- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa kusura bakma.Afiyet olsun sana Aslında konu açmanın sebebi bu şekilde fiziksel olarak bile beni hala rahatsız etmesiydi .Keşke kahvaltı yaparken okumasaydım sürekli bir bağırsak hareketi lafı biraz fazla geldi. Hepsini okumadım siz bu insandan neden ayrıldınız üstelik hayatında biri olsa bile konuşalım diyen bir erkekten ne bekliyorsunuz. Ex den next olmaz derler duymadınız mı?:)
O birrrr yolcu ben bir hanciiiBen kimsenin konaklama tesisine ebedi taşındığını görmedim.
Benim de şu anda yazsa mideme yumruk yiyecegim biri var ama o gibi birisi ile asla olmak istemem. Sizi çok iyi anliyorumEşime olan sevgimle gençlik tutkusu kıyas bile kabul etmez. Hissettiğim şeyin evliliğimle alakası bile yok, eşim için çok mücadele verdim ben, inanılmaz emek üzerine kurulu bir evliliğim var, bunları yazmadan tanı koymadan bir düşünseydiniz keşke. 2kg kedi mamasıyla sizin dünyanızda ilişki olabiliyorsa bilemem bizim oralarda olmuyoradamı 10 yıldır görmemişim, sesini bile duymamışım , orada anlatılmak istenen adamın bencilliği ve egosu idi sonraki mesajları okuduysanız yazmıştım, bilirim çıkar çünkü kk da sizin gibiler, iyi ki bunu yaşamışım ve öyle evlenmişim çünkü bu sayede evliliğimin, sevilmenin değerini daha iyi anlayanlardanım, ilaveten konu sahibesi ben değilim, yoruma yorum yapmanız gerekli değil yani, iyi forumlar dilerim
bana herif olmaz olur mu:))) aslında şu dört senede hayatıma giren insanlar ondan çoğu konuda daha iyi,daha şirin,yaşanılası insanlardı. Ama hoşuma gitmeyen şeyler olunca 'her şey güzeldi ama burada bitsin' demeyi bildim. Maalesef bu çocuğa diyemiyorum,desem de bana bir adım atsın hemen ben ona beş adım atıyorum. Kendime engel olamıyorumKendi adıma adı konmamış, adamın kendini ortaya koymadığı çetrefilli şeyleri sevmem. Önündeki maçlara bak , sana herif mi yok derim
Yok kiiiiiz , nerdeeeeNeden kopamıyorum demişsin
Cevap Basit : iyi sevişiyordur , ten uyumu vardır vs
Yaaa ben şokbana herif olmaz olur mu:))) aslında şu dört senede hayatıma giren insanlar ondan çoğu konuda daha iyi,daha şirin,yaşanılası insanlardı. Ama hoşuma gitmeyen şeyler olunca 'her şey güzeldi ama burada bitsin' demeyi bildim. Maalesef bu çocuğa diyemiyorum,desem de bana bir adım atsın hemen ben ona beş adım atıyorum. Kendime engel olamıyorum
Yok kiiiiiz , nerdeeee
Ben de yengeç burcuyum ama flörtözüm. Ayrıca kimseye bağlanmam, küçük bir problem bile beni hemen soğutabilir. Siz yine iyi yengece denk gelmişsinizEsim yengec Burcu ben terazi ayri dunyalarin insaniyiz. Aslinda hic isim olmayacak biri Ama evet amasi var…Bana cok soguk davrandi bende nasil olur diye merak etmeye basladim. Megerse benle ilgilenmediginden degilmis sadece asosyalmis bende gizemli falan sanmistim! Yengec baglandi mi cok baglanan bir burc terazi ise flortoz…
Darısı başıma zaten sevgiliden ziyade 'bir zamanlar sevgili olmuş iki kisiyiz' ya, yoksa normal bir ilişki değil.Bir zamanlar birine çok aşıktım hatta ilk aşkım ve sonrası zaten esimdi ama bizim ilgi alanımız aynı idi ,sapyoseksüellik . Bir dönem sevgili olmaya çalıştık ben daha polyana o ise gerçekçi idi , yurt dışında yüksek lisansını yapmaya gitti 1 sene öyle görüşmedik sonra ben bunun tr yeye döndüğünü öğrendim kızlarla tatile çıkmıştık herkes eğlenirken ben evde tek başıma oturup salak gibi agliyodum , tek bir mesajına sazan balığı gibi atlayıp hemen buluştuk, güzel vakitler hep geçirdik sonra yine uzaklaştık yurt dışına tekrar gitti filan ama sürekli kangren olmuş gibiydi ilişkimiz ,bu süreçte onunda benim de hayatımiza birileri giriyor ama bir türlü aranan kan bulunmuyord7, bende şıpsevdi idim buarada , birtek onda böyle bişey yaşadım ama o yanımda değilken bende flortlesiyordum o da . Ne zaman net dönüş yaptı ve bizim beklentilerimiz dost ayağına dönüştü (hergun birlikteyiz, herseyinde benim yanında olmami istiyor)ise bir süre daha güzel günler geçirdikten sonra ben vazgeçtim, çünkü ne onla ne onsuz olmuyordu sacmasapan yol alıyordu. Hayatından çıktım o da bende eşlerimizi bulduk,bende o da birbirimizden hemen sonra birlikte olduğumuz kisilerle evlendik .
