- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.783
İstediğini desin, öyle terslendiği zaman çık evine kendileri çözsünler. Onun derdi etler değil senin ailen, bırak yıetınsın, sonunda senin istediğin olacak emin olBiraz rahatladım. Tutuştular abime gidicem diye saldırıyorlar. Kaynanam etin lafını ediyor temizlik diyor benzin diyor dert oldu ailem. Ay zemheri 2 kere etlermi bozmayın diye bağırdı bir geldiler bana kendin getir o zaman dicekken koca bir of çıktı ağzımdan.
Çekemediğinden oluyor işte, oğlu onun sözünün üzerine söz kabul ediyor ve onu dinliyor. Temel sorun o, elleme çatlasın hırsından. Ben sana dedim bunların dilinin lısalmasına daha 3 4 sene var, bu süreyi dikkatli ve politik kullanmazsan kocan anasına kayar başa çıkamazsın. Lütfen onun sözlerine ters cevap verme. Ben abime uğrayacağım, giderken veya dönerken hiç farketmez, düzenlemenizi ona göre yapın, deyip çekileceksin. Vakarını koru, bu iş senin lehine sonuçlanmazsa benim adım da zemheri değil soğuk kanlı ol, galeyana gelme.Anası onu da kabul etmiyor neden sinirlendim sanıyorsunuz ? Mırın kırın etti kocam abartma ilk defa mı getiriyorsun et dedikçe de susmadı.