Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 61.600 çıktımm maalesef vermemişim regli haftası olduğu için heralde
Arkadaslar kac kisi bildirim yapti kim kac kilo verdi liste degisti mi
Merhaba şifremi unuttuğum için siteye giriş yapamadım.ancak girebildim. Hala 65kiloyum gram eksilmedi vermek istedikçe alıyorum sanki amaa spor salonuna yazıldım dün :) umuyorum ki faydası olacak. Listeye eklediğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra her pazartesi ben de bildirim yapacağım söz :)hoşgeldiniiiiizzz :)
diğer insanları boşverin. kendinize güvenin.
Ve hepbirlikte başaracağız inşallaah
incecik olup kocanızın gözünde kat kat güzelleşeceğinizi düşünün. siz çatır çatır kıskanacak
böylemHAYAL edin .. :) Motive olacaksınız ..
listeye kaydediyorum sizi de.
sık sık buraya bildirim yapın. ne yiyor ne içiyorsunuz.. spor olarak ne yapıyorsunuz vs.
tartı günlerimiz Pazartesidir :)
merhaba hosgeldin ... bende mayistan beri 9 kilo verdim ama 10 15 arasi bi kilo vermek istiyorum.sen nasil verdin ogrenebilirmiyimBende aranıza katilabilirmiyim 19 kilo verdim vermem gereken 10 kilom var ama artık eskisi gibi motive olamıyorum
benimde durdu gibi 82 den bi turlu tartida 81.9 bile goremedim . bakalim kurbana kadar bi 72 olsam super olcakkızlar bayadır giremedim kusra bakmayın.. çünkü diyet miyet kalmadı bende. baya bi saldımm
tekrardan başlamak istoyırum ama bi türlü başlayamadım.. sizde durumlar nasıll