Kürkçü Dükkanımdan Kopamiyorum

Evet, aslında tam üzüntüyü hissedemedim çünkü bir mesaj atsam iletişime geçeceğimizi hep biliyordum. O da aynı şekilde düşünüyor olabilir. Belki ikimiz de birbirimizin yedek listesinde ilk siradayizdir 😔
Zaten hiç sağlıklı bir ilişkimiz yok. Artık eşim dostum dinlemek istemiyor 'yine mi o' diye , bu yaz geldiginde storilerde paylasamadim bile resmini, gören kınamasın diye 🙈🙈
Böyle biri oldu hayatımda, 20 yıl aynı şeyi yaşadım,
İğne ucu kadar iletişim her şeyi başa sarıyor
İkimizde evlendik ve kurtulduk, diğer türlü hiç bir şekilde yakamı kurtaramadım, hala aklıma gelince mideme yumruk yemiş gibi oluyorum. Bu aşkta değil bence cinsel bir çekim

Ayy Yengenç geçmiş olsun baby :KK70:
Şimdi yine benim canım kocişkomdan bahsetme vakti.
Aynı dili konuştuğumuz , aynı coğrafya da olduğumuz halde çooooooook farklı insanlarız. Kötü biri değil ama bu kadar iyiysede gitsin cami galan yaptırsın banane yani :KK70: Ben evlenirken çok merhametli falan diye evlendim sanli ihtiyacım varmış gibi merhamete.
Çirkin bir herif hxhshdhd (yalan söyleyemem) . Zaten bu çirkinler cidden çekici oluyor. Gerçi çekici de gelmemişti. Eğlencesine çıkıyordum bi baktım evlenmişiz :KK70: bu herif seni kandırır evlenirsin benden demesi.
Yerinde olsam hemen koşar adım kaçardım. Çünkü anlattığına göre sorun yaşandığı zaman tek aklı kalan taraf sensin. Basiretin bağlandı her hal.

İkimizde evlendik ve kurtulduk, diğer türlü hiç bir şekilde yakamı kurtaramadım, hala aklıma gelince mideme yumruk yemiş gibi oluyorum. Bu aşkta değil bence cinsel bir çekim
20 miii 😱
Ay ben o kadar süre onın cinselliğinden de sıkılırdım :KK70: en uzun sevgilim 3 sene oldu. Onda da ara verdik epey süre.

Nedense ben konuya yazan diğer kişiler gibi hiç ponçik hissedemedim. Adam çok bencil. Sizin duygularınızın daha yoğun olduğunun farkında ve kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor sizinle. Ne kalıyor ne gidiyor. Hayatınıza yeni biri girmesi umurunda değil ama bir yandan da bencilce kendini hatırlatarak sizi mental olarak yoruyor. Bana toksik bir adam gibi geldi. 4 yılınızı çalmasına değmez ama siz aşıksınız belli ki. Aslında yerinizde olsam adama her an elinin altında ,ulaşabileceğin yerdeyim hissi vermeyi keserim ilk önce. Eğer gerçekten ulaşılamaz olursanız gerçek duygularını anlayabilirsiniz.

20 miii 😱
Ay ben o kadar süre onın cinselliğinden de sıkılırdım :KK70: en uzun sevgilim 3 sene oldu. Onda da ara verdik epey süre.
Onunla doğmuş gibiyim, 6 yaşında spor yaptığımız klüpte tanıştık, 14 yaşında sevgili olduk😂 ayrıl barış 32 yaşıma kadar sürdü, çok üzüntü çektim onun yüzünden, evlendim de kurtardım yoksa bırakmazdı yakamı😂 o da evlendi sonra, ben ortak çevremizin tamamını çıkardım hayatımdan, hala yılda bir falan ben yaşıyorum hayattayım sinyali olarak doğum günümde kedi maması bağış kumbarama 2 kg mama yolluyor😂 şükür kurtuldum ama tür ilişkiler hastalık gibi ruhunu yoruyor insanın

20 yil mi 😳😳😳 işte tam olarak korktuğum şey bu. Hiç farkına varmadan 5 seneye geldik, ben bu şekilde 'ay Türkiye'deymis devam edeyim, dur ben gideyim, ah yazın gelecekmis yine konusayim' falan, on seneyi de deviririm...
Çok sevdigim bir arkadaşım var, üniversite yıllarında aşık olduğu adamda takıldı kaldı. Kadının güzel bir işi gücü var, yaşı 4'lu rakamlara geldi, devamlı birileriyle tanışıyor/tanistiriliyor. Ama içinde o eski aşkı atamıyor,diğer erkekleri gözü görmüyor...
Harry Potterda meşhur bir sahne var ya 'bunca zaman sonra bile mi (seviyorsun)? / Her zaman diye. Kadininki de o misal
IMG_20220316_071035.jpg

