- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz ben evde tartı olunca hergün tartılıyorum hiç sabredemiyorum ya bi sabredebilsem
merhaba canım evet 13 gün ama istersen 6 günlükte uygulayabilirsin tam bi protein diyeti... zaten diyetler genel başlıkta protein yüklü olurlar... bana uygun çünki bende etçilim ve çok tutuyo özellikle tavuk ve yumurtaHoşgeldin canım ne kadardır devam ediyosun isveç diyetine ben yanılmıyosam 2 haftalık bir diyet diye biliyorum
1 haftadır yapıyorum regl oldugumdan sadece 3 kg gittiNe sekilde yapiyorsunuz ne zamandir bilgi verir misiniz hosgeldiniz
merhaba hoşbuldum... 12 mayısda başladığımdA 6 KİLO VERDİM..ama daaha sonra ekmege dikkat ettim hep malum bayramda beyaz ekmek bol yemek derken 1.5 kg almıştım şimdi 1 haftada 3 kg verdim.. ama az olmasının sebebi regl devam ediyo.... bi yandanda yediklerimi kalori hesabı ilede kontrol edip amacım uzatmak... biraz karatay gibi oldu ekmek seker un pilav yok yani 70 lere düşerim inşallahhoşgeldiin :)
daha önce kaç kilo verdiniz isveç diyetiyle ?
Bende herseferinde öyle diyorum ama şimdiye kadar hep merakıma yenildimBen de tartım bozulmadan önce sürekli tartılıyordum ama sık tartılmak iyi değilmiş. Bu sefer kararlıyım pazartesiden pazartesiye tartılacağım sadece.
Bende herseferinde öyle diyorum ama şimdiye kadar hep merakıma yenildim
merhaba kızlar bende dahil olmak istiyorum. Boyum 1.66, kilom 64 (tartım bozuk olduğu için bayramın 1. günü olan değeri yazdım en kısa zamanda güncel kilomu belirteceğim). hedefim 54 kilo.
bende katılmak istiyorum kızlar kilom 75 boy 162 hedefim 60
Miyav_su sizi burdada buldum hahahahaha katiliyomusunuz kizlarrrrBende 10 kilo vermek isterim kurbana kadar
Anam yine mi buldun beni senden kurtulmak yok muMiyav_su sizi burdada buldum hahahahaha katiliyomusunuz kizlarrrr
sus kizzzAnam yine mi buldun beni senden kurtulmak yok mu
gorende gruplar bizi zayitlaticak sancak ne kadar cokk grupokdr eksiCok sekersiniz yaaa sobelendik Miyav_su kuzummm
Her grupta şanımızla biz gözüküyoruz havamiz yetersus kizzz
gorende gruplar bizi zayitlaticak sancak ne kadar cokk grupokdr eksi
Her grupta şanımızla biz gözüküyoruz havamiz yeter