluyor. Kafedeki garson, bankamatige karti sıkışan turist, gönüllü turist gezdirdigim uygulamada tanıştığım çocuk, part-time işimde arkadaş olduğum beyaz entarili genç, seyehatlerde rastgele /tesadüf eseri tanıştığım insanlar
Genelde böyle yani. Tolstoyun dediği gibi ; "Tüm muhteşem hikâyeler iki şekilde başlar:
Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir." Oluyor bende .
Ama ondan önceki Türk sevgililerim de aslında türk degil de başka etnik gruplardandi.
Bu konuda iki teorim var;
Birincisi ; annem gereksiz derecede milliyetci bir insan. Çoğu ırktan nefret eder. Hatta yakın çevreden çocuğunu başka ırktan biriyle evlendirecek olan varsa şöyle bir engel olmaya çalışırdi. Milleti kinaya kinaya ben başına geldim.
İkincisi de ay burcum yay, yani başka kültürlere meyleden yapım varmış. Astrologum da söyledi farklı olan her zaman seni çeker diye.

Yarım kalanları tamamlayın bence . Bitmemiş şeyler var cunku. Yaşa gitsin işte madem ıstıyırsun neyı sorguluyorsun

Bu beyde resmen benim eski toksik sevgilim vaybı aldım. 2013 den beri bumerang gibi atıyorum atıyorum geri dönüyor hatta bu atışlarımdan birinin arasına 1 evlilik 2 çocuk sığdırdı

Bu beyde resmen benim eski toksik sevgilim vaybı aldım. 2013 den beri bumerang gibi atıyorum atıyorum geri dönüyor hatta bu atışlarımdan birinin arasına 1 evlilik 2 çocuk sığdırdı
Oh oh. Buradaki konularda okuyoruz bazen eski sevgilisini unutamadı mı konuları. Çok acıyorum bu durumda birakilanlara gercek bi şrfsizlik

Yaaaa ben sana bayıldımmm tüm konularını okudjm işsiz fibi ne durumdasınız öerak ettim

Aranızda bir çekim var bence hepsi bu. Bu kişiyle Evlilik sıkıntılı olabilir ama manit olayları heycan verici

Ben de merak ettim naptın geldi mi Türkiye'ye?
Bi seneni daha harca bari. Ben olsam ben de kopamazdım
Yaaaa ben sana bayıldımmm tüm konularını okudjm işsiz gibi ne durumdasınız merak ettim
Merhaba herkese tekrar, teşekkür ederim hala merak ettiğiniz için ilk mesajda "En son birkac ay önce çok tatlı biriyle bir şeyler denemeye karar verdik" dediğim bir bebe vardı ya.
Bir önceki sayfada da demiştim. Kendisi sağolsun birkaç defa daha geldi yanıma . Her gelişinde bir tık daha yakınlaştık birbirimize. Şu an onunlayim,mutluyum inşallah böyle devam ederiz .
Karakter olarak bana çok benzeyen birisi, hayata bakışı, olayları yorumlayişi aynı ben. Hatta kadın olsa KKda yazsa "yengencin ikinci üyeliği" diye şikayet edilebilirdi
Beraberken ev arkadaşı aradı, polis gelmiş, havaalanına gelirken açık alanda bıraktığı arabasının camlarını kırmış hırsızlar. Bunu haber vermişler ama kvkk gereği başka bilgi vermemişler ev arkadaşına. Çocuk bunu öğrendi, arabası çalınmış ama bulunmuş mu bilmiyor, ne durumda hasarı bilmiyor,sigorta karsilar mi yoksa ortalığa parkettigi için karşılamaz mi bilmiyor. Ben bile stres oldum, ama bana dedi ki ; "şu an elimden Mail atmaktan başka bir şey gelmez. Dönünce zaten stresini yaşayacağım,neden şu an seninle olan kısıtlı zamanımda arabaya üzüleyim ki"
Ve gerçekten suratını bile asmadi,mail attı sadece
Bu karakterde birisi. Ben de yarın zaten uzulecegim şeye bugünden üzülmem genelde:)
Bakalım, inşallah böyle güzel devam eder Buralara taşınma planları ,arzusu isteği falan var ama ahir zaman iliskileri. Hemen haftaya 'konusmayi bıraktım, uyuz oluyorum artık ona' da diyebilirim duygularıma hiç belli olmaz