İşte ben bu şekilde olmak da istemiyorum, gidişat böyle sanki🙄

Onunla doğmuş gibiyim, 6 yaşında spor yaptığımız klüpte tanıştık, 14 yaşında sevgili olduk😂 ayrıl barış 32 yaşıma kadar sürdü, çok üzüntü çektim onun yüzünden, evlendim de kurtardım yoksa bırakmazdı yakamı😂 o da evlendi sonra, ben ortak çevremizin tamamını çıkardım hayatımdan, hala yılda bir falan ben yaşıyorum hayattayım sinyali olarak doğum günümde kedi maması bağış kumbarama 2 kg mama yolluyor😂 şükür kurtuldum ama tür ilişkiler hastalık gibi ruhunu yoruyor insanın
İnsan kafasından da atamaz. Benim eski sevgilimde öyleydi. Çok aşıktım ben ama sizin gibi nötr değildim. O kadar aşıktım ki hayatımın dönüm noktası oldu. O yüzden kimseye ayhh salak mısın böyle adamla ne işin var diyemiyorum :) şükür ki kurtuldum bende.

Yaaaaaa inanamıyorum . Çok duygusal bir hikaye aslında her sene böyle naif bir şekilde kendini hatırlatmasi (gerçi ikinizin de evli olduğunu düşününce biraz şey ama...) Umarım şimdi daha mutlusundur

20 yil mi 😳😳😳 işte tam olarak korktuğum şey bu. Hiç farkına varmadan 5 seneye geldik, ben bu şekilde 'ay Türkiye'deymis devam edeyim, dur ben gideyim, ah yazın gelecekmis yine konusayim' falan, on seneyi de deviririm...
Çok sevdigim bir arkadaşım var, üniversite yıllarında aşık olduğu adamda takıldı kaldı. Kadının güzel bir işi gücü var, yaşı 4'lu rakamlara geldi, devamlı birileriyle tanışıyor/tanistiriliyor. Ama içinde o eski aşkı atamıyor,diğer erkekleri gözü görmüyor...
Harry Potterda meşhur bir sahne var ya 'bunca zaman sonra bile mi (seviyorsun)? / Her zaman diye. Kadininki de o misalEki Görüntüle 3026979
Bizim gibi flört etmeyi seven kadınların hazin sonu hdjsjd hemen kaç , yoksa evlenirsin bununla :KK70:

Harry Potterda meşhur bir sahne var ya 'bunca zaman sonra bile mi (seviyorsun)? / Her zaman diye. Kadininki de o misalEki Görüntüle 3026979
Bunlar hasta adamlar, zaafınla oynuyor, ben bunu zor yoldan öğrendim, şimdi siz yeni nesil olarak daha bilinçlisiniz bizlerden. Eskiden kk yoktu😂 tek çözümü kesip atmak onu da eşime aşık olunca yapabildim, değer veren seven adamın başka bir şey olduğunu bunun sevgi ya da tutku olmadığını o zaman anladım. Hayatıma başkaları da girdi ama eşime kadar beceremedim kopmayı. Ne zaman gerçekten sevdim o zaman bitti içimde, bence iletişimi tamamen kes başka yolu yok çünkü

Yaaaaaa inanamıyorum . Çok duygusal bir hikaye aslında her sene böyle naif bir şekilde kendini hatırlatmasi (gerçi ikinizin de evli olduğunu düşününce biraz şey ama...) Umarım şimdi daha mutlusundur
Hiç naif değil aslında, bencilliğinin dışa vurumu, artık duygum kalmadığı için beni etkilemiyor, gülüyorum sadece

Nedense ben konuya yazan diğer kişiler gibi hiç ponçik hissedemedim. Adam çok bencil. Sizin duygularınızın daha yoğun olduğunun farkında ve kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor sizinle. Ne kalıyor ne gidiyor. Hayatınıza yeni biri girmesi umurunda değil ama bir yandan da bencilce kendini hatırlatarak sizi mental olarak yoruyor. Bana toksik bir adam gibi geldi. 4 yılınızı çalmasına değmez ama siz aşıksınız belli ki. Aslında yerinizde olsam adama her an elinin altında ,ulaşabileceğin yerdeyim hissi vermeyi keserim ilk önce. Eğer gerçekten ulaşılamaz olursanız gerçek duygularını anlayabilirsiniz.
Evet ya, bence de ponciklikten ziyade toksik bir tarafımiz var. Zaten ondan bahsettiğim ilk zamanlar insanlar 'yaaaa ne tatlı, ay çok yakışıyosunuz' tepkilerinde oluyorlar ama o gelip gittikce beni kötü etkilediğini farkedip eşim dostum da ona uyuz olmaya başlıyor (malesef labrador köpekleri gibiyim, ne mutluyken ne üzgünken hiç saklayamam ruh halimi)

