Haber vermeyi seviyorum ya, çünkü biriyle ilişki icindeyken herhangi başka biriyle flortte kalmayi sevmiyorum,vicdanen rahat hissetmiyorum
Aslında bu çocuğa 'haberin olsun' demekten ziyade çiçeği burnunda ilişkimi eski sevgili zirvaliklariyla b.k etmek istemeyisimden .
Mesela bir buçuk sene önce inanılmaz tatli,kimyamizin uyduğu (yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yeni traslanmis Yunan heykeli
) biriyle tanışmistım, piknik yaptık ,saatlerce konuştuk. Dedim tamam,bu heykelle olur. Ama o dönem de rus bir iş için TRye gelme planlarındaydi. Ben de heykelle bir şeye başlamadan önce benim çocuğa şöyle bir mesaj atmıştım;
Eki Görüntüle 3028190 "Sana önemli bir şey söylemeliyim.Çok tatlı biriyle tanıştım ve eski sevgili sacmaliklariyla b.k etmek istemiyorum. Bu yüzden senle konusmayi bırakmak istiyorum, Türkiye tatilinle ilgili önemli bir sorun olursa tabii ki seve seve yardım ederim ama onun dışında sohbet etmek istemiyorum, eminim beni anliyosundur, eminim ikimiz için de en iyisi bu olur,kendine iyi bak, ve dogumgunun şimdiden kutlu olsun,birkaç hafta önce mektup atmıştım, ayın 15inde ulaşmış olur"
O da cevap olarak 'guzel hediye' demişti
Bu tarz mesajlar.. bu mesajdan sonra mesela öyle ara ara yokladı, bir sohbetimiz olmadı.
heykelle de birkaç ay çıktık sadece, tahmin ettiğim kadar harika biri değilmiş, yaptıklarıyla beni üzmeye başlayınca bıraktım.. Derken bir gün bir baktım benim Rus iş yerimin önüne gelmiş
Üstelik benim iş adresimi de bilmezdi, bölge olarak biliyordu,bir de hep fotoğraf attığım penceremden görünen bir camii vardı. Camiiyi bulmuş falan, fotoğraftaki açıdan binami anlayıp foto atmış:)
Tabii ben kayıtsız kalamadim
tam unuttum derken bir görüşte yine sardım adama...
(çok tatli, onla ilişkimizi yansıtan bir kavuşma anı videom var, habersiz çekim
tanıdık bildik üyelerle paylasabilirim)
Öyle yani:)))