Rusoglana gelince ; geçenlerde onun ülkesinde seferberlik ilan edilmişti. O zaman ben yazmıştım merak edip stresten tırnak derisini yemeye başlamış (kıyamam) . Konusma devamında tabii bu ilişkimin hala devam edip etmediğini sordu, sonra da şey dedi
Tamam, onunla uzak mesafe ilişkinden yoruluncaya kadar bekleyelim

Derken ülkeden çıkmayı basarmis, Asya'da bir ülkeye taşınmış.
Öyle yani...
İnşallah gönül rahatlığıyla "mune konumu kapatabilirsin" diyeceğim günler yakindadir

Yaaaa "köy yanar zilli saçını tarar" gibi olacak ama...
Bugün benim rusoglan mesaj attı, 'istiklal caddesinde patlama olmuş,sen iyisin di mi?' diye
Ben o sırada olaydan da habersizdim. Normalde Balkanlarda olup Türkiye'de hissedilen deprem için bile "deprem olmuş sen iyi misin" mesajı atardı, beş kişi Taksim'de eylem yapsa 'taksimde protestolar varmış,her şey yolunda mi' yazardı. Bahane olsun diye kandilleri kutlar,utanmasa kabotaj Bayraminda bile yazar, böyle birisi.
Yine basit bir şey sandım ama Twitter'dan resimleri gördüm, cok üzüldüm ben haftanin 3 günü istiklal caddesinde takılırım hep, evime de yakın, uğrak yerlerim, gittiğim galeriler, tiyatrolarim falan çoğunlukla o bölgededir.
Bu yüzden çok etkilendim. Çocuğun herkesten - hatta ablamdan, eşim dostumdan önce endiselenip yazması beni çok etkiledi.
Önce kibarca teşekkür ettim,iyi olduğumu söyledim.
Birkaç saat sonra dayanamadım,konuşmayı uzatmak için benim için endiselenmesine teşekkür ettim.
O da akrabalarimi falan sordu:) salak salak konuştuk.
Belki her gün dolaştığım yerlerde yaşanan patlamadan,belki Twitter'da gördüğüm korkunç videolardan psikolojim etkilenmiştir bilmiyorum ama onunla mesajlasirken ağladım, konuyu uzattikca uzattım iyi geceler dememek için.
En sonunda 'bazen balkanlardaki deprem için yazsan da endiselendiğin zamanlarda bana mesaj yazmanı seviyorum ' dedim.
O da "çünkü seni merak ediyorum" dedi.
Mesajlasmayi bitirdik (şu an taşındığı ülkede gece yarısı olmustu zaten)
Elimde telefon boooooyle mal gibi on satır konuşmayı otuz defa okudum durdum ben de. Sonra icime sinmedi , konuma yazayım dedim.
Böyle işte...

O Rus havanda şu dövüyor. Merak eden çıkıp gelir. Ondan bı cacık olmaz

O Rus havanda su dövüyor. Merak eden çıkıp gelir. Ondan bı cacık olmaz
Kız ,adam endiselendi diye niye gelsin teeeee Tayland'dan, sanki Kocaeli'den geliyor o kadar da değil.

Beraberken fırsat buldukça gelmeye çalışırdı, hatta birkaç ayligina benim ilceme tasinmisti. Ama 14 aydır falan ayriyiz. Öyle bir beklentiye girmem asla.
Gerçi zamanında ayriyken sürpriz yapıp pandeminin ortasında gelmisligi de olmuştu
Bı saniye sana bir video atacam :)

Son düzenleme:
At bakam videoyu :))) ne bileyim ben Rusya'da zannettim

Bu sizin aranızdaki bağ çok hoş
Buarada taksimdeki olay gerçekten çok üzdü çok etkiledi hepimizi..

Arada buraları güncelleyin lütfen ya böyle toksik bi ilişkim vardı 9 yıl falan sürdü. Bir mesajla başa sarmalar sürekli aynı konuşmalar sonu yordu. kesinlikle konuşmak istemem kendisiyle çünkü evliyim ama o heyecanla telefon başında beklemeler ve konuşmaları başa alıp okutan duygular çok güzel.

Ay yengenc uzak mesafe iliskin bitince bu Rusla bir ilsikin baslayacagini mi ima etmis ne demek istemis yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…