Gülmiiiim dedim amaaa konunda Severusu örnek veremezsin yaww 😂😂😂

O is olacak..Belki surekli olmayacak ama belirli bir donem yasanacak..
Aksi halde neredeyse 60 satira yakin dolu dolu yazmazdin.60 satir diyorum bak.
Hatta ben bu yazini bir noterden uzerime tescil edip,masraflarini karsilayip bir yayin evine bastirsam,verdigimden fazlasini kazanirim gibime geliyor.Türk edebiyatina da bir ask romani daha kazandirmis oluruz hem.
Bu telas neden onu cozemiyorum.Birak olsun derim.Olmuyorsa da ilk degil zaten,sonda olmayabilir.Devam etmek gerek.

Gülmiiiim dedim amaaa konunda Severusu örnek veremezsin yaww 😂😂😂
Niye kız
Ben ki 'Dün yine seni andım, gözlerim doldu
O tatlı günlerimiz bir anı oldu
Ayrılık geldi başa, katlanmak gerek' şarkısında duygulanan bir yengeç kadınıyım (arkadaşım eşek) , tabii ki severus'a efkarlandim .
En son karar almıştım, bana bir soru sorarsa 'bilmiyorum' diyecegim,uzatmayacagim diye. Bugun trde bir yerde ev tutmakla ilgili soru sorunca yine yardirdim, emlak mitula nokta koma kadar adı duyulmamis emlak sitelerini bile attım adama 😂😂
Ah ben...

O is olacak..Belki surekli olmayacak ama belirli bir donem yasanacak..
Aksi halde neredeyse 60 satira yakin dolu dolu yazmazdin.60 satir diyorum bak.
Hatta ben bu yazini bir noterden uzerime tescil edip,masraflarini karsilayip bir yayin evine bastirsam,verdigimden fazlasini kazanirim gibime geliyor.Türk edebiyatina da bir ask romani daha kazandirmis oluruz hem.
Bu telas neden onu cozemiyorum.Birak olsun derim.Olmuyorsa da ilk degil zaten,sonda olmayabilir.Devam etmek gerek.
Saymiii ben elalemin derdine bile otuz satır yazıyorum, bırak da kendi derdime atmış satır Yaziim 😂
işte ben her şeyi oluruna birakiyorum, olursa olur olmazsa yine deniyoruz 🙈 sonra yine deniyoruz... yürütemiyoruz sonra bir daha deniyoruz...böyle böyle , baktım yine deneyeceğim bir KKya yazayım dedim . Belki aklımi başıma getirirler En Büyük KK

İstediğin tam olarak ne? Sevgili olmak mı? Birlikte yaşamak mı? Evlilik mi? Nereye taşımak istiyorsun?

Niye kız
Ben ki 'Dün yine seni andım, gözlerim doldu
O tatlı günlerimiz bir anı oldu
Ayrılık geldi başa, katlanmak gerek' şarkısında duygulanan bir yengeç kadınıyım (arkadaşım eşek) , tabii ki severus'a efkarlandim .
En son karar almıştım, bana bir soru sorarsa 'bilmiyorum' diyecegim,uzatmayacagim diye. Bugun trde bir yerde ev tutmakla ilgili soru sorunca yine yardirdim, emlak mitula nokta koma kadar adı duyulmamis emlak sitelerini bile attım adama 😂😂
Ah ben...
Ah şu sen kendini nerelere koysannn 😬
Kıaz hayırlı olsun alırsın sen bu herifi. Sonra benim gibi çift terapisti arar durursun :KK70: bizim terapistin dediğine göre çocukken güvenli bağlanma yaşayamadığı için benimki böyleymiş. Valla şimdiki aklım olsa psikologa götürmeden almazdım hdhshd

İstediğin tam olarak ne? Sevgili olmak mı? Birlikte yaşamak mı? Evlilik mi? Nereye taşımak istiyorsun?
Daha bana uyan,bana iyi gelen bir erkekle mutlu bir beraberlik yaşamak, onu da sadece biri hatirlatsa 'yaaa evet vardı bir Rus. Bilmem, napıyor acaba? İyidir insallah' diye anmak istiyorum.
Gerçekten isteğim şey bu. Normalde ilişkilerim bitince girdiğim hal de (içimden gelerek) hep bu olmuştur. Ama işte,o moda giremiyorum.

Bir de (itiraf zamanı) genleri devam ettirme arzusu mu bilmiyorum, çoluk çocuk fikrine yakın biri değilim ama böyle babası kılıklı, küçük domates suratli mavi gözlü bebelerim olsun isterim, ne yalan söyleyeyim 😂😂

X