Siz anlatınca benimde aklıma bunlar geldi
Haahha ona da hep diyorum, ben daha iyilerini hak ediyorum bence diyeiyi de bitirmek için de büyük bir çaba göremedim yengeç hanım. valla tamamen karakter yapısı çok sabırlısınız. :)
bana işte hem ben senin ex'in değilim diyecek hem de bir gün uyanacağım bir baktım Türkiye'deyim sağ elimde yüzük olacak belli olmaz bu işler diyecek, hayırdır senin olayın ne derdim. ahahahhahahah. yani sonuca erdirme yok sizde. evet klasik türk kızı olayı olacak ama, bu işin sonu nereye varacak diye sorun becen. çünkü zamanınızdan gidiyor. çok üzülüyorum. kafada hep "o" var. yok bizden bir şey olmaz mı diyor, basın tekmeyi engelleyin, hatta telefonunuzu değiştirin sizi göremesin ulaşamasın.
yoksa bu böyle devam eder. ki, sizin onu ciddiye aldığınız kadar bu rus erkeğimizin sizi ciddiye aldığını düşünmüyorum.
her türlü yanılıyor olabilirim, ama siz daha iyilerini hak ediyorsunuz kısaca. :)
Yani kötü, uyumsuz demeyeyim de 'daha iyilerini görmüştüm' diyeyimYaaa ben şok
O zaman niye kopamıyorsun harbi
Bu adam bana benziyor yaa. Ömrünü yer bu senin. Yorulmuyor musun. Benim eşim umursamaz olmasa galiba iki gün dayanmazdi banaYaaaa beni çok yoruyor : ) hiç sevmediğim insan tipi. İnan ki seçme imkanım olsa arkadaşım olarak bile seçmem.
Misal bir keresinde özendim bezendim kuaforde saçımı fönletip geldim yanına, fön tutunca minik beyazlar havaya kalkıyor ya. Oturttu beni koltuğa,gitti çantasından cimbizini çıkartti, teeek tek tüm beyaz saçlarımı kopardı gözlüğüm vardı, zorla bana lens aldirtti (kendisinin de lensi var). Zorla derken yani,alana kadar dırdır etti.
Sahilde güneş vurduğunda göğüs aramda belli olan tüylere bakıp bakıp 'turk kızlarının burasında hep saç mi var' demişti (ben de hayır ben maymun soyundan geldim demiştim)
tanıştığımızda işten ayrılmıştım,o vesileyle Rusça öğrenmeye başladım. Onunla öğrendiklerimi paylasirdim, 'ne güzel boş vaktin var, bugün kaç iş başvurusu yaptin' derdi.
Yani napar eder, insanı germeyi başarır onunlayken çok mutluyum ama aynı zamanda streliyim de. Eleştirmeyi çok sever (ha, takar miyim? Çok da takmam da uyuz olurum)
Bir de bir buzdolabı alacak on gün onu konuşur, derdine düşer, kararsız kalır, alır memnun kalmaz...tam bir mukemmelliyetci,ince eler sık dokur. Bense hiç öyle bir insan değilim.
Ki hiç mukkemmeliyetci olmadigim gibi mükemmel şeylerden de nefret ederim. Odamdaki sevdigim eşyaların çoğu mezattan,ikinci el. Kedim veterinerden,platinli kusurlarıyla , zayıf yönleriyle daha çok severim her şeyi. Tatillerde de yaşanan aksaklıklar hep tatlı anı olarak kalır mesela bende. Ama o 'her şey mükemmel olsun istiyorum,mükemmel olsun istiyorum, gelmişken öyle böyle de olsun istiyorum' diyeee diyeee beni gerer, strese sokar.
