Kürkçü Dükkanımdan Kopamiyorum

Burcunu sormustum yazmissin meğerse

Yala gitsin kız. Ne olacak? İyi-kötü deneyimlerini alır sırtına gidersin. Akıllısın sen, iliski içinde de olsa saçma salak hareket etmezsin
Yaşa yazacaktım yanlış yazmışım bildirim gelince gördüm ama seçenekler dahiline alınabilirSJDJFJFKSMSNXBCB

Klişe olacak ama zıt kutuplar her zaman birbirini çeker sizde pek boş değilsiniz adama karşı onunlayken iyi hissediyorsanız koy verin gitsin

Yaa çok güzel yazmışsınız gece gece gülümsedim bolca :) Aynı yaştayız ve bence deneme deseler de deneyeceksin 37. Defa, karşı koyamayacaksın kendimden biliyorum, insanın aklında kalıyor yoksa:) Yaşa gitsin ya yoksa içinde kalır, en azından denedim dersin yine :)

Aynı ülkeye gelince birbirinize bir şans daha verin demeden önce, önceki ayrılıklarınızın birbirinizden uzaklaşmalarınızın başlıca sebepleri neydi diye sormak istiyorum
Valla rutin hayatıma devam ediyorum, hiç sıkıntı olmuyor :) tek sorun bir süre sonra tekrar başlamak. Bluetooth gibi uzaklaşınca biraz azalıyor çekim
İki soruya birden cevap vereyim,mesela geçen yillarda benim şehrime tasindi. Ona ev bulacağım diye saclarim beyazladi.
Bana göre 'ev mi? İnternet var mı? İyi sağolun tuttuk'. Ama adam detaycı. Hem bütçesine uyan,yabancı diye kazıklanmayacagi,hem birkaç aylık, hem merkezi, hem esyali hem güzel ev bulmak çok zordu, haftalarca iş çıkışı ne idugu belirsiz emlakcilarla,günübirlik ev kiralayan tekinsiz adamlarla buluştum ,onca uğraştım,bulduklarımi beğenmedigi-çabami takdir etmediği gibi daha erken aramaya başlamadım diye beni pisman etti. En son zar zor bi ev bulduk, wifi alıp internet hızını kontrol etti, defalarca sifonu çekti, sıcak suyu ocağı açtı, kombiyi yakıp kaloriferleri kontrol etti, duvarlara vurup durdu arkası boş mu diye zaten zar zor ev bulmuşum yalvar yakar kısa süreli kiralamaya ikna etmisim, ekmlakci bile bana 'senin hatrin olmasa ben buna ev vermezdim' dedi . Böyle detayci birisi.
Beni strese sokuyor.
İşte o gelişinde gayet güzel zaman geçirdik, yavaş yavaş daha uyumlu olduk. Derken tam uyum yakaladık adamin gitme zamanı geldi. O Döndükten sonra iki ayrı ülkede bir şeyi yürütmek coook zor. Hele bir sonraki buluşma tarihi daha coook uzaksa.
Bana göre şöyle oldu; döndükten sonra konuşmayı kestik. O hafta ben tatile ciktim . Tatilde de sağıma baktım okey tavla oynayan insanlar,soluma baktım mangal nargile yakan insanlar. Hepsi de bu çocuğun bayıldığı şeyler. Keşke erken gitmeseydi de o da olsaydı diye düşündüm, gece bir şeyler içtim sahilde, hislendim tuttum adama 'keske sen de olsaydın, seni çok ozledim' yazdım, tutmuş bana cevap olarak 'don't miss me please' yazmış.
Aramızda bir espri vardı, ne zaman beni deli etse (beni kizdirmaya bayilir) "dur dur sakin ol, gitmeme 15 gün kaldı,sonra sağa sola bakarsin" derdi. Ben de cevabina bozulup "sağa sola bakmaya mi baslamaliyim?" Yazdım, 'sen bilirsin' dedi
Sonra kendime dedim ki ; "şu an harika bir şehirde , upuzun bir kumsaldasin,cadirinlasin. Gerçekten sana 'beni ozleme' diyen adam için ağlıyor musun?"
O an karar verdim, adamı her yerden engelledim . Şans bu ya, ertesi gün de çok tatli bir sokak gitarcisiyla tanıştım gün doğumunu izledik, beraber takıldık, köprüde sokak müziği yaptik falan, harika bir tatil geçirdim. Döndüm, yine gayet mutluydum,hayatıma devam etmeye çalışıyordum. Birkaç ay sonra özlemeye başladım, beraber hamak kurdugumuz ağaca falan gider, onu anar, mutsuz olurdum. Tam yazsam mi falan derken bir yerden ulaştı bana. Ben de sazan gibi atladim, yeniden konuşmaya başladık.
Bu benim pencerem. Olay ona göre şöyle gelişmiş; biz harika bir zaman gecirmisiz, o döndükten sonra her gün konuşmaya devam etmisiz (komik videolar atması konuşmak ona göre) , sonra ben tatile çıkıp onsuz olduğum için mutsuz olduğunu söylemişim , o da lütfen beni özleme(tatilin tadını çıkar) demiş. Sonra ben birden başkalarına bakmak icin izin isteyip onu her yerden engellemişim (yersen, o bunu iddia ediyor). Kırılmasına Ragmen yine de bana ulaşmaya çalışmış.
İşte iki farklı bakış açısı. Onun kafa yapısını anlamakta zorlanıyorum. Genelde ayrılıklarımiz o döndükten sonra benim ondan, yaptıklarından veya yapmadıklarından rahatsız olup konuşmayı kesmemden kaynaklanıyor...
Barışmalarimiz da onun tekrar yazmasi ,benim hemen atlamam, bir süre arkadas olarak konuşup sonra onun bilet almasıyla devam ediyor.
Böyle bir döngü...
Uzun oldu,üzgünüm:)))

