- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
canımcımm adete 3 gün kala gece yaptım test negatifti sabah uyandım son derece silik bi çizgi vardı :44:
10 dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayınız yazıyor benim aldığım testlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcımm adete 3 gün kala gece yaptım test negatifti sabah uyandım son derece silik bi çizgi vardı :44:
tebrik ederim bayram şekerin gelmiş :)sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim :)Kızlarr ellerim titriyor bugün adetimin 3. günü ve olmadım eve gelirken umutsuz bir şekilde test aldım..geldikten sonra testi yaptım ve bariz ikinci çizgi...şok oldum yarım saat kesintisiz ağladım..İnşallah doğrudur test..Şuan yazamıyorum hala ellerim titriyor kızlar kan testi pazartesiye kaldı inşallah hamileyimdir nolur dua edin...
kısss özledim seniii ((selam kızlar .epeydır yoktum bende de bu ay bebıs yok. bazı sorunlardan dolayı gıremıyorum hepinizi cok özledim ( en kısa zamnda gelcem
:)tebrikler.seninde gelmiş bayram şekerim.güzel bi hamilelik geçir inşallah :)Huuu kimse yokmu hamileyim cok sukur cok mutluyum pazartesi doktora gidicem Allahim isteyen herkese nasip etsin
yaptım canım gece gece...negatifti fakat sabaha silik çizgi vardı bayağı silikti ama vardı..bu nedir şimdi bilemedim..
Kizlar acilde hcg yapiyorlar mı? Özel poliklinik ve ozel hastane yok burda şaka gibi pazartesiyi beklim dedim ama bekleyemiyorummm..
yapıyolar cnm koş koşş:))
Ayyy ciddimisin iş çıkışı gidiyorum ne zaman cikar hemen alirmiyim sonucu :)))
1 saate vermişlerdi bana tatlım.hayırlı haberlerle gel cnm ::)
Canım inşallah hamişsindir.yarın sabah tekrarla testi yine silik çizgi görürsen pazartesi kanda baktırırsın bugün kendime sevindim bide sana sevinelim yaz mutlaka yarınki sonucu :)))))
Hadi Bakalım Bendimahiş, topik sahibemiz hamiş olsun da bizi de peşinden sürüklesin inşallah
Sağol canım benim işteyim şu an.zaman geçmiyor çıkar çıkmaz hastaneye kosucam aksam veririm haberleri :))))
ne yaptın cnm gıttınmı sen hastaneye
Evet sonucu bekliyorum :)))
ne zaman alıcaksın yarınmı cnm
Yok canım 15 dk falan kaldı :)
oo harika bak cıkmıycam bekliyorum bana kesın yaz kuzu allahım inş hamişsindir
cnm ne yaptın cıkmaDIMI SONUC OLDM MERAKTAN
canımmmmm telefon trafiği derken anca fırsat buldum:))) sonuç 227 canım pazartesi doktora gidicem inşallah yükselir :))) allah isteyen herkese, hepinizeee nasip etsin.bütün dualarım sizinle kocaman öpüyorummmm
hamilesin yanı ....cok sevndm tatlım tebrk ederm hayırli olsun
öyle gözüküyor canım...Çok teşekkür ederim :))))))