Ben mesela spontane tatiller severim. Normalde hep tek gezerim, bir keresinde amasraya gidecekken yolda tanıştığım biri 'inkum daha güzel,orada kamp kur' dedi, tanımam etmem,inkumu da ömrümde duymadım ama ona güvenip rotami değiştirdim:) böyle şeyler beni mutlu eder. Ama o gelmeden once ortak açılan Excell sayfası hazırlar. Yapılacak şeyler, aktiviteler, nesi meşhur falan secenekleri doldurmami ister (sıfır şaka). O da spontanelikten nefret eder.
Bir de ben ailemi yabancı damada ikna ederim ama bu çocuğa ikna edemem çünkü onlarin suyuna gidip bazı şeylere 'he' diyecek bir insan değil. Ona saçma gelen şeylere 'cok saçma ,ama onların da kültürü böyle' demez , direkt 'ne sacma' der. Benim hala ailemle yasamam mesela 'ne sacma' ona göre . Evet,bana göre de saçma ama aynı şehirde yaşıyoruz ve aynı evdeyiz. Bu halleri de beni geriyor mesela. Onunla bir yola girsem ona 'ne saçma',buna 'ne saçma' zaten yolu nihayete erdiremem
Böyle biri yani. Yoksa yalan,ihanet,çalma,büyük kavgalar falan hiç olmadi aramızda. Uyumlu değiliz o kadar. Ama son zamanlarda ikimiz de kendimizi daha bir törpüler olduk . Artik daha az uyuz oluyoruz .
Onun ne düşündüğüne gelince.. genelde şu şekilde konuşur (bozuk ingilizcemiz ile gozleri kanayan insanlardan özür dilerim)
Eki Görüntüle 3026972
Burada benim ona devamlı ex dememden dolayi dalga geçiyor, ne zaman artık sevgili olmadığımızi hatirlatsam 'yine ayni şarkıya başladın' , 'kitabin ilk cümlesi bu, evet' diye dalga geçer. Ben de bunun ikimiz için önemli bir cumle olduğunu ve bu yüzden devamlı tekrarladigimi söyledim.
O da dedi ki ; ne zaman ayni şarkıya başlasan söylediğim gibi ,bana ex diyebileceğini sanmıyorum, devam etsek harika olabilirdi ama korona yasakları yüzünden gelemedim. Ben senin ex'in değilim, tabii ki şimdiki sevgilin de değilim. Sadece tekrar buluşup tekrar birlikte harika zamanlar gecirebilecegin biriyim . Yarının ne getireceğini kim bilir, belki yarın Türkiye'de bir sahilde,senin sağ elinde bir yüzükle uyaniriz, belki yarın beni her yerden engellersin. Kim bilir
Genel tavrı, genel cumleleri, ilişkimize bakışı bu yönde.
Aslında bence o da bana uyuz oluyor biraz. Çok dile getirmiyor sadece, çünkü soğukkanlı birisi, anlık tepkiler vermiyor benim gibi.
Yani akıl mantık var, onunla olmak istesem evlenmezdim zaten ama insanlar çok yargılı, kk da yorum yazmaya korkuyorum bazen, 45 yaşımdan sonra kocamı aldatıyormuşum gibi yazmış üye, 10 yıl geçmiş üstünden ya, sinirim zıpladı töbe est... Bu şekilde konu sahibesine de haksızlık oluyor, konudan bağımsız bir şey üstüne izaha çalışıyorsun ama anlayan olması da ayrı sevindirici, çok teşekkür ederimBenim de şu anda yazsa mideme yumruk yiyecegim biri var ama o gibi birisi ile asla olmak istemem. Sizi çok iyi anliyorum
İşte öyle kaçak oynayanlar kıymetli oluyor kadın erkek.bana herif olmaz olur mu:))) aslında şu dört senede hayatıma giren insanlar ondan çoğu konuda daha iyi,daha şirin,yaşanılası insanlardı. Ama hoşuma gitmeyen şeyler olunca 'her şey güzeldi ama burada bitsin' demeyi bildim. Maalesef bu çocuğa diyemiyorum,desem de bana bir adım atsın hemen ben ona beş adım atıyorum. Kendime engel olamıyorum
Yok kiiiiiz , nerdeeee
En fazla birkaç aylığına burada yaşadı ya, genelde bir hafta,on gunlugune gelebiliyor.Daha once hic uzun zaman yanyana vakit gecirdiniz mi yoksa genelde uzaktan uzaga miydi iliskiniz?
