- 9 Ağustos 2021
- 15.207
- 51.814
Onca yolda bozulur zaten o ayrı birşey gerçekten . Bence araba var diye orda kesiyorlarEvet durum bu zatende.
Bunca yıldır ilk kez kurban kesmiyorlardı ya? Şimdiye kadar nasıl yapmışlar acaba oraya cidden takıldım ben.
Kurban etinide bir ilden diğer ile taşımakta ayrı bi saçmalık bana göre ama neyse
Yok öyle olmaz. Hep eşim bana uyumlu davrandı diyorsun, binip otobüse eve gitmen ipleri koparır. Biner otobüse gidersin abinlere, ertesi gün de dönerken eşin gelip bir kahvelerini içer seni de alır dönersiniz.Eğer böyle birşey olursa evet gitmeyi düşünüyorum bırakıp.
Daha önce otobüsle 13 saatlik yol olmasına rağmen et götürmüşler.Onca yolda bozulur zaten o ayrı birşey gerçekten . Bence araba var diye orda kesiyorlar
Sıkıştım kaldım muvahhis. 30 senelik alışkanlık ve benim zorlanmam çok normal. Giderken saat uymuyor gece denk geliyor dönüşte kahvaltımızı yapıp öğlen akşam takılıp yola öyle çıkmayı düşünüyorum etler içinde buzluk alsınlar ya da abimlerin dolaba koyarız beni ilgilendirmez. Zaten biri daha bana et desin cinnet geçiricem doldum artık o yüzden geldim buraya çok mantıklı yorumlar yazıyorsunuz. Sorun yaptığımda uğrayacağız zaten derdin ne görüceksin zaman yok olucak. Bunaldım. Dün de dedi abisine gidicez diye hemde çekinmeden kaynanam dururmu çemkirdi.
Anne baban dönüşte gelmesin diyemiyorum kendimi kötü hissediyorum. Yengemlere de yük olmak istemem ama bir yanda da eşim 1 kere olan birşey için çok sıktın canımızı diyor. Çatlicam orta yerimden.
Sakin ol akışına bırak, her şey senin istediğin gibi olacak, ilk yorumumu gördün mü bilmiyorum. Kv istediğini söylesin, kocan halledecek bu işi, ben adamın seni kandırdığını kesinlikle düşünmüyorum. Rahatla ve seyret.Eşim kalalım abinde 1 2 gün dedi ama kalırken babası da olucak o yüzden nalet ettim. Misafirim bir de misafir mi götürücem dedim. Ohoo kaynanamın umrundamı benim abim ? 30 sene görmiyim umrunda olmaz.
Temizliklede işim olmaz birdaha da gitmem eşim huyumu biliyor. Benim hatam birlikte gidelim benzinde koyucaklar diyince olur demiştim dönüşte de abimde kalırız. Eşim kabul etti ama baskı yapıyorlar.
Ee o et bakteri üretmiyor mu, daha yenmezki oDaha önce otobüsle 13 saatlik yol olmasına rağmen et götürmüşler.
Bilmiyorum ki. Vardır bir bildiği kayınvalidesinin. Ben yapmam ama, o riske girmem.Ee o et bakteri üretmiyor mu, daha yenmezki o
Biz eti buzluktan çıkarıp oda sıcaklığında çözdürürken bile 40 kez düşünüyoruz
Eşi sensiz kalmak istemiyorum diyormuş ki meali sen olmadan köye gidersem köydekilerde anamda karına söz geçiremesin diye beni rezil eder.Ya geçen gün de aynı konu açıldı bir sürü yorum yapıldı yine aynı konu
Konu sahibi giderken eşin seni abinlere bıraksın dönüşte de alsın ne kadar uzadı bu konu böyle
Çok yoruyorum sizi de üzülüyorum böyle vaktinizi aldığım için. Ne kadar utanarak açtım bilemezsiniz. Eşimle böyle evlendik o yüzden ilk başlardaki keskin geçişlerim sen kötü birisin adı altında sonuçlandı ve eşimle buz gibi olduk. Şuan sakin geçişler yapmaya çalışıyor ve kendimden ödün vermiyorum. Ben bunu size sormadan da düşündüm ne yani et varsa gidemicek miyim giderim bırak beni diye de çıkıştım.
