Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Hangi haline dönerse dönsün KK bu tavırlar içerisinde davranacaksa üyelerine, istemem kalsın.
Patron kesilmişsiniz maşallah ama biz eleman diil üyeyiz hatırlatırım.
Umarım sizin de başınızda sizi bir denetleyen vardır :) zira benim web sitemi bu şekilde yöneten biri olsa kapının önüne koymuştum. Size iyi günleer

Hangi haline dönerse dönsün KK bu tavırlar içerisinde davranacaksa üyelerine, istemem kalsın.
Patron kesilmişsiniz maşallah ama biz eleman diil üyeyiz hatırlatırım.
Umarım sizin de başınızda sizi bir denetleyen vardır :) zira benim web sitemi bu şekilde yöneten biri olsa kapının önüne koymuştum. Size iyi günleer

bende öyle yaptım kapının önüne koydum işte....

Şimdiki sistem çok düzenli derli toplu.
Benim tek önerim herkes başlığa konusunda hangi ürün çoğunluktaysa varsa parantez içinde onu yazmalı
Mascaranın Butiği (kozmetik,kıyafet)
bu tarzda.
bunun dışında eksik göremiyorum ben.

Sen aklın sıra burada bana laf söyledin ya, kamyon yazısında bak ne demek istedim ;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yas-gap-kot-ceket.791596/page-3#post-40208888

bu konunda kendine elosko adında 2. üyelik açıp, kendine soru sorup konunu yukarı alıyorsun ya işte senin gibi davrananlar yüzünden bu kurallar.

Anladın mı bu kamyon yazısı kime ?
Siz kim oluyorsunuz bana sen diye hitap ediyorsunuz..Bu ulaşımaz özgüven nereden geliyor..herkez üslubuna dikkat etsin!!!!@

Siz kim oluyorsunuz bana sen diye hitap ediyorsunuz..Bu ulaşımaz özgüven nereden geliyor..herkez üslubuna dikkat etsin!!!!@

elosko ile mi yazışıyorum yoksa dora83 mü ?

o kadar cümle içinde buna mı takıldınız ? Özgüven nereden geliyor sorusuna cevap burada sizin gibi 2. üyelik alıp insanları salak yerine koymaya çalışanlardan geliyor.

Şimdi beni çok kaba, üslubumu sert buluyorlar ama kimse konu nereden buralara geldi merak etmiyor ;

Konuyu açtım bu bölümde ki kurallardan rahatsızlık var lütfen önerilerinizi paylaşın. Kim ne dedi ise dikkate aldık. Çoğunluğun kararını uyguladık. Sonrasında ama ile başlayan cümleler, bir memnuniyetsizlik ! Arkadaşlar yeni bölümde kuralları biz koymadık sizler belirlediniz. Ortak karar ile ortaya çıktı bunu da beğenmedik buyrun dedim anket açtım. En demokratik şekilde hareket edelim. Lakin 2. üyelik daha dün gece konusunu yukarı çeken, geçmişte sıfır ürün sattığı için ceza alanlara da anlayamadığım bir kabalık. Ben kabayım kabul de bir kadına yakışmıyor. Bizim sayemizde para kazanıyorsun nasıl bir cümledir ? Evet porsche kullanıyorum bakın sıkıştım işler kötü onu da satıyorum...

Benim tek önerim herkes başlığa konusunda hangi ürün çoğunluktaysa varsa parantez içinde onu yazmalı
bu tarzda.

Bu konuda hemfikirim başlıkta içerik ile ilgili bilgi olsa tam olacak:)
Kazen bey yeni çok güzel bir sistem daha yapmış ama bunu herkesin anlayıp işin rayına oturması uzun zaman alabilir ki şu an ki değişiklikten bile şikayetçi olanlar var.

