bilemiyorum ki canım hamilelikle gebelik belirtileri aynı derler.eğer normal her ay ki durumdan değişik bişeyler yaşıyosan umut var demektir :)
Son günden bir gün önce başlar regl ağrım bu sefer 5 gün önce başladı ama benim kafama takılan şu göğüslerim acıyo ama uçlarında koyulaşma yok illa olurmu ki
Genel olarak acı var canım ama kasık ağrım var bu ay bebişim benimledir rabbimin izniyle inşallahmrhb...benim gebeliğimin ilk belirtisi gögüs uçlarımın acımasıydı..koyulaşması çok sonra oldu...umarım hamilesindir..
Genel olarak acı var canım ama kasık ağrım var bu ay bebişim benimledir
canım normalde de bu durumu yaşıyo muydun yoksa reglin hemen sökülüyo muydu?
kasık ağrısı adet önceside olur...sen belirti arama kendinde...adet günün geçince git kan ver..idrar testiyle uğraşma onlar yanıltabiliyor...inş.bebiş seninledir..
sayfa sayfa okuyordum mesajını yeni gördüm canım niye öyle diyorsun senin işe yaramazlığınla ne alakası var üzülme ben 2 yıldır deniyorum olmuyor inşallah olacak bizimde bebeklerimiz üzülme lütfen
evet sayfa sayfa okuyarak gidiyordum sonradan gördüm hasta olduğunu... yeni topik yeni umut ayy hamiş olarak ziyaret edeyim diyecem ama sanırım banada umudu ekime kalanlar topiğine yol göründü
Kızlar adetime 2 gün var adet sancım var umutlarım ekime kaldı galiba((
niye kendine böyle bişey diyosun yıllar sonra bebek sahibi olan insanlar var
kızlarrr bat a 6 gün kala kan testinde çıkar mı hamişlik sizce...nişan yıldönümümüz var da mutlu haberi (varsa tabi) yetiştirebilir miyim acaba diye düşündüm:26:
benimde evlilik yıldönümüm bugün bende ona yetiştireyim demiştim ama olmadı.yarın hasta olmam lazımdı dün oldum
off ya cok kötü olmus bu( evlilik yıldonumunde cok guzel bı suprız olurdu esıne
evet ya sorma.neyse hayırlısı artık
üzülme inşallah olmaz olursa da bekleriz hayırlısı
İnşallah canım sen ne zamanı bekliyosun
hayırlısı canım benım.
benımde yarın günüm heyecan stres ne ararsan var :))
kızlar bende dün hamile oldugumu ögrendim kanda deger 44,72 çıktı çok yeni dedi doktor keseyi göremedik sizcede yeni diyemi görünmemiştir ne zaman görünür
canımm değer 5000lere ulaştığında yada ancak 5 haftalık olduğunda görülür.. senin çok yenii.. belki de geç döllenmee.. hadi hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?