Kayınvalidem bağırıyor ya o an bir enerjim gidiyor tıkanıyorum. Şimdi ben bunda da arıza çıkarırsam eşim ailemden ne istiyorsun diyebilir bi sığamadılar diyebilir sevmiyorsun diyebilir çok yanlış anlaşılabilirim. İstediğim benimde ailem var ve onların eti planı umrumda değil gideceğim. Yanlış mı yaptım ?
Üfff bence de laf duymak istemiyor yaaaEşi sensiz kalmak istemiyorum diyormuş ki meali sen olmadan köye gidersem köydekilerde anamda karına söz geçiremesin diye beni rezil eder.
Benzini ilk onlar alsın ki aklın bir de onda kalmasın, bence et konusunu hiç açma sen, onlar açıca da ben planımı söyledim, etleri nasıl koruyacağımızı da siz bulun de geçKızlar bende sizin gibi düşünüyorum. Darlamamaları için şuan birşey yapmam lazım ? Anne baştan söylüyorum etim de etim diyip darlicaksan kendin getir desem ? Ne bilyim buzluk alsınlar arabada kalsın ? Eşime söyleyim et lafı duyarsam gelmem bak uyarıyorum diye ? Benzini giderken biz atalım diyorum kızlar. Ya da onlar mı atsa ilk ?
Arkadaşın her konusu aynı kiYa geçen gün de aynı konu açıldı bir sürü yorum yapıldı yine aynı konu
Konu sahibi giderken eşin seni abinlere bıraksın dönüşte de alsın ne kadar uzadı bu konu böyle
Bende ilk mesajları okuduğumda kanarya kim acaba demiştimArkadaşın her konusu aynı ki
Ya görümceye pasta konusu
Yada arabanın benzin konusu
Bide devamlı kanarya deniyor, bende kanarya kim ki diyorum meğer eski nickiymiş. Eski nickini sürekli hatırlatacaksa yenisine ne gerek var diye düşünüyorum.
İlginç bir arkadaş bence
Eş ailesiyle uyumlu aslında
Etleri kargo ile bizlere göndersinler. Yorgan gitti kavga bittiBende ilk mesajları okuduğumda kanarya kim acaba demiştim
Ufak olayları büyütmemek lazım orta yolu bulmaları gerek
Önce eş ailesine gidilse bile dönüşte eşi bıraksın dönsün etlerle üffff ne etmiş arkadaş nereye gidileceğini bitti şimdide etleri nasıl getireceklere gitti olay
Konu sahibi her yönden sınanıyor bence
Bazı insanlar hayatı zorlaştırmayı seviyorBende ilk mesajları okuduğumda kanarya kim acaba demiştim
Ufak olayları büyütmemek lazım orta yolu bulmaları gerek
Önce eş ailesine gidilse bile dönüşte eşi bıraksın dönsün etlerle üffff ne etmiş arkadaş nereye gidileceğini bitti şimdide etleri nasıl getireceklere gitti olay
Konu sahibi her yönden sınanıyor bence
Hahahahha güzel çözümEtleri kargo ile bizlere göndersinler. Yorgan gitti kavga bitti
Evet çok doğru ne kadar az beklenti o kadar çok huzur benceBazı insanlar hayatı zorlaştırmayı seviyor
Herşeyi dert etmeyi, büyütmeyi, abartmayı
Çevremde de var.
Anlattıkları olayı dinleyince çözümü aslında çok basit, dert bile değil. Ama okadar abartarak anlatıyorlar ki insan sanıyorki bişey olmuş.
Bu konuda öyle, çözümü çok basit. Ben bayramda abime gidicem, sizin etlerinizi düşünemicem. Bitti gitti.
Ama arkadaş bunun için şimdiye dek 2 konu açtı bayrama daha çok var bakalım daha kaç olur ozamana.