Şimdi beni çok kaba, üslubumu sert buluyorlar ama kimse konu nereden buralara geldi merak etmiyor ;

Konuyu açtım bu bölümde ki kurallardan rahatsızlık var lütfen önerilerinizi paylaşın. Kim ne dedi ise dikkate aldık. Çoğunluğun kararını uyguladık. Sonrasında ama ile başlayan cümleler, bir memnuniyetsizlik ! Arkadaşlar yeni bölümde kuralları biz koymadık sizler belirlediniz. Ortak karar ile ortaya çıktı bunu da beğenmedik buyrun dedim anket açtım. En demokratik şekilde hareket edelim. Lakin 2. üyelik daha dün gece konusunu yukarı çeken, geçmişte sıfır ürün sattığı için ceza alanlara da anlayamadığım bir kabalık. Ben kabayım kabul de bir kadına yakışmıyor. Bizim sayemizde para kazanıyorsun nasıl bir cümledir ? Evet porsche kullanıyorum bakın sıkıştım işler kötü onu da satıyorum...
bence geçmişi okuyanlar bilir zaten bir olayın nasıl geliştiğine bakmadan kabalıkla suçlamak akıl işi değil.

bu tarzda.

Bu konuda hemfikirim başlıkta içerik ile ilgili bilgi olsa tam olacak:)
Kazen bey yeni çok güzel bir sistem daha yapmış ama bunu herkesin anlayıp işin rayına oturması uzun zaman alabilir ki şu an ki değişiklikten bile şikayetçi olanlar var.

Buna hali hazırda çözüm üretmeye çalışıyoruz. Belki şimdi olduğu gibi etiket sistemini kullanırız lakin bu seferde başlıkta fiyat olsun talebi geliyor. Her şey 5 lira diye başık atıp içerde ürünleri 50 TL'ye satmayacak mıyız ?

Bu sebeple ankette sundum eski haline dönebiliriz. Dileyen dilediği başlığı atsın, 100 kere güncel yazsın. Dedim ya defalarca güncelleyen ceza aldı. Onlardan özür dilerim haklılarmış.

Valla hem siz hem diğer yönetici arkadaşlar emek verip, zaman harcayıp bit pazarını adam ettiniz şu an ki hali gayet güzel ama yeni sistem çok daha güzel duruyor.:)
Şu an ki düzenden şikayet edenler yeni düzenden de memnun olmayacaktır.
Aslında derli toplu bir bit pazarı en güzeli benim şahsen şu an ki durumdan tek şikayetim 30 resimden fazlası eklenmiyor olması ve belki başlıklarda konuların içeriğiyle ilgili (Kıyafet, ev dekorasyon) gibi örneklersem birşey yazılamamasıdır.
Şu deneme amaçlı bit pazarına bayıldım ama bunu uygulamaya geçince çok fazlada sorun olacaktır sanırım bu yüzden şimdilik şu an ki durum en iyisi gibi duruyor.

konuyla çok alakasız ama "sen" demek ulaşılmaz bir özgüven gerektirmiyor.. Türkçe yazamayan "herkeZe" sen diyebiliriz mesela.. En sinir olduğum tepkiydi bu yazmadan geçemedim kusura bakmayın.. Bu arada buranın şimdiki hali çok güzel görünüyor, güle güle kullanın kızlar :)

Herkese iyi pazarlar diliyorum. Malum yarın iş başı, gerçi ben bugün de part time işinde çalışıyorum. O nedenle bir hafta sonumuzun da iyi geçmesini istiyorum. Iyi satışlar...

...kısının butıgı seklınde yazıyor,belırtılmesı ıyı olmus.begendım bunu :KK37:
bence kıyafetlerın ustunde veya yanında fıyat yazarsa daha kolaylık saglanmıs olacaktır benım dusuncem.:KK51:takaslarla ayrılmasını da sevdım.:KK23:

konuyla çok alakasız ama "sen" demek ulaşılmaz bir özgüven gerektirmiyor.. Türkçe yazamayan "herkeZe" sen diyebiliriz mesela.. En sinir olduğum tepkiydi bu yazmadan geçemedim kusura bakmayın.. Bu arada buranın şimdiki hali çok güzel görünüyor, güle güle kullanın kızlar :)

10 cm topukla koşabilen bir varlığa sen neyin imkansızlığından bahsediyorsun.

Kamyon yazılarına devam

Neyse ben Kenan'ın Yerine kaçtım, az foto çekeyim bahar gelmiştir oralara

akşama görüşürüz

X