Eninde sonunda dönüp dolaşıp geldiğin yine o adam. Kendin demişsin zaten kürkçü dükkanı diye e madem öyle Türkiye'ye yerleşmişken deneyin bi ilişkş yürütmeyi ne olacak ki? Ha 4.5 yıl ha 5
Hem ben çiftlerin zamanla birbirine benzediğine inanıyorum. Uzaktan değilde yanyana bir ilişki içinde olursanız zamanla bu çok farklıyız dediğin şeyler ortadan bile kalkabilir belki.
En olmadı denedim gördüm olmuyor diyip bu sefer tamamen kafandan atmanı sağlamış olursun bencee

Evet, aslında tam üzüntüyü hissedemedim çünkü bir mesaj atsam iletişime geçeceğimizi hep biliyordum. O da aynı şekilde düşünüyor olabilir. Belki ikimiz de birbirimizin yedek listesinde ilk siradayizdir
Zaten hiç sağlıklı bir ilişkimiz yok. Artık eşim dostum dinlemek istemiyor 'yine mi o' diye , bu yaz geldiginde storilerde paylasamadim bile resmini, gören kınamasın diye

Ayni durumdayiz ben 98. Turu deniyorum mesela

Bence mevzu tamamen feronom

Ha 5 yıl ha 8 yıl işin ucu oraya da gidebilir

Şimdi anladım tamamsen bu adama kör kütük kara sevda olmasa da aşıksın bence ona bir tamam diyelim, aranızdaki sorun uzaklık, dil problemi, (her ne kadar gezgin kültür tanıyan biri olsan da) yaşayışla edindiğimiz kültür farkı.

Geldiğinde bir şans verebilirsiniz birbirinize, bu sefer mesafeler az, vakit daha uzun olacak. Bakalım sonu neye varır

Bir şans ver diyenlerden olmaya geldim

Bir de “aşka” aşık olabilir misin? Yani hep o kelebek durumu seni cezbediyor ve flörte devam ediyor olabilir misin?

Yok ya bi yerden sonra artık ya tamam diyip bitirip ya da devam diyip olayı evliliğe bağlayarak öyle ya da böyle nihayete erdirirsiniz bence
Tövbe bismillah, ben onunla evlenirsem tam KK'da 'eeee adamın ne olduğu belliymis,ne poh yemeye evlendin' sorularinin sorulduğu biri olurum
Ona da dedim, 'düşünemiyorum bile senden çocuğum olduğunu'.
Her gün 'folik asidini içtin mi?? Yengenc yengenc yengenc hiç dikkat etmiyorsun' diye beni gerer , sinir eder
(Ama coook tatlı bir çocuğumuz olur kesin )

Size bir fikrim ya da tavsiyem yok ama okurken benim de bağırsaklarım hareketlendi

Ama yazdıklarına göre adamın öyle kötü bi tarafı yok ki aslında,yapılarınız farklı sadece. Onuda ben biraz uzaktan ilişki yaşamanıza bağladım. Yanyana olsanız alışacaksınız belki.

Çok kotu bir durum .Sen hayatıba devam edıomusun yıne ben her defasında aşk acısı cekıodun .Evlendı de kurtuldum .Yapabılıomusun yap bence def et

Çok kotu bir durum .Sen hayatıba devam edıomusun yıne ben her defasında aşk acısı cekıodun .Evlendı de kurtuldum .Yapabılıomusun yap bence def et
Ya azmim var, hiç yazmadan çok uzun zaman geçirebiliyorum (en uzun 7 ay) ,hayatıma birileri giriyor çıkıyor, kendi yoluma bakiyorum... Ama sonra bir adım atıyor, kayıtsız kalamiyorum
Evlense, hayatına biri girip beni yemlemese ben de kurtulurum ama bana bir adım gelene ben depar atiyotum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…