- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
bu topik tam senlik bi topik oldu kuzum
Aynen öyleee canımmm benimmmm :))) Ama arkadaşlar derdi de pek önemsemezdim..Pozitif çıkınca değer yükselecekmi merakı,sonra kese görünecek mi,kalp atışı derken doğana kadar stres devam edecek sanırım :))) Bu saatten sonra Allah hayırlısını versin canımcım Allah herkesin gönlüne göre versin...
darısı basımıza aminnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm bişiy sorcam sız ne zaman dan berı ıstıyodun korunmayalı nekadar oldu cnm
Canım bu dördüncü denememizdi..Ama kötü zamanlar geçirmedim değil..Evlenir evlenmez doktorla tanıştım rahmimde miyomlarım varmış..Gebe kalırsan düşük olur ki gebe de kalamayabilirsin,ameliyat olursan yapışıklık tüplerin tıkanması riski var yine gebe kalamayabilirsin dendi..Çok üzülmüştüm o ara çocuk fikri hiç aklımda olmamasına rağmen...Sonra Allah razı olsun çok iyi bir doktor buldum ve onun verdiği güven duygusuyla ameliyat oldum..Üç ay sonra doktor korunmayı bırakın artık çocuk yapmanız lazım dedi..Yine düşünmüyorduk ama korktuk sonradan olmazsa diye başladık çalışmalara ilk 3 seferde olmadı..En son geçen pazartesi doktorda kontrolüm vardı doktor gebelik sürecini hızlandıralım diye eşimden spermiyografi istedi yaptırdık ve sonuç şokkkk...%2 morfoloji bozukluğu var dedi..Yani 100 spermden sadece 2si sağlıklıymış.Doğal olmazsa 6 ay sonra aşılama deneriz dedi..Eşimde bende yıkıldık..Bu arada adetime 2 gün vardı doktor bir ilaç vermişti ama içmedim ne olur ne olmaz 2 gün daha bekliim öyle içerim dedim..İyikide içmemişim..Eşimin spermlerine üzülmemizin üzerinden daha bir hafta bile geçmeden hamile olduğumu öğrenmiş olduk..Sonuç olarak çok mutluyuzz..Allah sana da nasip etsin sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim canım..
anladım cnm cok gecmiş olsun valla rabbim işte ne zamn verecegını biliyo hayırlı olsun kuzum valla cok sevindim
Canım bu arada bu ay incir kürü yaptım ve ovulasyon testi kullandım ovulasyonda çizgi koyulaşınca incir ve havucu karıştırıp uyguladım kürü 2 gün daha içtim ve sonra tamamen bıraktım.Bunlarında faydası olmuş olabilir denemekte fayda var.Sen ne zamandır istiyosun bebiş??
Canım bu arada bu ay incir kürü yaptım ve ovulasyon testi kullandım ovulasyonda çizgi koyulaşınca incir ve havucu karıştırıp uyguladım kürü 2 gün daha içtim ve sonra tamamen bıraktım.Bunlarında faydası olmuş olabilir denemekte fayda var.Sen ne zamandır istiyosun bebiş??
Merhaba canim tebrik ederim Allahim tamamina erdirsin ben de incir havuc yapmistim ve hamileyim pzts doktoro gidicez insallah hersey yolundadir
incir havuc u nasıl hazırlıyosunuz anlatırmısınız yanı havucu ıncırı rendeleyip karıstırılıyomu nasıl oluyo?nezaman ıcmemiz gerekiyo?kac gun ıcmemeiz gerekiyo?butun detayları zahmet olmazsa rıca ediyorum :44:
canlarım maalesef ben de adet oldum hem de beklenenden bi gün önce...bayrama bebişsiz girenlerden olacağım...kendi açtığım topik bana uymuyor artık
benim eşimin kalıtsal bir rahatsızlığı var belki duymuşsunuzdur, akdeniz ateşi...sürekli kullandığı ilaçta sperm hareketliliği ve sayısında azalma yapabilir diyor, kmbilir belki buyüzden olmuyor Allahualem...
