Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toparlanamadim yaaa borekle corekle diyet mi olur allah askina
Sebzenin en booll ayları sebze yemekleri yapın. Börek çörek kışın için ..yapın fırında sebzeli tavuk,tava,patlıcan kebap,menemen bol sebze ve protein almış olursunuzSanırım çoğunluk aynı durumda. Bir an önce diyet psikolojisine gireriz inşallah
Bugunki menum
Sabah klasik kahvalti 2 organik tam bugday ekmegi sekersiz cay
Ara 1 bardak nescafe
Ogle 1 tavuk doner ekmek 1 bardak ayram malesef
Ara 1 bardak nescafe uzum
Aksam cay 2 kucuk dilim borek
2 litre Su
Toparlanamadim yaaa borekle corekle diyet mi olur allah askina
Sanırım çoğunluk aynı durumda. Bir an önce diyet psikolojisine gireriz inşallah
bu aradaa sabah 65.8 gördümmm
konuyu açalı bir hafta oldu benim için. 67.7 ile başlamıştım. nerdeyse 2 kilo vermişim bu hafta :)
Bende haftaya bir düğüne gidicem bakalim ins bende oralarda alıp gelmem hedefim bu yöndeSanırım şok diyeti kendim yapıcam.
kesin yapmalıyım çünkü 2 hafta sonra düğün var ..
düğüne kadar 64 olurum kesin. yani inşallaaah
iyisin iyi :)Bugun iyi gitmisim demiiii
Süpeeerrrrsabah : çok az yumurta bir parça peynir 1 dilim ekmek şekerli çay.
şimdi de : ıce tea ve küçük dilim börek yiyorum. ( kızlara kızdım kendim yiyom yalnız )
bu aradaa sabah 65.8 gördümmm
konuyu açalı bir hafta oldu benim için. 67.7 ile başlamıştım. nerdeyse 2 kilo vermişim bu hafta :)
Merhaba,aranıza beni de alır mısınız? Kilom 65 boyum 158 sekiz aylık evliyim. İlk başlarda eşim birşey demiyordu ders çalış kilo verirsin o kadar önemli değil diyordu. (kpssye hazırlanıyordum) evlendiğimden bu yana 8kilo aldım. Artık eşim alay eder oldu.yok o kollar bende olacak ne biçim kas yaparım, yol bacakların ronaldo gibi yok göbeğimizi tokuşturalım. Şaka yaptığını sanıyor ama çok zoruma gidiyor bayramda akrabaları ziyarete gittik akrabası eşin bayaaa iyi bakmış sana dedi herkesin içinde. Kayınbabam aynaya bakmıyor musun kızım sen vs dedi... 65cok üç bir kilo değil biliyorum ama vücudum çok gevşek kollarım ve bacaklarım kalın. 75 80gibi görünüyorum lütfen bana yardım edin.özgüvenimi geri istiyorum