Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sabah herzamanki gibi bir dilim tam bugday yulafli 1 yumurta 1 domates ve uzerine azcik kasar rendeledim ve 2 adet lahmacun yedimki kalori olarak pek fazla degil az yedigim icin etkiliycegini sanmiyorum ve 1 saat disarida yurudum bugunumde boyle gecti kizlar sabah mutlaka su icin ve bir adet kayisi yiyin acayip ise yariyor durmak yok
tabiiki. kilonuzu bildirmeniz yeterliSelamlar bende size katılmak istiyorum benide listeye alırmısınız ?
Ben de varim ben de en kilolunuz olarak 110 kiloyum
bugün ;
sabah haşlanmış yumurta , zeytin , peyir , küçük bir dilim börek yedim çayla.
ara : buzlu soğuk kahve
öğle : 1 kase çorba
akşama da yoğurt falan yemeyi düşünüyorum.
kızlar pazartesiye az kaldı çok merak ediyorum herkes kaç kilo verdii
bu sabah 1 haşlanmış yumurta, az kızartma ve 2 bardak çay ile geçti. Şimdi öğle için meyveli yoğurt hazırlayacağım. Akşam ne olacak belli değil henüz
hoşgeldiniz kızlar..
bu sabah az biber kızartmasıyla iki dilim kepek ekmeği yedim. yürüyüşede çıkıldı. akşama dışarıda yicez bakalım
ben önce anti aging,sonra sağlıklı beslenme ve diyet başladı tabii iki yaz kış geçirdim kızartmasız.bu üçüncü yaz bir iki defa tadımlık yemişimdir.sizinkilerde tadímlık olsun isterim,hedefe daha yakın olmak için.bu sabah 1 haşlanmış yumurta, az kızartma ve 2 bardak çay ile geçti. Şimdi öğle için meyveli yoğurt hazırlayacağım. Akşam ne olacak belli değil henüz
ben önce anti aging,sonra sağlıklı beslenme ve diyet başladı tabii iki yaz kış geçirdim kızartmasız.bu üçüncü yaz bir iki defa tadımlık yemişimdir.sizinkilerde tadímlık olsun isterim,hedefe daha yakın olmak için.