Gerçi bu ay da çook yoğun çalışmamıştık..onu bırakın da şimdi yumurtlama zamanım bayrama denk geliyor ve kayınvalidemler bizde misafirler bayramda da sanırım bizde olacaklar bi de eltiler de gelirse..... anlayacağınız benim işler yaşşş
Canim 8-10 adet inciri yarim litre su ile kisik ateste 15 dk kaynat ayri bir kapta 3 havucu yine yarim litreye yakin su ile 20 dk kaynat zamanlama onemli dk tutman gerek cok kaynamayacak su icme suyu olacak tencerelerin kapagi kapali olmali bir de kaynama islemleri bitince biraz dinlerdir sonra suz ve bu iki karisimi karistir her sabah ac karnina ic adetin 3. gunu basladim ben 21 gun yapip 7 gun ara veriyosun
Ben cok sayilara takilmadim yani incir bazen az bazen coktu bazen dinlendirmeden karitirdim birde bazen fazla yapip yarisini bi gun diger yarisini buzdolabinda saklayarak ertesi gun ictim sivi miktari incirden az cikiyo yani her sabah ictigim karisim toplamda yarim su bardagidir bu arada hasladigin inciri yemedim ayrica kuru incir yedim aksamlari bi iki tane ve ben tek bi sefer 21 gun yaptim kuru iki sefer yapmakta fayda varmis yani 21+7gun ara+21seklinde bu arada bu sadece Rabbimin vesilesi nasip edecek olan O incir KURAN da adina yemin edilen bi meyve dua ile yapmakta fayda var cok yazdim sormak istedigin bisiy olursa yine seve seve yazarim
canlarım maalesef ben de adet oldum hem de beklenenden bi gün önce...bayrama bebişsiz girenlerden olacağım...kendi açtığım topik bana uymuyor artık
benim eşimin kalıtsal bir rahatsızlığı var belki duymuşsunuzdur, akdeniz ateşi...sürekli kullandığı ilaçta sperm hareketliliği ve sayısında azalma yapabilir diyor, kmbilir belki buyüzden olmuyor Allahualem...
Gerçi bu ay da çook yoğun çalışmamıştık..onu bırakın da şimdi yumurtlama zamanım bayrama denk geliyor ve kayınvalidemler bizde misafirler bayramda da sanırım bizde olacaklar bi de eltiler de gelirse..... anlayacağınız benim işler yaşşş
Canim 8-10 adet inciri yarim litre su ile kisik ateste 15 dk kaynat ayri bir kapta 3 havucu yine yarim litreye yakin su ile 20 dk kaynat zamanlama onemli dk tutman gerek cok kaynamayacak su icme suyu olacak tencerelerin kapagi kapali olmali bir de kaynama islemleri bitince biraz dinlerdir sonra suz ve bu iki karisimi karistir her sabah ac karnina ic adetin 3. gunu basladim ben 21 gun yapip 7 gun ara veriyosun
Ben cok sayilara takilmadim yani incir bazen az bazen coktu bazen dinlendirmeden karitirdim birde bazen fazla yapip yarisini bi gun diger yarisini buzdolabinda saklayarak ertesi gun ictim sivi miktari incirden az cikiyo yani her sabah ictigim karisim toplamda yarim su bardagidir bu arada hasladigin inciri yemedim ayrica kuru incir yedim aksamlari bi iki tane ve ben tek bi sefer 21 gun yaptim kuru iki sefer yapmakta fayda varmis yani 21+7gun ara+21seklinde bu arada bu sadece Rabbimin vesilesi nasip edecek olan O incir KURAN da adina yemin edilen bi meyve dua ile yapmakta fayda var cok yazdim sormak istedigin bisiy olursa yine seve seve yazarim
hergün 8-10 incir mi?suları içiliyor herhalde sadece
Hayırlısıyla Rabbim bizlere de nasip edecektir. Üzülmek yok. Benim eşimin de morfoloji %3 çıktı . Rabbim OL dedikten sonra hiçbir engel yoktur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?