Net şuyuz demiyorum ,hatta acikcasi ondan sevgilim diye de bahsetmiyorum. Onu anarken 'ayni ülke sınırları içindeyken sevgilim' diye anıyorum genelde, bize daha çok uyuyor30 yaşındasın yenGEnC Bu adamla da net şuyuz diyemiyorsun. İkinizinde hayatına başkaları da girmiş. Senin ona zaafın var gibi ama o daha çok sana arkadaşlık besliyor. Türkiye’de de yaşasa seni hep bir kenarda hazır tutmak isteyecek.
Aşk dünyanın en güzel şeyi. Daha tutkulu, net, ayaklarını yerden kesecek biriyle yaşayacaksan güzel. Bu adama harcadığın vakit senin hayatından çalıyor.
Bence tamamen kes iletişimi.
İnsan hayatına devam edemiyor böyle olunca.Neden kopamıyorum demişsin
Cevap Basit : iyi sevişiyordur , ten uyumu vardır vs
Farklılıklar sana çekici geliyordur
Hayatında şu an biri yoksa dertte yok
Senin onla ciddi bir beklentin yoksa onun da öyle bir adımı yoksa böyle devam etmenin kopamamanın kime ne zararı var
Yok yahu yenGEnC öyle kendini incinmiş hissedecek biri değilİnsan hayatına devam edemiyor böyle olunca.
Her tanıştığın kişiyle nasıl olsa onunla tekrar birleşiriz diye düşünüyor,olacak insanı da hemen elemek istiyorsun ufak bir falsosunu bulup.
Gerçekten kalben ilişkiye emek verecek birine denk gelmelisin.Onu düşünmene fırsat kalmayacak kadar bişeyler paylaşıp eve yorgun argın dönüp baygınlık geçirmelisin ki eskiye aklın düşmesin.Hem fiziksel hem kültürel,sosyal açıdan seni doyurmalı.
Böyle biri çıkmıyorsa karşına vay haline.Yıllar ciddi anlamda harap oluyor.
Baştan diyorsun ki ne olacak o bekar ben bekar kime ne bakalım eğlencemize.
Ne kadar açık görüşlü olsa da kadın bir yerde inciniyor.
Ya incinmiş hissetmiyorum, ama ne yalan soyleyeyim klenbe kler 'in dediği gibi nasılsa tekrar birlesiriz düşüncesi aklımın bir yerinde oluyor, yeni hayatıma giren insanlardan daha kolayca vazgecmeme neden oluyor hiç bu hallere düşecek kadın değildimYok yahu yenGEnC öyle kendini incinmiş hissedecek biri değil
Bu kadar uyumsuz bir ciftseniz bence kesinlikle uzun sure gorusunce sogursunuz. Kendinizi bu adamdan kurtarmak icin iyi bir firsat benceEn fazla birkaç aylığına burada yaşadı ya, genelde bir hafta,on gunlugune gelebiliyor.
Net şuyuz demiyorum ,hatta acikcasi ondan sevgilim diye de bahsetmiyorum. Onu anarken 'ayni ülke sınırları içindeyken sevgilim' diye anıyorum genelde, bize daha çok uyuyor
Türkiye'deyken zaten sabah akşam bana bir şeyler sorar, 'hani sevdiğim kahverengi kahvaltılık vardı , adı neydi' diye arar, restoranda menülerin fotosunu atar bana çevirttirir, evini buldurur,sorunlarını çözerim,havaalanından alır, biyere gidecekse bineceği otobüsleri söyler, alışveriş yaparken 'sunun şu bedeni,bunun ekoselisini getir, ekoseli dedim,bak bu aynısı mi' diye göz devirmesine falan katlanirim ki parttime olarak yabancilara mihmandarlik ediyorum bazen, şuna yaptığımın üçte birini yapıp bir de para kazanıyorum türkiyeye gelse emlak işleriyle, Türkçe konuşmasi gereken yerlerle vs hep beni kullanır kesin. Ben de malım biraz, atlarım :)
Bak keyfine niye vazgeçmek zorunda imiş gibi hissediyorsun kiYa incinmiş hissetmiyorum, ama ne yalan soyleyeyim klenbe kler 'in dediği gibi nasılsa tekrar birlesiriz düşüncesi aklımın bir yerinde oluyor, yeni hayatıma giren insanlardan daha kolayca vazgecmeme neden oluyor hiç bu hallere düşecek kadın değildim
Umarım tez vakitte 'konumu kapatabilirsin mune, artık ilgilenmiyorum' diyebilirim :))))
Amin
Yaaa çok sıkıldım her zaman aynı şeyleri yaşamaktan. İnan her yeniden başladığımda konu açsam KK'da ben de mimlenirdim, manyak üyeler arasınaBak keyfine niye vazgeçmek zorunda imiş gibi hissediyorsun ki