Kürkçü Dükkanımdan Kopamiyorum

Adam çok bencil yenGEnC yaw ve sürekli olasılıklarla seni kendine bağlı tutmaya çalışıyor,ve bunu bile isteye yapıyor
Bırakma zamanın gelmişte geçiyor bile, onun da dediği gibi “don’t miss him please”

Keşke kahvaltı yaparken okumasaydım sürekli bir bağırsak hareketi lafı biraz fazla geldi. Hepsini okumadım siz bu insandan neden ayrıldınız üstelik hayatında biri olsa bile konuşalım diyen bir erkekten ne bekliyorsunuz. Ex den next olmaz derler duymadınız mı?:)

Sadece ilk mesajı okudum kim ne düşünüyor bilmiyorum ama bu adam hayatınızın sonuna kadar sizle olacak gibi hissettim. Tam bir umutsuz romantik olduğumu da ekleyeyim, ama o duyguyu aldım işte.

İki insan ne kadar farklı ve zıt olsa da duygu varsa ortada birbirinin ilgilendiği önemsediği şeyleri önemser. Böyle değil demişsin. Yani sevgiye dair bir şey göremiyorum. Bazen romantik ilişki olmaz, tam arkadaşlık da olmaz ama biriyle çok yakın bir ilişki kurarsın, yanında çok rahat olursun. Bu rahatlık çekiyor olabilir seni. Önüme bakmama engel oluyor dediğin için sal gitsin.

Yok ya bi yerden sonra artık ya tamam diyip bitirip ya da devam diyip olayı evliliğe bağlayarak öyle ya da böyle nihayete erdirirsiniz bence
ben ben ben
böyle bir ilişkide birbirimizle de yapamıyoruz birbirimizsiz de ölüyoruz geberiyoruz eee madem her iki türlü de mutsuzuz, biz de beraber mutsuz oluruz diye evlendik ama çooooooook çokk mutlu olduk
yenGEnC ya o anlattığın fiziksel belirtilerin hepsini o kadar iyi tanıyorum ki... hala bazen olur düşün adamla evlendim aynı evde yaşıyorum
bence dene bir kez daha. sonuçta bitse bile ayrılıktan sonraki yıkıma da yabancı değilsin hepsi tanıdık kederler en fazla ne kaybedersin ki?

sen aşıksın arkadaş ikiniz de kendi açınızdan haklısınız

Hayatımda bu kadar gıcık bir insan görmedim sanırımYeni maceraları ne kadar sevdiğini, tek bir sırt çantasıyla ve çadırla birlikte yaptığın tatillerin sana ne kadar haz verdiğini biliyorum. Bu adamla kamp tatili yaptığını düşünemiyorum mesela. Tam bir enerji vampiri. Evet zıtlıklar güzeldir ama sizin aranızdaki zıtlık çook fazla. Yerinde olsaydım daha fazla üzülmemek için görüşmezdim zira ülkesine döndüğünde yine aynı şeylerin yaşanması muhtemel görünüyor.

Bir zamanlar birine çok aşıktım hatta ilk aşkım ve sonrası zaten esimdi ama bizim ilgi alanımız aynı idi ,sapyoseksüellik . Bir dönem sevgili olmaya çalıştık ben daha polyana o ise gerçekçi idi , yurt dışında yüksek lisansını yapmaya gitti 1 sene öyle görüşmedik sonra ben bunun tr yeye döndüğünü öğrendim kızlarla tatile çıkmıştık herkes eğlenirken ben evde tek başıma oturup salak gibi agliyodum , tek bir mesajına sazan balığı gibi atlayıp hemen buluştuk, güzel vakitler hep geçirdik sonra yine uzaklaştık yurt dışına tekrar gitti filan ama sürekli kangren olmuş gibiydi ilişkimiz ,bu süreçte onunda benim de hayatımiza birileri giriyor ama bir türlü aranan kan bulunmuyord7, bende şıpsevdi idim buarada , birtek onda böyle bişey yaşadım ama o yanımda değilken bende flortlesiyordum o da . Ne zaman net dönüş yaptı ve bizim beklentilerimiz dost ayağına dönüştü (hergun birlikteyiz, herseyinde benim yanında olmami istiyor)ise bir süre daha güzel günler geçirdikten sonra ben vazgeçtim, çünkü ne onla ne onsuz olmuyordu sacmasapan yol alıyordu. Hayatından çıktım o da bende eşlerimizi bulduk,bende o da birbirimizden hemen sonra birlikte olduğumuz kisilerle evlendik .
Siz anlatınca benimde aklıma bunlar geldi

Benim de hayatimda bunun bir Alman versiyonu vardi. Bu kadar tutkulu bir ask degildi ama donup donup basliyordu. Sonra ben birine asik oldum ve tum iletisimimi zink diye kestim. Cunku laftan anlamiyordu, yazmaya devam ediyordu. Ben de acik acik dedim artik istemiyorum ve engelledim. Benden nefret etti sanirim.

Bence sen de gercekten baskasina asik oldugunda kurtulabilirsin ancak. Yoksa sen de biliyorsun ki yine bir araya geleceksiniz.

iyi de bitirmek için de büyük bir çaba göremedim yengeç hanım. valla tamamen karakter yapısı çok sabırlısınız. :)

bana işte hem ben senin ex'in değilim diyecek hem de bir gün uyanacağım bir baktım Türkiye'deyim sağ elimde yüzük olacak belli olmaz bu işler diyecek, hayırdır senin olayın ne derdim. ahahahhahahah. yani sonuca erdirme yok sizde. evet klasik türk kızı olayı olacak ama, bu işin sonu nereye varacak diye sorun becen. çünkü zamanınızdan gidiyor. çok üzülüyorum. kafada hep "o" var. yok bizden bir şey olmaz mı diyor, basın tekmeyi engelleyin, hatta telefonunuzu değiştirin sizi göremesin ulaşamasın.

yoksa bu böyle devam eder. ki, sizin onu ciddiye aldığınız kadar bu rus erkeğimizin sizi ciddiye aldığını düşünmüyorum.

her türlü yanılıyor olabilirim, ama siz daha iyilerini hak ediyorsunuz kısaca. :)

İşte kocadan ideal bahsetme şekli :) çok seviyorsun ama değil mi ?

Yeni traşlanmış Yunan heykeli ifadesine bayıldım kullanırım ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…