Kürkçü Dükkanımdan Kopamiyorum

benim internetten bulduklarım bir elin beş parmağını geçmez o da pandemi sağolsun, sosyalleşmeyi azalttım sonra biraz içime kapandım. öncesinde iş yerinden, ortak arkadaşlardan, hobi çevrelerinden falan birileriyle tanışıp bolca sohbet ettikçe anlama fırsatım oldu.

Astrolog arkadaşınız kim ay allah aşkına söyleyin ahajskd

Balonyanak ismi reklam gibi olmasın ama iyi eğitimler almış birisi. Doğum haritası okuma, sinastri ilişki uyumu, horarry tek soru astrolojisi falan konusunda hizmetleri var dm atabilirsiniz
Teşekkür ederim. Bu arada sayfaları tek tek okumaya çalışıyorum çünkü benim de buna benzer bir hikayem var kopsak da kopamıyoruz bizim de nerdeyse 3,5-4 sene oldu. Normalde ben pek buluşma taraftarı değilken geçenlerde buluştuk.Deliyim demişsiniz ama sizinki tatlı delilik sjskddkdk ben harbiden delirdim bi ara deli deli şeyler söyledim bizimki şu an uçurumdan aşağı hızla yuvarlandı inş sizinki öyle olmaz ama kim nerde desin zaten türkiyeye geldiği zaman deneyeceksiniz benim yaptığımı yapmayın akışına bırakın ajskdkd

Bi tek ben mi merak ettim

O zaman her yersen engelleyip yolunuza bakın:) Size yaşattığı en kötü şeyleri anımsayın yardımcı olur belki:)

Bence görüş önünüzde bir yıl olacak, bu bir yılda iyi kötü bir sonuca ulaşacaksınız, bu kadar yıl dönüp dolaşıp ona gelmişsin o da sana, bitmeyen şeyler insanın aklından hiç çıkmıyor, sonu kötü olacak da olsa içinden ne geliyorsa yaşa, ruslarla çalıştım rusça konuşulan ülkelerde yaşadım, özellikle erkekleri biraz farklı bizden, ama yaşanmamışlık insana bir ömür acı veriyor, başkasıyla ne kadar mutlu olsan da aklının bir köşesinde hep acaba mı kalıyor

Bence sürekli yarım kalmış tamamen yasasaniz dogrusuyla yanlışlıyla bu kadar etkilemez sizi bence bu kadar hisse risk almak gerekir bir kere gerçekten deneyin en azından olmazsa denedik olmadı dersiniz :)

Hmm. Büyü mü yapildi acaba size? :)
Ilk “zit kutuplar birbirini ceker” diye dusunerek okurken, sonradan yazdiklarinizla adamdan ben sogudum :). Her turlu kusuru fark etmesi yetmiyormus gibi bir de yorum yapmasi, o da yetmezmis gibi “kusurlarinizi” yok etmeye calismasi (tum beyaz saclarinizi tek tek cekmesi gibi) onun yaninda pek rahat edemeyeceginizi dusundurdu bana. Gogsunuze killi muamelesi yapmasi, bunu hic sizin duygularinizi onemsemeden sak diye soylemesi vs, cok kirar bu adam sizi ilerde.

Kendiniz de farkindasiniz zaten yanlis kisi oldugunun. Ben henuz biktiracak kadar vakit geciremediginiz icin bu huylarindan nefret etmek yerine, hala sizi heycanlandirdigini dusunuyorum. Burdan bakildiginda kaba, patavatsiz, ve hareketlerine dikkat etmeyen biri gibi duruyor.

Bunlar olmasa, zadece planli, programli, her aktivitesini ozenle secen biri olsa katlanilir. Ama belli ki o bu konularda bile mukemmelliyetci oldugunu iddia ederken, herseyi tembel bir sekilde size yaptirmanin derdinde. Exel i o olusturabilir ama doldurmayi neden size birakiyor? Siz de arastiracaksiniz sonucta. Kendisi de arastirabilir gayette. Simarik hareketler bunlar. Herseyi sizden beklemesi, iyi olmayinca da bozulmasi bana cok itici geldi acikcasi

Dur zamana bırak bence.
Şimdiden kendini sinirlama

Adam kendini best ex olarak konumlandırmış ama siz bence öyle görmüyorsunuz.
Size cevabı bence 1 sene daha kaybetmemeniz için kilit bir kelime olmuş.
Farklı düşünseydi kendini best ex olarak tanımlamaz,farkli bir cümle kurardi ama ben senden kopmak istemem,deneyebiliriz vs diye.
Üzgünüm ama hislerinizin ve beklentilerinizin farklı olduğunu düşündüm okurken. Bu sebeple bence kesip atmalısınız inceldiği yerden.
Sürümcemeli bir durum sizi uzer sadece. Her seferinde aynı şeyi yaşamak en başa dönmek yorucu.
Tabi ben yaşım itibariyle daha realist yaklaşıyor olabilirim ama evlenmeden önce buna benzer bir ilişkiyi ,en sonunda yeter hayatıma devam edicem onsuz diyerek kesip atmıstim. Bir kez bile pişman olmadım. Denenmişi denemek pek birşeyi değistirmez bu kadar uzun süreli ilişkilerde. Ilk ayrılık olsa belki değerimi anladı/değerini anladım durumu olur ama sizin durum daha farklı bence.
Siz bilirsiniz ama bence hayatınizda biri varsa görüşmeyi kesin bu adamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…